Hát sajnálom a vasat, de az asszony hajthatatlan.
Ez volt az: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kymco/kymco_people_250_rendszamos-5863
461
Ha valaki ilyenben gondolkodik, ezt érdemes megnézni.
Feleséged ereszd ide, hadd olvasson.
Többen többször mondtuk, a Ditech igazi betegágy. Azt a 130-at nagyon gyorsan rá fogjátok költeni, a people 250 meg egy stabil, erős, okos konstrukció, frankó menetteljesítményekkel, és kb azonos folyasztással.
Szeva Zoli!
Ma majdnem férjhez adtam a lányom Scarabeo-ját. Elcseréltem egy 2005-ös évjáratú Kymco People 250-re. 2005-ös évjárat, 17000-rel az órájában. Nagyon pöpec kis gép volt, több mint egy év műszakival, 130.000-ret kellett ráköhögni.
Hazaérek széles vigyorral, bőg az asszony, és azt mondja, ha nem viszem vissza ezt "szart", hazapakol az anyjához.
Kénytelen voltam visszasunnyogni.
Csávó jól járt, mert mielőtt hazaértem teletankoltam.
Soha nem fogom megérteni a nőket.
Ja, mielőtt elcseréltem volna, kiakartam cserélni a gyertyapipát, mert a múltkor írtam, hogy megint kinyírta.
Most nem csak a pipa tört el, hanem a gyertya is.
Nézem mint malac a zongorát, de nem tudok rájönni mi töri el.
Sziasztok!
650 s Bandit vásárlásán gondolkodom. Most egy 600-as Hornetem van. Ha valaki ült már át Hornetről, Banditra szívesen fogadnám a tapasztalatokat.
Köszönettel: István
Ez volt az: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kymco/kymco_people_250_rendszamos-5863
461
Ha valaki ilyenben gondolkodik, ezt érdemes megnézni.
Többen többször mondtuk, a Ditech igazi betegágy. Azt a 130-at nagyon gyorsan rá fogjátok költeni, a people 250 meg egy stabil, erős, okos konstrukció, frankó menetteljesítményekkel, és kb azonos folyasztással.
Azért még studírozok rajta, hogy mégiscsak a motort választom.
Ma majdnem férjhez adtam a lányom Scarabeo-ját. Elcseréltem egy 2005-ös évjáratú Kymco People 250-re. 2005-ös évjárat, 17000-rel az órájában. Nagyon pöpec kis gép volt, több mint egy év műszakival, 130.000-ret kellett ráköhögni.
Hazaérek széles vigyorral, bőg az asszony, és azt mondja, ha nem viszem vissza ezt "szart", hazapakol az anyjához.
Kénytelen voltam visszasunnyogni.
Csávó jól járt, mert mielőtt hazaértem teletankoltam.
Soha nem fogom megérteni a nőket.
Ja, mielőtt elcseréltem volna, kiakartam cserélni a gyertyapipát, mert a múltkor írtam, hogy megint kinyírta.
Most nem csak a pipa tört el, hanem a gyertya is.
Nézem mint malac a zongorát, de nem tudok rájönni mi töri el.
650 s Bandit vásárlásán gondolkodom. Most egy 600-as Hornetem van. Ha valaki ült már át Hornetről, Banditra szívesen fogadnám a tapasztalatokat.
Köszönettel: István
Szerették..szerelték
De hiddel.
Brutálszépszégesz vagyok rajta.
Pörgős, erős költséges négyhengeres...
Természetesen a 650-re gondoltam!
Így jó?
Merén 400,650,1000-ről tok.