Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki.
Használj fakanalat.
A carbon protektor trükkös de simán ment.
Nem lett jobb.
Vettem másikat inkább.
Az meg TK-lett.
más: lenne egy eladó bukom...ha vkit...
utálom már, h egy intenzivebb nap után megfogja a kezem...

ki lehetne fordítani? azt még nem próbáltam...
Sosem mostam.
Annyira koszos?
Fordítsd ki, és mosd ki úgy akkor.
bőrkesztyű belsejének tisztításához kérnék vmi tippet...
csinálja vki, tapasztalt?
Nem érdekes....
Úgy néz ki találtam forrást új gumi beszerzésre jó áron :)
Az érdekes az,hogy egyik nagyon jó barátomon keresztül akinek semmi köze a motoros élethez,de mindenfelé van kapcsolata
Basszus Tibi ma olvastam a válaszodat ! Tegnap elvitte a srác nem tudom pontosan mennyi volt rajta még de nem volt a kopásjelzőn az biztos (de középen már nem sok kell neki) Banditon nála még az idényt végig viszi!

Bocsi ez most így alakult.
Üdvözlök mindenkit Sibiu, Premier Hotel!
Ennyi még belefér.
KM-ben a mennyi?
Szállj meg Sillianban,onnan max 1 óra Cortina d' Ampezzo!
Oszd el több napra,vagy sátorban megpihenhettek mint a kleopátrát szállító rabszolgák az alpok átkelésekor.
közvetlen a határ közelében kell megszállni....
Igen, a kihajtóknál az osztrákok így ellenőrzik és oda kell ragasztani ahová a matricán lévő ábra mutatja.
Ezzel az a baj (most szembesülök vele), hogy ha mindig vissza kell menni Ausztriába, akkor nem tudsz elég nagy kört menni a Dolomitok-ban. Most vágtam meg a napi távot 300-ról 200-ra és ha így vissza mennék az osztrákokhoz, az újjabb 100km. Ugyanott vagyok.
Kérdés: szlovén és oszrák autópálya matricát frankón fel kell ragasztani a motorra?
sztem az osztrák részen kell megszállni, ott barátibb max. 30 juro/nap/fő, de ennél jobbat is simán ki lehet fogni...
A dolomitok az egyik legkiralyabb hely, jovore mar tenyleg vissza megyunk. de oda szerintem a tav miatt jobb 7-10 napra menni, akkor meg mar horrorr a szallas ar nekem. de hat semmi nincs ingyen, nyaralason meg nem fogok satorban szopni.
hja, aki teheti hétköznap menjen a nevezetes hágókra, mert hétvégén mindenki kirajzik...mi egy lélekkel nem találkoztunk Stelvion hétfő délelőtt...a kisebbeket be lehet próbálni...
hétvégén meg lehet a haza és odautat tervezni pl. ha nincs annyi szabi...
Vannak a szokasos "hegyi utak" es vannak a hagok. A hegyi utakon lehet azert jol haladni, de hagokon biztosan leolvasod a rendszamod parszor.

Bar kocsival voltam, sokszor teljesen alaszedett kormannyal, faltol falig fordulva, egyesben abszolvaltam ezeket a fordulokat (a fotok a Sellanal keszultek). Ha kifogsz egy lakoautot, utanfutos kocsit vagy turista buszt lehet beragadsz moge meg motorral is, mert sokszor rovidek (es belathatlanok/keskenyek) az egyenesek.

Irigykedek, akar most indulnek vissza.
Ezzel igy voltam en is a hetvegeig, mignem egy szlovak zergab@szo uton, olyan faluban, ami a terken sincs rajta (ertsd kis falu kulso puszta) ugrott elem a helyi ero, hogy 30€ 61-ert.
Atalanynak sokevi motorozasert belefert.
A képek lemaradtak:
Köszi mindenkinek a tanácsot. Biztos, ami biztos beiktatok egy 6-ig napot (épp belefér a szabiba) és a köztes napok 900km-ét 4 napra osztom, így már asszem jó lesz. Viszont így a szállással gondba vagyok, mert ha 200km-t nézem vagy nem nagyon van vagy arany árban. Nem egyszerű az egész.
Ez az eredeti terv. 1-2-3 nap: