Csanesz!
Csak egy tipp. Eladó a totalbikeos Zirig Árpi GS 1200SS-e. Kicsit drágább mint az a bizonyos Bandit. Szerintem minden szempontból jobb vétel. Valahogy ennek hihetőbb (számomra) a futása is..
Úgy értem hogy alig használtat olcsóbban a bolti árnál, vagy esetleg van itt valakinek gumis ismerőse, aki jó áron tud újat.
Zöldi, te gumit nem tudsz?
Értem,csak én rosszul vagyok a gondolattól is,hogy pályázás közben milyen tuti utakat hagyok ki,ha meg arra gondolok milyen ütemben kopik a gumi pályán,a szőr is feláll a hátamon!
Amúgy 500 km-nek simán menni kellene 1 nap alatt,közúton.........mivel húzzátok el az időt?
Jó a gyári méret, semmi problémám vele, csak valóban jobban mutatna egy kicsit szélesebb. De ha a gyári mérettől egyel nagyobbnak bármi hátránya van, akkor nem kísérletezek.
ja, ez az elmelet nalam is.
de van gyakorlat is. ;)
ketten, kozuton kb 350kmt eszunk meg egy nap. egy egesz nap. palyan a duplajat. ha mar el tudok menni mondjuk murauba vagy dolomitozni akkor nem cseszek el ket napot meg nem koltok el 30 rongyot plusz szallasra. szerintem. meg idobol keves van altalaban, mamik turokepessege is veges
Nem érdekel már annyira,meg endurózgattam is,amíg a gerincdoki le nem beszélt ezekről a jó dolgokról. Azért jövőre lehet felugrok Bandittal lassú csoportba
A gyári méret miért nem jó?Azt mondják amit kitesztelnek a gyárban az a legjobb.Érdekes az új CBF 1000-en gyárilag 160-as van pedig kb 108 LE-s...Amúgy egy mérettel eltérhetsz le is meg fel is.
Megnézném azt a dl-st amelyik előbb körbeérne!
Inkább vmi közepes csoportban kezdenék,hogy ne unatkozzam...........attól tartok,hogy 1 napot ellennék,de mindig ugyanott körözni,megunnám...........közúton minden kanyar más,improvizálni kell....
Csak egy tipp. Eladó a totalbikeos Zirig Árpi GS 1200SS-e. Kicsit drágább mint az a bizonyos Bandit. Szerintem minden szempontból jobb vétel. Valahogy ennek hihetőbb (számomra) a futása is..
Zöldi, te gumit nem tudsz?
Amúgy 500 km-nek simán menni kellene 1 nap alatt,közúton.........mivel húzzátok el az időt?
de van gyakorlat is. ;)
ketten, kozuton kb 350kmt eszunk meg egy nap. egy egesz nap. palyan a duplajat. ha mar el tudok menni mondjuk murauba vagy dolomitozni akkor nem cseszek el ket napot meg nem koltok el 30 rongyot plusz szallasra. szerintem. meg idobol keves van altalaban, mamik turokepessege is veges
Mint a hegyomlás volt ruszki nehézsúlyú birkózók a belvárosi dizsi kidobóembereként dolgozva?
Inkább vmi közepes csoportban kezdenék,hogy ne unatkozzam...........attól tartok,hogy 1 napot ellennék,de mindig ugyanott körözni,megunnám...........közúton minden kanyar más,improvizálni kell....