Ha megyek az M1-en az osztrákokhoz Nickelsdorf fele, hol kell lejönnöm, hogy az osztrák részen már ne kelljen fizetnem? Egyébként a határtól rögtön fizetős az A4? Köszi
Én agyalok valami fasza karokon,gondoltam a motorom színéhez/kóóóóóbász zsír szín/ passzolót,jb.30-40 öjróért! Normál méretűn agyalok/17cm/,persze nem tudom,hogy a rövidebb jó lenne-e?
Csak nem tudom,hogy rendeljem meg,mert még a büdös életben nem rendeltem az ebay-ről!
De mindenesetre tettszenek ezek a sportos dizájnos fékkar-kuplung karok!
Nem én voltam a célszemély, de az én emelésem sima motormann terepmotoros webáruházból rendelt 20 milis emelővel történt, valami 4 ezer forint volt. Ippeg készül nekem egy custom kormány, így ha kell, nemsoká a tiéd lehet.
Még nem jött meg a cuccod, folyamatban van, vagy esetleg infó róla hol tart a dolog?
Ott még később is lehet sikered
Észnél volt a nagyfater ....
Én agyalok valami fasza karokon,gondoltam a motorom színéhez/kóóóóóbász zsír szín/ passzolót,jb.30-40 öjróért! Normál méretűn agyalok/17cm/,persze nem tudom,hogy a rövidebb jó lenne-e?
Csak nem tudom,hogy rendeljem meg,mert még a büdös életben nem rendeltem az ebay-ről!
De mindenesetre tettszenek ezek a sportos dizájnos fékkar-kuplung karok!
Nekem is ez van.
Próbáltuk ezt a verziót is..
Szerintem index relét is kell cserélned. pl: ilyenre
Ha te akkor milyen kő rövid sima?
Esetleg kitolható gelhejlós?
Szín?