Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, nem 8.-án lesz, de ez esetben számodra kötelező a részvétel
Hugi lagzi....
Már előre megy a kifogás keresés, hogy aktuálisan miért ne jelenj meg?
Baja mellett lesz az őszi tali valamikor szeptemberben. Pontosítás később
A bandit.hu-n lehet majd jelentkezni
Csak ne a szept 8-i hétvégén
Persze, hogy lehet. Nem zártkörű rendezvény.
Ha lehet, arra én is elmegyek!
És nagyon fasza kávéval, mert azért Én leszek a felelős.
Baján és a Mecsek...halászlével :-) Mikir majd megmondja
Ami mikor, és hol is lesz?

kanyarvadászok...
Maxxy,ne szívd fel magad!
Yoss-t ismerem,kijönnétek egymással pár sör mellett,az tuti!
Gyere a következő bandit talira,örülnék ha megosztanád velünk az élményeidet!
Szia Maxxy!
Én nemrég motoroztam Yoss-al, sőt még aludtam is vele egy szobában. Teljesen normális palinak ismertem meg. Lehet, hogy valamelyik írását félreértetted, de nem hiszem, hogy bántó szándékkal írta.
Amikor technikás részeken csapattunk, párszor kiment a képből, pedig küzdöttem hősiesen.
Az igaz, hogy Én teljesen amatőr utcai motoros vagyok.
És még így 51 évesen is le-le borítgatom a vasat,persze csak mikor olyan helyeken motorozgatok! Alföldi révén sajna nem mindig van rá alkalom!
YOSS!

Nem tán versenyezni akarsz velem? Vagy mit akarsz? Arany barátom egy valamit tisztázzunk...gondolom megnézted at adatlapomat,csak hogy tájékozódj!
Szóval pár dolgot azért mondok neked,amit ott nem írtam le és eddig itt sem mondtam,mert nem akartam dicsekvőnek tűnni,de már kicsit irritál pár beírásod itt!
Nos elmondom neked,de csak tényleg halkan,hogy 6 évig gyorsasági versenyeken mentem és mellette crossoztam is igaz amatőr versenyeken,de minden nagy pályát végig koptattam itt az országban,és külföldön is párat! Az országban nekem volt az első és pár évig az egyetlen Yamaha 1000-es Genesis-em,amit amerikából hoztak be,és ezzel versenyeztem jó pár évig,persze alapos módosításon esett át,ez abban az időben az egyik legerősebb vas volt az országban!
No csak ennyit röviden! Túrázni is eljöhetsz velem,mert kevés olyan ország van Európában amit nem jártam be motorral,szóval nyugodtan jöhetsz utánam!
Amúgy meg az én apukámnak a Te apukádénál is nagyobb van!
Tuti jól néz ki ,na de kanyarogni....főleg itt a Mátrában...
Igen,de bődületes ccm.Amúgy nekem se jön be,ha melltartó akkor Tiger!
Kollégámnak van egy ilyen, még nem láttam, de talán megsasolom közelről is....szokott egy csapattal motorozni....
Ez egy cruiser. Ez már nem kéne. Nem illik a stílusomhoz.
Ha Triumph akkor inkább Tiger 1050..
Nem a Bandi helyett, hanem mellé irigylem :) Nem ugyanaz
Én azért felpróbálnám :))
Az igaz,de csak melltartó márka..