Alruhas Pegaso. :-)
Tenyleg nezz meg parat, probalj ki parat. Mindenkinek mas jon be. Engem pl. zavarna hosszutavon, ha ennyire razna egy motor, mas meg szereti.
Kompromisszumot kell kotnod, erosen be van hatarolva a koltsegvetesed.
A Pegaso meglepoen kicsi, multkor alltam egy mellett a Varaval. Mint egy gyerekmotor olyan volt.
Nezegettem ezeket az endurokat, de mind 25kw feletti. Ulj ra par motorra el latni fogod mit irok, nagyon ossze kell csomagolnod majd a labadat, szinte ulni fogsz a sarkadon a belpiacos motorokon.
Egy enduron kicsit lentebb van a labtarto (vagy magasabban az ules) emiatt nem lesz olyan kenyelmetlen. Persze minden relativ, lattam mar 800+ kilometert lenyomni zerb@szo utakon cbr1000rr-en kollegat (16 ora alatt).
Nem leszel veluk a szerpentinek kiralya, de birjak a varosi utakat, padkakat, fekvorendoroket, univerzalisabbak talan.
Talalomra par:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_xf_650_freewind_19
.000_km-6235605
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_600_
e-5921292
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kle_500-6
227910
Még ifjú titán koromban volt egy református lelkész barátom.
Egy kis borozgatás alkalmával mondta nekem ezt:
-Na fiam, ha majd megnősülsz és hazaértek a lakodalomból, vágd szájba az asszonyt.
-Kérdem: miért?
-Azért, hogy tudja azt, hogy már nem otthon van.
Aztán vágd szájba minden reggel.
-De miért?
-Azokért a bűnökért amiket aznap elfog majd követni.
Elgondolkodtató.
Hát most az egyszer engedtem, pedig nálunk Én vagyok a valaki.
Szokták mondani, hogy valaki menjen el a boltba, valaki vigye ki a szemetet,..............stb.
De azért az utolsó szó ma is az enyém volt.
Mondtam neki, hogy igen drágám.
Hornettel ne tudom osszehasonlitani, de Hondaval igen es pl. Fazerrel igen.
A Bandit (meg altalaban a Suzuki) kicsit sprod a Hondahoz kepest, kicsit olcsobb cuccokbol all ossze, pl. nagyobb ero kell a fekhez, kicsit durvaban mukodik. A megbizhatosagaval nincs gond, ha itt utanaolvasol soha senki nem sziv 600/650-nel (25+ eves gsx-r750 blokkja van befaragva).
A 650-es blokkajt nem adtam volna oda a Fazer blokkjaert, szerintem annak ellenere, hogy kb. 20 loerovel gyengebb a Bandit, jobban megy, mint a Fazer. Lent erosebb a Bandit, es nagyon forgatni kell a Fazert, hogy kijojjon (talan) a 20 loero kulonbseg (gondolom hasonlo lehet a Hornete is). A 650-es Bandit megfeleloje Hondan belul a cbf600. Finomabb a fekje, jobb a futomuve, szerintem kicsit kenyelmesebb. A blokkjuk hasonlo, kezelhetosege mindkettonek nagyon jo es hasonlo. Viszont dragabb a cbf, joval.
Egyszoval jo a Bandit, de kis hianyossagai vannak, siman egyutt lehet vele elni (nekem 5 evig sikerult). Ezt viszont bearazta a piac is.
Ha szeretnel 650-et keress meg. Nekem van egy k5N elado. Leinformalhato, tenyleg rendben van, nincs tekerve, extrakkal.
A minden egyeben tul (belpiac, koltseg stb.) amit a tobbiek emlitetek en annyit fuznek hozza, hogy ezzel a magassaggal es sullyal a japan belpiac szinte mind kenyelmetlen lesz. En kb. 10 centivel vagyok magasabb es 25kg-val tobb, de nekem GS500 is igen szuk volt, raulve gyakorlatilag lekoppant az eleje (uj motor volt).
Inkabb nezz egy endurot, XF650, XT600E stb. Nem tudom mennyire lehet beloluk rendeset, korlatozottat kapni, de kenyelmesebb lesz. Persze az egy henger kicsit baratsagtalanabb, mint a sor4.
Néha engedni kell az asszonynak, hogy érezze azt, hogy egyenrangú társ.
Az egészben az a szép, hogy a Scarabeo-val is csak én járok, és az utolsó 500 kilométeren, 2 szer volt szerelőnél, kétszer meg a szomszédom jött menteni.
Utoljára úgy dobtam be a Fiat Doblóba, hogy csak arra figyeltem, hogy a kocsinak ne legyen baja.
Már az utcából is fosok vele kimenni, de az biztos, hogy ha legközelebb megáll, letépem róla a benzincsövet és a helyszínen felgyújtom.
Nőre jármű választást bízni . Én is visszacseréltem volna a helyedben ha hisztizik, de azzal a kitétellel, hogy innentől az ő gondja a gép a tankolástól a az utolsó csavar meghúzásig. Biztos nem kínlódnék vele a helyedben, ha rossz és a szar kell neki járjon vele szerelőhöz .
Szombaton addig ülögetek a mocikra amíg össze nem törik a zacsim
Tenyleg nezz meg parat, probalj ki parat. Mindenkinek mas jon be. Engem pl. zavarna hosszutavon, ha ennyire razna egy motor, mas meg szereti.
Kompromisszumot kell kotnod, erosen be van hatarolva a koltsegvetesed.
Nezegettem ezeket az endurokat, de mind 25kw feletti. Ulj ra par motorra el latni fogod mit irok, nagyon ossze kell csomagolnod majd a labadat, szinte ulni fogsz a sarkadon a belpiacos motorokon.
Egy enduron kicsit lentebb van a labtarto (vagy magasabban az ules) emiatt nem lesz olyan kenyelmetlen. Persze minden relativ, lattam mar 800+ kilometert lenyomni zerb@szo utakon cbr1000rr-en kollegat (16 ora alatt).
Nem leszel veluk a szerpentinek kiralya, de birjak a varosi utakat, padkakat, fekvorendoroket, univerzalisabbak talan.
Talalomra par:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_xf_650_freewind_19
.000_km-6235605
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_600_
e-5921292
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kle_500-6
227910
Kérdezték ménem nősülsz?
Mire ő:
Minek míg másnak van felesége?
Egy kis borozgatás alkalmával mondta nekem ezt:
-Na fiam, ha majd megnősülsz és hazaértek a lakodalomból, vágd szájba az asszonyt.
-Kérdem: miért?
-Azért, hogy tudja azt, hogy már nem otthon van.
Aztán vágd szájba minden reggel.
-De miért?
-Azokért a bűnökért amiket aznap elfog majd követni.
Elgondolkodtató.
Szokták mondani, hogy valaki menjen el a boltba, valaki vigye ki a szemetet,..............stb.
De azért az utolsó szó ma is az enyém volt.
Mondtam neki, hogy igen drágám.
ASSZONY........ditekk megy kymko marad.
A Bandit (meg altalaban a Suzuki) kicsit sprod a Hondahoz kepest, kicsit olcsobb cuccokbol all ossze, pl. nagyobb ero kell a fekhez, kicsit durvaban mukodik. A megbizhatosagaval nincs gond, ha itt utanaolvasol soha senki nem sziv 600/650-nel (25+ eves gsx-r750 blokkja van befaragva).
A 650-es blokkajt nem adtam volna oda a Fazer blokkjaert, szerintem annak ellenere, hogy kb. 20 loerovel gyengebb a Bandit, jobban megy, mint a Fazer. Lent erosebb a Bandit, es nagyon forgatni kell a Fazert, hogy kijojjon (talan) a 20 loero kulonbseg (gondolom hasonlo lehet a Hornete is). A 650-es Bandit megfeleloje Hondan belul a cbf600. Finomabb a fekje, jobb a futomuve, szerintem kicsit kenyelmesebb. A blokkjuk hasonlo, kezelhetosege mindkettonek nagyon jo es hasonlo. Viszont dragabb a cbf, joval.
Egyszoval jo a Bandit, de kis hianyossagai vannak, siman egyutt lehet vele elni (nekem 5 evig sikerult). Ezt viszont bearazta a piac is.
Ha szeretnel 650-et keress meg. Nekem van egy k5N elado. Leinformalhato, tenyleg rendben van, nincs tekerve, extrakkal.
Inkabb nezz egy endurot, XF650, XT600E stb. Nem tudom mennyire lehet beloluk rendeset, korlatozottat kapni, de kenyelmesebb lesz. Persze az egy henger kicsit baratsagtalanabb, mint a sor4.
kenyer@citromail.hu
Az egészben az a szép, hogy a Scarabeo-val is csak én járok, és az utolsó 500 kilométeren, 2 szer volt szerelőnél, kétszer meg a szomszédom jött menteni.
Utoljára úgy dobtam be a Fiat Doblóba, hogy csak arra figyeltem, hogy a kocsinak ne legyen baja.
Már az utcából is fosok vele kimenni, de az biztos, hogy ha legközelebb megáll, letépem róla a benzincsövet és a helyszínen felgyújtom.
Sajnos balesetet szenvedtem a Hornettel, és úgy néz ki, hogy totálos lesz, de még tart a rendőrségi, és a biztosítós hercehurca.