Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy miket osztok itt meg veletek!
Mielőtt még nem volt olajazó, kipróbáltam a piacon található lánc spray többségét. És ár érték arányban a Mol bizonyult a legjobb választásnak. Viszont van tőle egy kimagaslóan jobb termék viszont az meg nagyon drága.... Itt megtekinhető!
Hallomásból?
És ezt Te honnan tudod?
Csomybááááácsi :)! Azt monják felénk, amíg a tini lányok megfordulnak utánad az utcán addig nincs gond :). Igaz, azért tenni is kell folyamatosan :D
Mielőtt bármit csinálsz állítsd be a kormánycsapágyat. Nekem is volt ilyen gondom. Utánhúzás után megszűnt.
Szemtelenül fiatalok vagytok
Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel mert szerintem női lelke van a motornak.
Engem (nem sokára 30) ha lebácsiznak, vagy csókolomoznak, mindig megfenyegetem őket, hogy baj lesz, ha még egyszer előfordul. Általában veszik a lapot.
Mol-os láncspray nagyon jó...
Én is úgy vagyok a motorral, hogy szeretem ha tiszta, de nekem a tiszta motor nem azt jelenti, hogy az utolsó kipu könyökre égett bogarat is eltávolítom 4 óra motormosással . Felesleges sziszifuszi munkának tartom az olyat, hisz 20 km múlva úgyis újra tele lesz bogármaradvánnyal a motor, meg poros lesz, esti motorozásnál 5 km után. Szerintem attól még nem koszos egy motor, mert van rajta pár bogármaradvány, azért felesleges mosogatni, a korrodálódásra hajlamos fém részeket megvizezni.
Persze szép látvány egy makulátlan tiszta motor, de a motor mosás ne tartson már annyi ideig, mint maga a motorozással töltött idő
Nem kéne.
Maradj a mol-nál.
Prevent láncsprayt használtatok már? Milyen, érdemes venni, vagy nagyon gagyi? Elégedett vagyok a Mol-lal, de ki tudja próba szerencse.
két hete töltöttem be a 25-öt de a szomszéd kis általános iskolások már 2 éve is csókolomoztak, meg mikor indulok el garázs elől, vagy valahonnan motorral és a "motoj"-tól teljesen izgalomba jött kisgyerekek ugrabugrálnak a szüleiknek már messziről, hallom, hogy a bácsi most indul a motorral
Hi!

Van pár szedett-vedett idomom 1200 bandithoz ! 3000FT/db baráti áron eladók ( igaz 1 kivételével mindegyiken van némi javítás, de jobb, mint ha neked kellene össze LEGO-znod :D ) . A sárvédő az régi görbevázasé

Üdv
Jedi

jedis@freemail.hu
Multkor lebácsiztak.
Huuuuuuu....Tényleg jó öregek vagyunk már
Annak lassan itt vagyok én.
Bocs kardánost akartam írni...
Tapasztalt 40 feletti már nem is jóóóóóóóó
Ja meg némi kis programozási korrekció az a felprogramozott IC-nek!
Egy kép a kis tű hová is lett betéve...
És amikkor elindulsz egy hosszabb túrára akkor megválogatod az időjárást. Mert nem hiszem, hogy esőben 100 km-ert kibír a manuális olajazásod. Olajzó azért kel, hogy irigykednek a ragdános és szíjhajtású motoros társak, hogy te miért nem fújod vagy olajozod a láncot egy kiadós eső után a parkolóba.
Én akkor maradnék egy 20 éves sztriptízesnél a jobb fajtából.
Hát...ahogy már írtuk, kinek a pap, kinek a papné...