Én nem tudom milyen lánc van rajta.
Semmi infó nincs beleütve.Se szám se betű.
Azt se tartom kizártnak,hogy ez nem motorlánc.Lehet valami ipari hajtólánc
tudok hozni kulon,de nem biztos h jo a did. pl Piti vett egy hasznalt zcm lancot, az mar nem jaratos,hozram ra zvmx nitteloszemet, ugyanolyan osztasut es nem lett jo...
Szia Norbi! A magasságodat mikkor írtad kétségeim voltak, hogy jó lesz mert én alacsonyabb vagyok nálad. Ez a projekt az én agyszüleményem és ugye nincs kitesztelve és nem vállalok semmilyen felelősséget afelől, hogy mondjuk egy 2-százas tempónál az ölődben landol, eltörik, elreped, stb. Egy ötlet volt és saját részemre készítettem, viszont ott segítek ahol tudok. Örülök neki, hogy neked is jó lett és megkönnyíti a motorozás élményét. Nyilván nem kel azért megállni, hogy le vakard róla a parazitákat.
Azzal a patentszemmel két problèma van. Az egyik, hogy ehhez a teljesítmènyhez nem ajánlják. A másik, hogy kisebb a patentszem, mint a láncszem, ezért nem fekszik fel a lánckerékre és ez miatt roncsolhatja. Én minèl hamarabb lecseréltetném.
Veszélyesnek tűnik.. Jó lett a plekó,a bogarak a sisak legtetejét súrolják,a sisak plexi tiszta marad több 100km után is,igaz nekem nem a gyári az alsó sem,az is magasabb.Köszi.
Banditám lánca
Ha jobban szemügyre veszitek kisebb mint a többi láncszem.Egészen pontosan 1,1 mm-rel.
Plusz ma lecseréltem az olajat,olajszűrőt és levegőszűrőt.
Hát 1 fokkal jobb lett a váltó
Van egy 6 éves Seat Toledom (1,9 PDTDI). Évente megyek vele 13-15.000 km-ert. Aszem családi autóban már nem lesz másik, mert 70 éves leszek (ha megélem) mire lesz benne 400.000.
Most adnának érte kb. 1,5-1,8 millió forintot.
Annyiért elálldogál a fűtött garázsban.
Volt egy 1500-as Ladám kb.15-17 éve. Egy 78 éves bácsikától vettem, 18 éves korában 41.000 km-el. Még a szürke forgalmija volt teleírva, mert minden év szeptemberében leadta a rendszámot, és csak következő nyár elején kérte vissza. A szivargyújtó egyszer sem izzott fel. Riasztót kellett bele szereltetni, mert ha megálltam valahol, 5 percen belül körbeállták az ukránok és már feszegették a gédereket a szélvédő körül, mert nem hitték el, hogy nem volt festve.
Amikor kitaláltam, hogy eladom, nem tudtam beállni a kocsik közé a pécsi autóvásárba, mert a kaputól szaladtak utánam az ukránok, és 2 perc alatt megvették.
Semmi infó nincs beleütve.Se szám se betű.
Azt se tartom kizártnak,hogy ez nem motorlánc.Lehet valami ipari hajtólánc
Kérdés milyen állapotú a lánc.
Ha jobban szemügyre veszitek kisebb mint a többi láncszem.Egészen pontosan 1,1 mm-rel.
Plusz ma lecseréltem az olajat,olajszűrőt és levegőszűrőt.
Hát 1 fokkal jobb lett a váltó
Az opel valszeg velem lesz eltemetve.
Most adnának érte kb. 1,5-1,8 millió forintot.
Annyiért elálldogál a fűtött garázsban.
Amikor kitaláltam, hogy eladom, nem tudtam beállni a kocsik közé a pécsi autóvásárba, mert a kaputól szaladtak utánam az ukránok, és 2 perc alatt megvették.