Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Jó lett, a sisak tetejét kell csak mosni,már,ha valakit zavar,engem nem nagyon.
Én nem tudom milyen lánc van rajta.
Semmi infó nincs beleütve.Se szám se betű.
Azt se tartom kizártnak,hogy ez nem motorlánc.Lehet valami ipari hajtólánc
Mindenképp kell a szett amit beszéltünk.De nem lenne baj ha ami most van a motoron is jó lenne.Tartalék alkatrésznek még jó lesz.Sose lehet tudni...
tudok hozni kulon,de nem biztos h jo a did. pl Piti vett egy hasznalt zcm lancot, az mar nem jaratos,hozram ra zvmx nitteloszemet, ugyanolyan osztasut es nem lett jo...
Egyenlőre még nem látom a lánckerekeken,hogy szar lenne.
És holt tudok venni hozzá?
Egy Ikarusz szélvédőt megnézel és totálisan ugyan az!
És az sem hátrány ha megnézi a tulaj, hogy 520,525,530-as lánc van a gépen mert a nittelőszemnek is egyezni kel méretileg.
Képet nem mersz róla feltenni?
Szia Norbi! A magasságodat mikkor írtad kétségeim voltak, hogy jó lesz mert én alacsonyabb vagyok nálad. Ez a projekt az én agyszüleményem és ugye nincs kitesztelve és nem vállalok semmilyen felelősséget afelől, hogy mondjuk egy 2-százas tempónál az ölődben landol, eltörik, elreped, stb. Egy ötlet volt és saját részemre készítettem, viszont ott segítek ahol tudok. Örülök neki, hogy neked is jó lett és megkönnyíti a motorozás élményét. Nyilván nem kel azért megállni, hogy le vakard róla a parazitákat.
KB egy egy ezres vagy 1500 lehet egy nittelő szem.Meg keresni kell valakit aki felszórja.

Kérdés milyen állapotú a lánc.
Azzal a patentszemmel két problèma van. Az egyik, hogy ehhez a teljesítmènyhez nem ajánlják. A másik, hogy kisebb a patentszem, mint a láncszem, ezért nem fekszik fel a lánckerékre és ez miatt roncsolhatja. Én minèl hamarabb lecseréltetném.
Én idén olaszban hagytam el a szemet róla, hát nem volt öröm az arcomon, azóta nittelős lett nekem is! Nagy perec lehet belőle sajna :(
Veszélyesnek tűnik.. Jó lett a plekó,a bogarak a sisak legtetejét súrolják,a sisak plexi tiszta marad több 100km után is,igaz nekem nem a gyári az alsó sem,az is magasabb.Köszi.
Patent szemes lánc?
Banditám lánca
Ha jobban szemügyre veszitek kisebb mint a többi láncszem.Egészen pontosan 1,1 mm-rel.
Plusz ma lecseréltem az olajat,olajszűrőt és levegőszűrőt.
Hát 1 fokkal jobb lett a váltó
Áh csak a szokásos...................gázkezelés,gázkezelés,gázkezelés.
M1 homlokpáncél?
Cccccc....................Bármit szétütök.
A régi mercik szinte szétüthetetlenek voltak.
Én is egy öreg autóval járok 21-éves és szerintem 1-millió km-er van benne Mercedes 190-es 2,5 TD...
Még 11e kell és megvan a 200e a puntoban.Ebből kerek 150e-ret én tettem bele.

Az opel valszeg velem lesz eltemetve.
Van egy 6 éves Seat Toledom (1,9 PDTDI). Évente megyek vele 13-15.000 km-ert. Aszem családi autóban már nem lesz másik, mert 70 éves leszek (ha megélem) mire lesz benne 400.000.
Most adnának érte kb. 1,5-1,8 millió forintot.
Annyiért elálldogál a fűtött garázsban.
Én meg vettem egy új opelt.
Volt egy 1500-as Ladám kb.15-17 éve. Egy 78 éves bácsikától vettem, 18 éves korában 41.000 km-el. Még a szürke forgalmija volt teleírva, mert minden év szeptemberében leadta a rendszámot, és csak következő nyár elején kérte vissza. A szivargyújtó egyszer sem izzott fel. Riasztót kellett bele szereltetni, mert ha megálltam valahol, 5 percen belül körbeállták az ukránok és már feszegették a gédereket a szélvédő körül, mert nem hitték el, hogy nem volt festve.
Amikor kitaláltam, hogy eladom, nem tudtam beállni a kocsik közé a pécsi autóvásárba, mert a kaputól szaladtak utánam az ukránok, és 2 perc alatt megvették.