Mielőtt még nem volt olajazó, kipróbáltam a piacon található lánc spray többségét. És ár érték arányban a Mol bizonyult a legjobb választásnak. Viszont van tőle egy kimagaslóan jobb termék viszont az meg nagyon drága.... Itt megtekinhető!
Engem (nem sokára 30) ha lebácsiznak, vagy csókolomoznak, mindig megfenyegetem őket, hogy baj lesz, ha még egyszer előfordul. Általában veszik a lapot.
Én is úgy vagyok a motorral, hogy szeretem ha tiszta, de nekem a tiszta motor nem azt jelenti, hogy az utolsó kipu könyökre égett bogarat is eltávolítom 4 óra motormosással . Felesleges sziszifuszi munkának tartom az olyat, hisz 20 km múlva úgyis újra tele lesz bogármaradvánnyal a motor, meg poros lesz, esti motorozásnál 5 km után. Szerintem attól még nem koszos egy motor, mert van rajta pár bogármaradvány, azért felesleges mosogatni, a korrodálódásra hajlamos fém részeket megvizezni.
Persze szép látvány egy makulátlan tiszta motor, de a motor mosás ne tartson már annyi ideig, mint maga a motorozással töltött idő
két hete töltöttem be a 25-öt de a szomszéd kis általános iskolások már 2 éve is csókolomoztak, meg mikor indulok el garázs elől, vagy valahonnan motorral és a "motoj"-tól teljesen izgalomba jött kisgyerekek ugrabugrálnak a szüleiknek már messziről, hallom, hogy a bácsi most indul a motorral
Van pár szedett-vedett idomom 1200 bandithoz ! 3000FT/db baráti áron eladók ( igaz 1 kivételével mindegyiken van némi javítás, de jobb, mint ha neked kellene össze LEGO-znod :D ) . A sárvédő az régi görbevázasé
És amikkor elindulsz egy hosszabb túrára akkor megválogatod az időjárást. Mert nem hiszem, hogy esőben 100 km-ert kibír a manuális olajazásod. Olajzó azért kel, hogy irigykednek a ragdános és szíjhajtású motoros társak, hogy te miért nem fújod vagy olajozod a láncot egy kiadós eső után a parkolóba.
Persze szép látvány egy makulátlan tiszta motor, de a motor mosás ne tartson már annyi ideig, mint maga a motorozással töltött idő
Maradj a mol-nál.
Van pár szedett-vedett idomom 1200 bandithoz ! 3000FT/db baráti áron eladók ( igaz 1 kivételével mindegyiken van némi javítás, de jobb, mint ha neked kellene össze LEGO-znod :D ) . A sárvédő az régi görbevázasé
Üdv
Jedi
jedis@freemail.hu