Eccer kiabáltam egy nyannyernek hogy "lenelépj nyanya".Lelépett.Én rá a hátsóra............elsőre rá se mertem nézni.............de azé majdnem megelőzött a hátsó is.
Na akkor aszondtam nem kő ez a stressz.
Nekem volt ilyen(,kis fejidommal volt enyém):
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_550_gsx_50
0_e._es-6074496
kb 90ekm-el adtam el 15 éve,aztán pár év múlva beszélgettem a vevővel akkor volt benne 160 akárhány és még alig fogyott az olajból,kb fél lityó 6ekm alatt,meg semmi baja nem volt addig.Na de ez is több mint tíz éve volt,akkor hogy van egy majdnem 30 éves gépben 56ekm?Aki ezt elhiszi az meg is érdemli 20 éve még megvettem volna ,na,de most.....szopóroller valószínűleg.
20 éves motor, fillérekért... mit vársz? Az a lényeg hogy menjen rendíthetetlenül, kevés pénzből.. azt meg tudja. 140-es utazóval, alacsony fogyasztással..
De ezt a katalógus motorosok nem érthetik
"The Honda NTV is an excellent bike. It was available in 600 and 650 with a totally bombproof engine.
Many bikes are still going strong after over 100,000 miles, many of those at the hands of demanding despatchers.
Parts can sometimes be an issue, but never a problem."
25 kW-os papírral rendelkezőt viszont nehéz lesz találni
Szerintem 350-ért is megéri motort venni. Ha csak annyim lenne, és válssztanom kéne, h veszek ennyiért, vagy nem veszek, egyértelmű h a motorozást választom.
Aztán lassacskán úgyis meglesz minden...
Én 10-ért vettem 1x használt 40.000-es nacit, meg 15-ért fasza kabit.
Én a helyedben még elgondolkodnék a Honda ntv650-en.
A tesómnak volt, igaz h nem fiatal, de jól néznek ki, nem kell láncápolással foglalkozz, és nagyon faszán mennek, jól fogyasztanak.
Hát itt a különbség!
Én eddig csak nagyrobogó körben mozogtam, de ilyen távolságokkal nem lehet felvenni a versenyt (amit írtál). Mert még nem találkoztam olyan robogóval amiben legalább 70 000 Km lenne. Ha ennyit bír egy váltós motor nem értem, miért kezdtem robogóval?
De gáz...
Ez az egész részemről úgy indult, hogy 125ccm munkába járni, aztán beszélgettem haverokkal és meggyőztek, hogy nagyobb kell. Szerintem 3-350 körül ha veszek egy mocit akkor a maradék 150ből még kijön egy induló csomag ruhával és rendberakással együtt. Ha már üzembiztosra sikerül összehozni amire azért látok esélyt, akkor boldog vagyok és a későbbiekben összegyűjtöm a teljes motors gúnyát mindennel és megcsinálom pöpecre is a motort... És benne van az is, hogy ha zakózok, nem mindjárt egy félmillásat akarok szétcseszni
Na akkor aszondtam nem kő ez a stressz.