Egyenlőre csömörön csináltatok egy villapárt..............ha azt meg tudják csinálni az egy pozitív élmény lesz..........még az emberke is nézett mint egy hóbagoly milyen cuccot vittem oda.
bandit.hu- stanley felhasználónak van egy menthető villapárja, beszéltem vele, 20-ért méri. Mondjuk a kiegyenesítés még 20 szimmering meg olajcserével, de egy komplett eleje meg 90 a bontóból...
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!(ha tudtok)
Sajnos sikerült össze töröm a Banditot.
Az egész eleje sérült.
Fejidom(ezt talán sikerül össze rakni),lámpa az kuka,bal villa görbült,alsó villahíd szintén sérült(letörött az ütköző),illetve a hűtő egy helyen kilyukadt.
Nem tud véletlenül vki bontó alkatrészeket?
Vagy olyan helyet ahol meglehet nézetni a villát,hátha menthető.
Köszönöm előre is.
Nem szívtam fel magam véletlenül sem,csak elmondtam a dolgokat! Kicsit úgy éreztem,hogy mert 51 éves vagyok,akkor már kuka! De én nem érzem magam 51-nek hál istennek,szóval ha kell akkor még oda állok tőlem sokkal fiatalabbak mellé is!
Nem akarok versenyezni, nem szoktam senkivel sem. Én a magam tempójában megyek, aztán van akinek az sok, van akinek kevés. Egyiket sem szoktam megszólni. Egyébként meg "motorozni tudással" sosem szoktam dicsekedni. Nem hinném, hogy ilyesmit olvastál volna tőlem. Tudod ez olyan, mint amikor a farkával dicsekszik az ember :) Persze, persze, de azért előbb-utóbb mindenkinek bejön egy kapufa. Az előző reakcióm is csak válasz volt arra, hogy feldobtad, hogy motoroztam-e már a negyedét, mint te. Nem tudom, de nem is hinném hogy sokat számítana. Egyébként meg nem tudom milyen hozzászólásaim nem tetszettek? Esetleg azokra kellett volna konkrétan reagálni, hogy mi volt az és miért nem oké, ahelyett hogy elkezdenénk összehasonlítgatni a múltunkat. Nem emlékszem olyanra, hogy bármi bántót írtam volna, ha mégis akkor elnézést érte, biztosan nem volt szándékos.
Peace :)
Az ebay-n nézz körül,mert ott is sok cuccot árulnak Bandihoz!
Amivel nyerne is.
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!(ha tudtok)
Sajnos sikerült össze töröm a Banditot.
Az egész eleje sérült.
Fejidom(ezt talán sikerül össze rakni),lámpa az kuka,bal villa görbült,alsó villahíd szintén sérült(letörött az ütköző),illetve a hűtő egy helyen kilyukadt.
Nem tud véletlenül vki bontó alkatrészeket?
Vagy olyan helyet ahol meglehet nézetni a villát,hátha menthető.
Köszönöm előre is.
Üdv.:Geri
Amúgy is maradj már "nyikhaj"! Azzzzzé mer 3 évvel fiatalabb vagyol?
Majd egy sör-virsli mellett eldöntjük!
Nem szívtam fel magam véletlenül sem,csak elmondtam a dolgokat! Kicsit úgy éreztem,hogy mert 51 éves vagyok,akkor már kuka! De én nem érzem magam 51-nek hál istennek,szóval ha kell akkor még oda állok tőlem sokkal fiatalabbak mellé is!
Peace :)