Nem érdekes....
Úgy néz ki találtam forrást új gumi beszerzésre jó áron :)
Az érdekes az,hogy egyik nagyon jó barátomon keresztül akinek semmi köze a motoros élethez,de mindenfelé van kapcsolata
Basszus Tibi ma olvastam a válaszodat ! Tegnap elvitte a srác nem tudom pontosan mennyi volt rajta még de nem volt a kopásjelzőn az biztos (de középen már nem sok kell neki) Banditon nála még az idényt végig viszi!
Ezzel az a baj (most szembesülök vele), hogy ha mindig vissza kell menni Ausztriába, akkor nem tudsz elég nagy kört menni a Dolomitok-ban. Most vágtam meg a napi távot 300-ról 200-ra és ha így vissza mennék az osztrákokhoz, az újjabb 100km. Ugyanott vagyok.
A dolomitok az egyik legkiralyabb hely, jovore mar tenyleg vissza megyunk. de oda szerintem a tav miatt jobb 7-10 napra menni, akkor meg mar horrorr a szallas ar nekem. de hat semmi nincs ingyen, nyaralason meg nem fogok satorban szopni.
hja, aki teheti hétköznap menjen a nevezetes hágókra, mert hétvégén mindenki kirajzik...mi egy lélekkel nem találkoztunk Stelvion hétfő délelőtt...a kisebbeket be lehet próbálni...
hétvégén meg lehet a haza és odautat tervezni pl. ha nincs annyi szabi...
Vannak a szokasos "hegyi utak" es vannak a hagok. A hegyi utakon lehet azert jol haladni, de hagokon biztosan leolvasod a rendszamod parszor.
Bar kocsival voltam, sokszor teljesen alaszedett kormannyal, faltol falig fordulva, egyesben abszolvaltam ezeket a fordulokat (a fotok a Sellanal keszultek). Ha kifogsz egy lakoautot, utanfutos kocsit vagy turista buszt lehet beragadsz moge meg motorral is, mert sokszor rovidek (es belathatlanok/keskenyek) az egyenesek.
Ezzel igy voltam en is a hetvegeig, mignem egy szlovak zergab@szo uton, olyan faluban, ami a terken sincs rajta (ertsd kis falu kulso puszta) ugrott elem a helyi ero, hogy 30€ 61-ert.
Atalanynak sokevi motorozasert belefert.
Köszi mindenkinek a tanácsot. Biztos, ami biztos beiktatok egy 6-ig napot (épp belefér a szabiba) és a köztes napok 900km-ét 4 napra osztom, így már asszem jó lesz. Viszont így a szállással gondba vagyok, mert ha 200km-t nézem vagy nem nagyon van vagy arany árban. Nem egyszerű az egész.
Ez az eredeti terv. 1-2-3 nap:
Használj fakanalat.
A carbon protektor trükkös de simán ment.
Nem lett jobb.
Vettem másikat inkább.
Az meg TK-lett.