Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Mit érdemes tudni a Gsf 750-ekről? Találtam most egy eladót, de annyira kevés infó van az interneten erről a modellről.
Erről lenne szó:
Bandit
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Csatlakoznék. Se fotó, se adatlap...
Nem autópálya..............kanyargós.
Autópályán 160 feletti tempónál az enyém is 9 liter volt
De a rekordot 2 haverom tartja az egyik motorral GSXR1100 280km 3 tankolással 16 liter átlag fogyasztás, max. 120 tempónál.
Másik haverom Opel corsa 1.6 motorral (régi) 15 liter 110 környékén.
Pug 407, 1.8 szívó, 14.2 liter fedcomp szerint, 4 biciklivel, autópályán 130-cal. Annál nem ment többet :D

Azóta katalizátor csere utűn 8.5 városban
Ha ki mond többet vagy kevesebbet játék van akkor beszállok.

650-es SV vel tudtam 4,8-at etetni de kanyarban feltartottam egy kispókot.
Meg a Horvát 8-ason yoshi dobbal 9-ret.
650-es levegős egy ogréval a nyeregben:
4 liter volt a legjobb, ez kb. 80-nal, alapjáraton egyenletes sebességgel (kísértem valakit).
Átlag 5-6 liter között, de mértem tankolástól-tankolásig 6.5.ös átlagot is. Arra nem is gondolok mennyit zabálhat egy 577 felfelé menetben másodikban.
Nyugodtan kijelenthetem, hogy 4-8 liter között szinte bármennyit be tudnék zabáltatni a 650-sel.

Van olyan motor, ahol van pillanatnyi fogyasztásmérő. 100-as tempónál 3-4 liter közötti fogyit ír, onnan egy gyorsítás már tizen-huszon liter, de láttam már 99.9l/100km fogyasztást is kiírva (nincs több karakter ).
Engem egy 85-ös évjáratú Anita jobban érdekelne!
Bocsi, nem tudtam kihagyni!
Bőven ki!
Felcuccolva 2 személlyel Horvátból pályán 150-es tempónál is csak 6 litert nyelt le!
Gratula!
Vandálok
Egyszer evett 6.5-et, nagyon durva szembeszélben, 3 doboz+2 személy+ 140-160 autópálya kombóban. Amúgy 4.8-5.4.
Sziasztok!

Nekünk van egy 2008as eladó banditunk, ha érdekel valakit.
Nekem egyszer evett 8 fölött (igazából majdnem 9 volt). M6 Pécs-Budapest végig 170-210 között.
Nekem a 600-as ugyanannyit evett, mint az 1200-es.
5 liter környéke: nézelődős-túrázós (nem jellemző)
6 liter környéke: tempós-túrázós
7 liter felett: tömör-gyönyör
8 liter felett: élet-halál között meg gondolom autópálya (ez sem jellemző)
Elmondható, hogy a fogyasztás erősen csukló függő.
Hát az tényleg durva...
Ha 5-re csökken, már örülök. Bár mostanság a 90-es tempót 120-130-ra cseréltem, így azért nem kell meglepődnöm.
Ja és az 1.2 banditok is kijöttek 5 liter alatt, 4,7-4,8 volt az átlag
Én is 86-os vagyok, és nekem 2 éve erdélybe 3,8 volt a legkevesebb és 4,6 a legtöbb /tank átlagban, mostanában 5-5.5 az átlag fogyasztás, a koszos szűrővel 6-6,5 volt
Szerintem eddig én vagyok akkor a legifjabb.. én 86-os vagyok.
Az enyém kicsi bandit, és olvastam 4.8-as figyikat, azért nem értettem.
De a szűrőmön, hogy kap levegőt, azt nem tudom, nagyon durva, ezért remélek egy kis fogyasztáscsökkenést.
Nem hiszem.............lásd az ikaruszhangot.
Hajnali négykor ilyen világos van ?
melyik blokkal?
Ahhoz Japán csoda kellene...
Én vezetek, nekem még kettessel kezdődik októberig :D
Majd ha eladó lesz...
Már rég mondtam hogy hosszú távú hiteles tesztet írok.