Pedig mennyire fasznövelő is egy dob.................kúúúúúúrvajó a hangja.Mamának meg lehet magyarázni hogy anyus................előbb meghallanak.6-800 font egy szett.
De nem lesz.
1X sem hall meg....naponta többszáz km-t vezetek autóban és sohasem hallani messziről a sportdobot akkor sem ha dugóban állok kivéve ha csak nem araszol a motoros, de akkor úgyis mindegy....ez szerintem csak placebo, hogy nyugodtabban lehessen előzni mondván úgyis hallja a sügér autós.. ....oszt ha mégis elüt mert kiderül, hogy mégsem hallott már messziről minket akkor meg jól lebuzizzuk a süket faszkalapját...
Pedig igaza van mostan.......direkte fülelek letekert ablakokkal és csak akkor hallani ha már ott van.....defenzív vezetés a megoldás nem az ordító dob...
Tehát az a tank alatt rendben van, hogy két gumicső nincs ledugaszolva, mert azok a túlfolyók ?!
A karbit meg hogy ki lehessen tisztítani szét kell szedni. Valami rajz van hozzá ? 600-as, 2001-es idomos banditról van szó.
Elpárolgott a benzin az úszóházból, helyette ott maradt a wasabi színű trutyi. eltömte a főfúvókát, illetve nyilván ott van a tűszelep ülékében. Ezért jön a benzin ki a túlfolyón, és nem megy a motorba.
Karbi szét...
Régen használtam már a motort, most akartam kb. majd 1 év után beindítani. Próbáltam is , már elindult, de egy idő után leáll, illetve folyik a tank alatt lévő két szabadon lévő gumicsőből a benzin.
Pontosan nem emlékszem, hogy azok össze voltak-e kötve valamivel, vagy sem, de nem tetszik, hogy ott folyik ki a benzin.
Lehet, hogy PRI állásba csinálja csak, de nem figyeltem még meg.
Továbbá csak kétszer indult be tegnap, de leáll 1 perc mulva.
Mi lehet az oka ?
A tank alatt lévő két gumicső az valamiféle túlfolyó ha túltöltöm a karbikat a PRI állásba, vagy mi ?
Kiszereltem a gyertyákat, elég koszosak, és benzin nedvesek voltak. Megvárom, hogy kipárologjon a benzin a blokkból, és megpróbálom utána beindítani. Jó ötlet, vagy hanyagoljam ?
Előre kérek mindenkit hogy ne kövezzen meg senki
Ha túl nagy baromságnak tartjátok
Szóval csak egy kérdés a új fejidomos banditra fel lehet rakni a régi tankot és fejidomot ? Kompatibilis a kettő vagy más a felfogatási pont teljesen .
Ugye felmerül a kérdés miért is csinálnék ilyet .
Ha esetleg tudnék venni egy új idomos banditot de még a lég-olaj hűtésest jó áron . De nekem jobban tetszik a régi idomok meg tank forma és műszer.
A múlt évben voltam. Nagyon szuper volt a vonulás és a koncert is. Szemköpszt :-) nyaraltunk egy horgász-tanyában. Őrületes volt és a Pokolgép koncert. Gyerekek :-) Az asszony nem hitt a szemének, hogy a muterom is ott csápolt velünk :-)))
De nem lesz.
http://youtu.be/mqhGY5NIHxA