Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, amelyiknek már nagyobb volt a hátsó lámpája.
Pöpec kis gép volt, az asszony sírt amikor megvették.
Habár nem BMW de az mx5 is hátul kapar és hiába 22éves, patika állapotú és minden napi használatban van

Hogy ne offoljak... Hétvégén elkísér egy haverom a red baronba megnézegetni a mocikat
nekem is touring volt az E39 525d nagyon szerettem, precíz autó volt. Egy hibám volt vele, az egyik injektor meghalt 110.000km-nél. Valami "jó" kúton tankoltam valószínű. 95.000FT volt az egy fej csere. Hiába ezek magasnyomású dieselek érzékenyek az üzmanyagra...

....szerintem le fognak cseszni, hogy nem a témával kapcs írok
Olyanból egy 28i touring volt a nagy álom.
A másik az E38, 40i. De én ilyeneket az életben nem merek már megvenni tizensok évesen, használósnak...
na, offolást abbahagytam.
91-től már volt E36-os. Első bmw-m E39 volt.
? lemaradt
E30
Most nem tudnám fent tartani.
azóta nem tértél vissza a márkához? Én motorba is szeretnék egyszer....
A BMW egy más világ, Nekem kb. 20 évvel ezelőtt volt egy 316i, nagyon kevés kilométerrel. Imádtam.
nekem is a kedvenc, én a 4 kerekűt is tudom élvezni... Sőt!
Jáj, az egy vigyorgó pont!
Ok, köszi.
Az e-mail címe viszi a pálmát
Extra az van bőven, kérdés csak az, hogy a felsoroltakból mi látja el még tökéletesen a feladatát van egy olyan sanda gyanúm, hogy a listán lévő extrák 60 százaléka már csak ballasztként, meg díszítő elemként funkcionál
Az a hülye kerek sárga gombóc nemaz
Tűéles fotók!
Mégis van benne,nincs írásjel a mondat végén!
Nekem már a HSZ-ben is amit írok.
Előtte beírtam szövegszerkesztőbe, mert az aláhúzza a hibákat.
Holnap megkérdezem.
Lájk, ha most te is visszaolvastad kétszer amit írtál, hogy ebben most tuti ne legyen hiba
Én sem vagyok egy helyesírás bajnok, de az eladó helyesírását, csak a fotói múlják felül.