Valószínűleg igazad van,épp a bandittalin volt szó arról,hogy az xx mennyivel finomabb és könnyebb vezetni is mint a banditát,többen is próbálták,a vélemény egyöntetű volt...
" Kipróbáltam a banditot,hátha egyszer olyan is lesz"
"Legalább úgy mondom a véleményem az adott tipusokról,hogy volt is olyan..nem csak mentem 20km-ert..."
valóban bekiabálok néha...motorosként! csak azért mert most ebben az évben Honda van,nem azt jelenti ,hogy fan lennék...Minden évben más és más .. Kipróbáltam a banditot,hátha egyszer olyan is lesz...de már tudom,hogy nem az én világom! ettől még másnak jó vagy jó lehet...ennyi
Legalább úgy mondom a véleményem az adott tipusokról,hogy volt is olyan ..nem csak mentem 20km-ert...
valóban nincs nagy élet az Xx fórumon...
Azért vicces hogy Hondásként néha bekiabálsz ide a Banditos fórumba köpködni a Banditot !
Én legalább a Banditos fórumba írom, hogy a Honda bár finomabb motorokat csinál, mint a Suzuki, viszont alaptalanul drágább, és nincs bennük semmi izgalom egy Suzukihoz képest .
Több kategóriában is próbáltam mindkét márkát .
Lehet, hogy az XX-es fórumban már elfogyott a téma, mert minden olyan tökéletes, és nincs miról beszélni ?
a fék,váltó ,a motor alapjárata érződik mindenem,remeg zajos blokkhang,(olyan volt a busám is)és elmaradt a piti által olyan nagyra áhított nyomatéktenger....
nem akarom leírni...nekem nem tetszett ennyi...
Azért majd próbálj Xx-et,nem feltétlenül kell húzni neki... csak menj vele..
piti...az Xx-en sem érzed,hogy közel 60 lóval erősebb...ez nem busa
Külföldről hozott motornál, amikor az első magyar tulajdonos helyezi itthon forgalomba, nincs vagyonszerzési illeték.. ezért nem szokott igazán drágább lenni, mint egy itthoni szokásos átírási procedúra.. egyes esetekben még olcsóbb is
de valahogy plasztikusabban elmndod, mi nem fogott meg?
nekem ajanlottak egy korre egy xx et sbk kormannyal, de a tomott adnrassyn inkabb visszautasitottam
Én még nem, majd tavasszal, ha eljön :D