Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha picit hullámos azt imádom,csak legyen érdes,tapadós és az nagyon megy nekik..........egyik kedvencem Vipitenotól fel hegyre át a St Bernard hágóra.......változó aszfalt a tetőn belátható hatalmas kanyarokkal,barnás vöröses aszfalttal......ÁÁÁÁÁÁÁ!
Ausztriával a legjobb hogy nem kell tervezni.
Tökmindegy merre indulsz a völgyekben fasza nyujtott ívű jobbos-balosokkal viszik az utat egyenest csak duzzogva építenek bárhova is.
Utána tuti kilukadsz valami hegyi visszafordítós cikcakkba.
tökmindegy hova akarsz eljutni.
És ezt teheted egy héten át mindíg.
persze,nincs parlagfű az út szélén ,meg vad kender
Igazából az úthálózat renoválása pénz és idő kérdése meg elszántságé.
Ha elszánod rá magad megszerzed a pénzt akkor idővel jó lesz.
Namost a románok nekiálltak 4-5 éve.
Gatyábarázták a fő tranzitutakat.
Még 4-5 év és a másodrendűeket is megoldják.
Na addigra végzek nyugattal és mehetek a mesés és jó keletre is.
Július elején király volt. Reggel 6kor kezdtünk rajta felmászni... csak mi voltunk. Se munkás, se kiránduló. No meg egy bazi nagy behajtani tilos tábla.. de hát azt ki veszi észre
szervezz egy 2-3 napos túrát,jövőre,hátha lenne innen rá egy pár jelentkező,azt majd elmondják,-dom milyen az út
Mondjuk a romania vs ausztria meccset nyilván ausztria nyeri
A Transzalpina jelenleg felejtős, kb 3 km vadi új aszfaltos szakasza élvezhető a többit 50-200 méterenként keresztbe felvágták, átereszeket építenek....
Transzfogaras megér egy túrát... egyszer...
Ha kilépsz romániából azt is. Minden irányban (kivéve szerbia) rosszabb az általános útminőség.. nálunk is!
Egyszerű............észreveszed azonnal ha át/kiérsz ausztriából.
na, azért lehetnél kicsit reálisabb,azért volt ott is, ahol némi kívánni valót hagy maga után az út minősége,szerintem ,de valóban sok jó minőségü útjuk van
Kanyargászós tranzitforgalomtól majdnem mentes onroad útvonal dél-nyugat Romániában

Van valahol egy bő 3000 kilométeres látványutas útvonaltervem is, de most azt nem túrom elő
Őőőőőő...........mmmmmm.........hááááátttttt.............ass
zem emlékeim szerint az olaszoknál nemigen.
Transzfogaras szépnek tűnik,de nekem olyan messze van mint a Stelvió és arra végig első osztályúak az utak.
Igen 60 kilométer autópályájuk van egyenlőre, Kolozsvár elkerülése véget szoktunk arra kerülni majd Turda után irány Nagyszeben.
Egy kis ízelítő csak azt sajnálom, hogy már nem fért bele a Transzalpina amit végig leaszfaltoztak.
http://youtu.be/GPAN3v_P9-I
Romanoknal szazhatvannal kell masodrendu uton loholni?mer aszondtak nekem nemsok az autopalyajuk.
mondom egyenlőre...
Dehogy nincs olyan nincs...
Jogos...nekünk errefelé szlovákia van közel, de igazából minden egy távolságra van....valahogy románia nem érdekel, egyszer voltam motorral és annyi elég is volt......talán egy jó társasággal aki ismerős arrafelé jobb lenne, de olyan egyenlőre nincs...
Én is próbálnám elhagyni az országot minél hamarabb. Viszont az ország északkeleti csücskéből egy alsóbbrendű úton nem egyszerű és lassú. Ezért inkább Romániát választom úti célnak az itt van a szomszédba.
Kb annyi...oda járok legtöbbször, olcsó szállás, szép város és egy igen jó út a parton...
félreérthető voltam. Úgy értettem hogy pályán legurulva egész Karlovácig, majd onnan Senj főúton.. és így Senj 500.. nem Karlovac.
marmint utassal. valahogy rangat a szel....
szép kutya...
nekem keves idom van motorozni, ha pl ausztria a cel, nem cseszek el orakat a 100as uton, hanem a legrovidebb es leggyorsabb uton elhagyom az orszagot. Ha meg celtalan tekerges van, akkor sosem palyazok nyilvan.
ja flame on; en jobban elfaradok, ha ketten megyunk.