Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kb +90kg-ról beszéltem.
Szotyi-val én is motoroznék egyet, a jobbtól lehet tanulni...Legalább egy szerpentinen adna nekünk egy kis vezetési tréninget. De azt a szerpentint én választanám meg....
Előfordult,hogy leért a lábtartó(ez is ritka,utálom ha korcog),és húztam még lefelé míg felült a motor a sztenderre meg a kipuffra,persze egyből előzött a segge,pici visszaemelés és már tapad is újra(mindezt egy hátsó dobozzal+egy hengertáska mögöttem az ülésen,kb 20kg plusszsúly)......rinyacsíkot meg csak elöl nézem,de nem a mély döntéstől gyors a kanyarvétel azt hiszem.....
Minden kötözködés nélkül
Feldobozolva utassal peremen motorozva nem ér le semmi.
Nem mondod hogy 0 rinyacsík után még tovább döntöd? Ehhez még nyuszi vagyok.
Zoli végre valaki az én oldalamon. Tőlem is mindent megkap a motor,ami kell neki, mindenből minőségit, néha hamarabb is cserélem a dolgokat, mint kéne. Meg én is szeretem a motort tisztán, de nem "glancolom" selyemkendővel minden "bogárplaccs" után. Én motorozni szeretek, nem pedig a motor körül legyeskedni. Persze, mindenki máshogy látja, de a motor legyen értem, ne pedig én a motorért. Mellesleg a spraytől se dzsuvás, csak ügyesen kell fújni. ;) Meg aztán nem csak láncsprayt használok, hanem lánctisztító sprayt is...
Nem tudom nekem hamarabb leér a kormányvég súly mint a középtámasz, viszont én megoldottam mikkor rá került a nyitott dob a középtámasz ütközőét feljebb tetetem most már így lapra lehet tenni, csak nagyon félek tőle.
1.2 bandita,túragép....?
Akkor te FJR-el nyomod biztos...
Jó az csak vicceltem, egy barátom kint dolgozik a Németeknél a szervizbe, nem mondott rosszat rájuk. Azt azért megemlítette mikkor itthon volt és hozott eladásra motort, hogy nagyon sokk láncolajzót szerel be a motorokba, amit hozott abban is volt egy Scottoiler.
Namondtamén....................az enyém sose.
Leér az a középtámasz,nem is kell nagyon erőlködni,utána meg a kipufogó sarka is leér,és mégis itt vagyunk!
Mmmmmmm......................értemén...................de elkötelezett 3 henger hívő lettem.
A fórum címe elárul mindent milyen motort kel venni...Alapból van rajta és nem ér le a középtámasz ahhoz meg kel fektetni úgy hogy abból már csak segítséggel állsz fel.
SV-n se vót.....................és hát a középtámasz hülyén is néz ki meg le is ér.
Na látod ezért kel venni sutyukit...
1-perc ell míg lemegyek kutyába és kibontom a flakont............1 perc kell a fujkálásra...............és egy perc a tili-tolira mert nincs küzéptámasz...........a túraemelő meg a f.....szom öntvény lengőkar és a köcsög hajlós oldaltámasz miatt nem használható.
Nem aggódom magam miatt ;)
Te 3 percig fújod a láncot? Nekem ez kb 7 sec
Nekem csak az arcom nagy!
Szia ! Csak azért keresnélek hogy külön patent szemet le hete venni a lánchoz amit vetem tőled .
Úgy néz ki hogy totálkára veszik a motorom ,és mentem a mi menthető
Én már találkoztam pár hegyomlás méretűvel..............hac azokon túlteszel akkor.........
Attila mi személyesen is találkoztunk, meg ugye földim is vagy. Nem éppen kötekedésként de menet közben nyomod rá az olajat
Remélem nem sértelek meg vele majd egy közös motorozás alkalmával ezt kitárgyaljuk.
Ha felém jársz látogass meg iszunk egy bambit meg jól elbeszélgetünk.
Tőlem nagyobb motorossal még úgy sem találkoztál e vidéken. A szerénység beszélt belőlem…
Szerintem is!
Az időjárást tényleg nem válogatom meg, de teszek be egy 20 ml-es fecsi olajat, és ennyi!