Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000-éve nem látunk már a fórumon...
You are live yet?
Nem hinném hogy itthoni gond lenne kizárólag.
Ehün tőlünk nyugatra.
Sisak nélkül és a menetszél hiánya miatt így még jobban is hallani a működési zajokat.
Természetes az aggodalom részükről, de úgy véltem erre van
megoldásuk.
- Pedig egyszerű, ha jól tudom, van rajta középsztender. Házfalnak nekitolni sztenderre felrakni, rácsücs, 2 - 3 -ig felváltani (váltót lehet próbálgatni és menet közben fékkel leterhelni (persze nem állatmódjára). Szerintem, ha a váltó fogaskerekei problémásak az itt elő kell, hogy jöjjön.
Ez is csak Magyarországon probléma... Niedereschachban a Touratech napon volt szerencsém néhány prémiummárka több termékét is "megtesztvezetni". Mindenki odaadta. A legtöbb úgy, hogy az ár 20-30 % százalékával felelsz. Kivéve a királyt, BMW-t. Ő full cascot kötött az összes gépére. Ha összetöröd, egyszerűen elsétálsz. Már ha el tudsz menni a saját küllőiden...
Még ha csak csuszmákol, de ha még le is lép a géppel.
Nehéz ügy, ha nem kp-val megy, amit ott tud hagyni letétben. Bár az meg a vevőnek kockázatos: letagadja, aztán se pénz se posztó(motor)
Meg fog oldódni szerintem ez a tesztkör téma...Manapság mindenki örül ha motort tud eladni.
Viszont őket is megértem , ha mondjuk Isten ne adja, de valaki csuszmákol a géppel, és egy Forint nincs a zsebében....Érdekes szitu.
Hívtam a Budakalászi Suzukit, hogy kipróbálnám a motort. 'Asszonták'
csak akkor lehet próbálni, ha leteszem nekik a teljes vételárat az asztalra. Kérdeztem, így hogy tudnának eladni bármit is részletre?
Teló számomat elkérte és most várok.

Látatlanban használt motorvásárlás; hmm, érdekes. Vagy csak én vagyok lemaradva?
Biztonsági őrünk király dumája: "Ronda nő alatt hervad el az a gyönyörű pina!"
Jó is az a Lidl-s esőruha
Inkább a Bódy Szilvi.
Kösz nem. Olcsóbb megvenni pénzért bármilyen motort, mint egy ilyen kezet. Egy olcsó, motorozásra használható művégtag is ott van mint egy új motor ára, nemhogy egy ilyen
Ő...
Már nem kell sokat aludnod!

http://youtu.be/8lvnUafkSy0
A Diversiont nem nem szeretem, csak felettébb ambivalens a viszonyunk
Mert félmilliónál többért nem veszek motor. Nem kell hogy pénzeszsáknak nézzen a rend éber őre külföldön.

Meg különben sincs most ennyi pénzem ilyen célra
Nekem nagyon tetszik ez a gép !
El is raktározom az agyamba a formáját egy esetleges (törés miatti kényszerből) átalakításhoz .
Sajna már nincs. Foglaló után leszedte a srác.
Miért nem adod el a nem szeretett Diversiont és veszed meg?
Ennyiért úgysem viszik el
a kalásziról van link?
Nem értem a hozzáállást

Ezt a motort a Zirig, akkor vette amikor még csak 3 éves volt a gép.
A Zirignek ezen kívül van még legalább kettő motorja, valamint rendszeresen tesztmotorokkal tud közlekedni. Ergo alig használja a GS SS-t

Kopó és blokk alaktrész minden van hozzá. Kasztni is. Hiszen a régi GSX-R 1100 fejidomját örökölte, azt se olyan lehetetlen beszerezni ha törne.

A cikkeiből kiderül, hogy egyszer elcsúszott vele valahol ausztriában. Akkor deklit kellett rajta cserélni. Meg egyszer kiütötték alóla Óbudán a reggeli forgalomban. Azóta nem karcmentes a supertrapp rajta.

Azért szlovák rendszámos, mert a tulaj dunaszerdahelyi illetőségű MAGYAR. .. és tényleg nincs regadó olyan járműre aminek már volt magyar rendszáma. Benne is van a nevében. Regisztrációs adó, ez már volt regisztrálva. Az 1 darab új rendszámmal drágább az átírása, mintha magyar lett volna.

A másik, hogy szerintem.. bár tudom hogy izlésekről vitatkozni felesleges, mocskos szép motor. Na ennyi, engem csak a jó szándék vezérelt

Ha lehetne hüvelykujjak nélkül motorozni, odaadnám érte mindkettőt
A héten kipróbálom a Budakalászit. November végéig még így is dönthetek róla, mert 5 000 Ft -ért foglalóztam (így nem kell aggódnom, hogy elviszik). A látottak alapján nálam jó helyen áll, ti is kezdtek kikupálni engem (ezért is nem akartam, eddig próbautat kérni).
Persze egy robogó más, azt nem lehet ezekhez hasonlítani.
Ha valaki vízhűtéses robogót akar venni a közeljövőben (nem tőlem), annak szívesen segítek átnézni vagy próbálni és véleményezni.
Egyet mondok, várjál türelmesen. DEcember-január környékén 6 kiló környékén is fogsz találni 1200-t, jó állapotban