Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az, hogy a motor gáz-e, majd megszakértjük, de hogy 70.000 Ft.-ért nem helyezik forgalomba, az biztos.
A haver 1000-res Fazerjét 98.000 Ft.-ért írták névre, és az magyar papiros volt.
Aszem az átírás most évjárat és teljesítmény függő lett.
Különben elforogna.
Elég durva szerelést csinálnak...Nem értem miért kel befogni a satuba.
A farkát kellett volna befogni a satuba, nem a villaszárat!
Nem tudom erről volt már szó, de ez szerintetek is gáz:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_s_band
it-5936414
Egy kb. 5km-es kört gurultam ég és föld a külömbösség...Azért azt meg kel említsem, hogy a gyári teljesen gatya volt és az egyik szímeringemnél is könnyezett. Most már csak az előfeszítést kellene jó belőni és akkor góóóóó.
Jelen pillanatban is azon küzdök hogy a KB 3 centivel megemelkedett kormánymagasságot áthidaljam.
Kicsit MZ-sre sikeredett a végeredmény.

Sajnos hirtelen csak ilyen kormányra tellett.28-as cross kormány lehetett.

Valamikor be kell szereznem egy eredeti magurát.

Ami nem olcsó.............jobbára drága.
Teszt eredmény?
Ma belekerült a progresszív rugó a mociba...
260-as első kerékkel, mert attól jobb az irányíthatóság
Kormányhínárral spékelve!
Nyújtott springer villát a triplába
Termeszetesen
Kimondottan a hosszú egyenesekre fejleszted a futóműved,nemdebár?
visszautasíthatatlan ajánlat Pont a felét érdemes adni egy olyanért, és akkor még gavallér voltál. El vannak szállva teljesen az ilyen árakkal. Előre szólok, nekem is 98-as a banditom. De hol élnek ezek, hogy van pofájuk egy 14 éves ősöreg szarért ennyit kérni?
De legalább kiszórakoztad magad, meg nézelődtél , nekem feldobta a napom a red baron, csak azt sajnáltam, hogy több eladó, meg kiszolgáló személyzet volt , mint nézelődő és nagyon vissza kellett fognom a röhögést
Minek ezafulonfordulas?

Egyenesen..........na azanemsemmi.
250-400-as bandit felejtsd el...........vegyél egy GS500-at pár évig hajtsad és ha már a füleden fordulsz vele,vehetsz bármi mást!
Akkor motorra nem is ültél?
Így már értelek!
Na megjártuk a redbaront. Jóhír: nem kicsi nekem a bandit, bár nem 500ast hanem 400at próbáltam. Ami rossz, hogy 800ért egy 98as mocit nem biztos hogy megvennék amikor 800ért full doboz szettel, kesztyűvel stb stb stb adnak már 2007es példányokat...
Köszi a tájékoztatást. Ha jól értelmezem 600-as fazered is volt, nemcsak 1000-es. Gondolom a kettő között elég nagy a különbség. 98, illetve 150 lóerő!
"vérmes bandit"
Itt rendeltem...104€-Házig...
Semmi gond. Én a GL5-ön kívűl nem a tényleges megfelelősségi tulajdonságokra gondoltam,hanem a Suzuki által előírt normaszámokra,pl:

MIL-L-2105 D

de semmi gond.
Ja és köze valóban nincs hozzá, ahogy írtad, de különbség van. Ok-okozat...