Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

39e km, és még nem került fel a tőled származó láncszett
ja, állj, a tank alatt melyik csövek? a túlfolyó a karbin van.
Itt találsz robbantottat. www.bike-parts-suz.com
hehe, detto, a a zephyrt egy marving rendszerrel vettem meg, de adták a gyári kéttrombitásat is. A marvinggal 130 felett jártam, mert ott már nem hallottam, csak ha előzök :D Aztán mentünk egy 300 kilométeres ismerkedő karikát párommal, én még utána 2 órát motoroztam, úgy csengett a fülem. Asszonyka sem volt odáig. Így visszaraktam a gyárit, akkor hallottam meg, micsoda iszonyatos blokkhangja van :DDDDDD
A hangos dob max. a péniszhuszár egójának tesz jót, de semmi egyéb "hallhatósági" haszna nincs. Akinek csak egy kis minimális fizika tudása van, az tudja, hogy a hangszerből a hang hátrafelé, kúpszerűen terjed. A trombitás sem háttal fújja a közönségnek. Rendkívül csendes autóban, letekert ablaknál az üvöltő Kawát akkor hallottam meg amikor a kocsi segge mögött kb. FÉL! méterre volt. De akkor majdnem beszartam amikor elment mellettem.
Ezt írtam, de úgy látom, más is alkalmazza ezt!
Semmi baj!
Én sem akarok vitázni!
Egyébként előzésnél dudálni szoktam!
Egyetértünk!
Na jó de nekem igazi brilliáns hangom van.

Agyonszeteroidozott barkaszhang.

Kellene hozzá valami ha nem lenne olyan kicseszett drága.50 rugót nem adnék érte nemmég 800 fontot.
Jah hát rövid távon persze jó lehet a saját gép hangját sportdobbal hallgatni biztos, de hosszú távon?
Mondjuk embere válogatja , meg motor, én pl nem bírtam hosszútávon a sor-es kawám hangját gyári dobbal sem, utazótempóban annyit pörgött a 400-as blokk, hogy 200-300km után egy fejlövés is kellemesebb lett volna , mint az a fejzúgás amim volt
Ezzel vitatkoznék hogy nem ér semmit...............egy jól eltalált dob vérforraló a pilótának.

A többi blabla a bogarászás naggyából.
A sportdobbal csak a szomszédaid utálatát éred el , mást nem nagyon
Szerintem sem ér semmit a sport dob, amikor kb minden második autóban bömböl a rádió. A boyracer aputól a 2-es átlagért kapott autós hülyegyerekeknek meg olyan hangafalaik vannak, hogy ha csonkolnád tőből a kipufogód is halovány nyekergés lenne mellettük tiltáson is.
Mindig akad 1-2 bamba aki nem vesz észre a forgalomban 1-3 mázsányi gördülő fémet ezt tudomásul kell venni annak aki motorozik, és úgy körültekintően menni még száguldás közben is, mert a bamba autós az erősebb a motor meg a gyengébbik láncsszem ha csattanás van.
Én nem vagyok öreg motoros, csak 4 éve lesz lassan, hogy motorozok ha a kávédarálósdis időszakot nem számolom, de ezt már megtapasztaltam, és tök természetesnek veszem, hogy motorral vagy én figyelek a körülöttem lévő autós forgalomra vagy kilapítanak.
Az a lényeg hogy a túradobozba belefér...Nagyon aranyos.
Olyan mint a vérnyúl.
Nekem egy Máltai selyem van...Katt!
Van egy pitbul vadságú foxterrierem.Melléállítom.
Vagy megijednek vagy halálraröhögik magukat tőle így nem birják el a köveket.
Gyerkőcök nem dobálták tele valamivel?
Még nincs............a következő 5 éves terv egy pár carbon arrow.

Esetleg egy kis szponzopénzt elfogadok.

A vicc hogy a gyári egy 40-es belső átmérős perforált cső aminek lelátok az alljára.Mint egy sportdobnál.
Nem vagyunk egyformák. "C2"
Tavaly majdnem 100000 volt meg a kamionnal, ehhez jön még a melóbajárás meg máshová szgk-val és volt 12000 motorral......volt sportdobos gépem(SV1000) nem is csendes fajta, de azon kívül, hogy én 4-600km után úgy szálltam le róla, hogy 3 napig remegett a fejem másra nem volt jó....illetve azzal voltam legtöbbet pályán, na ott állat volt, már csak azért tiltottam, hogy halljam gázelvételnél a durranásokat....
akkor lassan le kéne szervezni ezt a gurulást nem?
Zoli még nincs rajta nyitott dob. Ne sajnáld már arra a páratlanra azt a 800-fontott.
Abból meg csak ez.

http://youtu.be/RLjMRHiY0UU
Pokolgép lesz most is! a haver akivel megyek már volt többször azt mondta nagyon nagy buli
agusztus 23-27