Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mellékúton jobb szeretek menni.. pirkadattól napnyugtáig
Z vagy Y on mennyi?
E jelű főúton sok
580-an az sok? Tavaly le mentünk a fogarasig át rajta majd vissza az olt völgyébe 800 km.
Nekem meg a napfény és a szelíd légmozgás.
Olcsóbb mint az olajos fecskendő.
Pedig de. Nekem a tucano urbano esőcsizmája nagyon bejött
Király ötlet, asszem hasonló megoldás lesz. Nem ér 5 rugót egy ilyen csimma...
Zoli most is megmondta a tutit!
Kacsaszalag és teszkos zacsi.
Akkor hajrá.
Két napig száradt a csizmám, ha ez egy külföldi túrán történik gondban lettem volna. Egyértelműen kell az esőcsizma vagy legalább valamilyen nejlon.
Elméletben jó Felpróbáltam a cordurára, végig gumis a csuklónál is meg a gatya is. Nem hiszem, hogy gond lesz vele.
Sztem a csizma meg a kesztyű túlzás.
580 km?
Hány hétre tervezel?
Ha nem használtad esőben honnan tudod hogy jó?
Ja és jövő hét után megyünk 5 napra Dolomitok- Grossglockner. Mindent megterveztem 2100km összesen
Hát...............lehet nagyon messze volt a bót.
Akkor bocs...250-ezer akkor is sokk.
Múlt héten kérdeztem ezt az esőruha dolgot. Köszi mindenkinek a válaszokat. Végülis vettem magamnak meg páromnak munkavédelmi esőrucit 3rugóért /db. Teljesen jó. Hétvégén voltunk 2 napot Zakopane-ban, hazafele vasárnap Rétságtól elkapott egy armageddon eső egészen hazáig. Persze lusták voltunk félreállni felvenni az esőrucit, fáradt is voltam... a lényeg, hogy 80km-n keresztül áztunk. Tanulság: cordura egész jól bírja, csizmából 1 liter vizet öntöttem ki, kesztyűm a kézvédő miatt aránylag bírta, de a párom mögöttem minden tekintetben rommá ázott. Ami biztos: kell vennem esőcsizmát és esőkesztyűt is..
Ez egy kisebb karika nálam. remélem jó lesz...
motoros túra!
Nem sport.............naked.
Lehet,Banditon is megcsinálták páran,állítólag könnyebben fordul.
Tőlünk, vagy a határtól?
Vicceltem.
A határtól max 150 km.
Ki az az őrült aki annyit ment egy sport motorral...Jó erős csuklója lehet a csókának....