Még valami. Olyanoktól érdekelne a hozzászólás, akinek vagy 400-as vagy 600-as van. Mire lehet számítani egy használtmotor vásárlásnál költségben. Jellemző hibák meg ilyenek érdekelnek.
Egyébként az első levelem sztem kifogástalan volt mint esztétikailag mind helyesírásilag. Szóval légyszi kíméljetek h vegyek 1000-t meg hasonlók. Olvasd el az első levelem. Keret: 500.000Ft Mindennapi használatra kellene, nem vagánykodni a haverok előtt. Abból már kinőttem.. PEACE:)
Végül: Látom csomy írtál közben de ezt azért beszúrom.
Nem volt lehurrogás. A srácok kicsit intenzíven reagálnak.
Nincs mit felszívni rajta.
A 250-400 vonal eléggé problémás technikai szempontból. Klasszisokkal megbízhatóbb egy GS500. A fogyasztási adatokról nem tudok mit mondani.
Nekem volt 250esem, az 4,5et evett, most az 1250 5,5et.
Az is komoly volt, hogy ha bírsz a jobb kezeddel, akkor az 1250 sem túl nagy, bár az 500e-be nem fér bele.
A későbbi szerelések, és bosszankodások elkerülése érdekében a GS500at, vagy ha kicsit jobban bírja a tárca, akkor Bandit 600at javaslok. A használt motor árakkal megint nem vagyok tisztában.
Köszi, nem igazán ezekre a hozzászólásokra számítottam. 33 éves vagyok most egy 50-es Di-Techem van és motoroztam már töbféle "nagymotorral" de hosszabtávú kapcsolatom nincs velük. Ez a 2 fazon érdekel. Ha segítetek megköszönöm, ha meg itt lehurrogtok akkor továbbállok, nekem ez nem igazán hiányzik. Rajtatok múlik. Köszi.
Hát ha a "250-es Bandittal volt már szerencsém 2xis" neked tapasztalat.
Bár én inkább az 1250-es banditot ajánlom mert kezes.
És ha az embernek van önkontrollja....................
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt állok és érdekelne néhány vélemény.
Suzuki GS500 És 400-as Bandit között vacilálok.
A keret kb fél milla lenne.
Ezért 2000 utáni GS-t és kb 98 körüli Banditot kapnék.
A kérdésem az lenne, hogy egy 400-as Banditnak mennyi a fogyasztása normális használat mellett? Ugyanez érdekelne 600-as esetében is. A GS-t azt tudom, tudom azt is hogy kezdőmotornak mindenki azt ajánlja, de nekem ez a 4 hengeres verzió jobban tetszik.
250-es Bandittal volt már szerencsém 2xis, de annak a fogyasztása nem győzött meg, viszont teljesítményben szépen hozta amit elvártam tőle. 250-et nem akarok. Vagy 400 vagy 500 vagy 600.
Lesznek még további kérdéseim is, de nem egyben akarom zúdítani.
Előre is köszi:)
Az Fjr nekem is nagy kedvencem, bàr mèg nem volt alkalmam kipróbàlni. Talàn jobb is, lehet utàna cserèn gondolkodnèk. Bààr, ha az ùj àràt nèzzük, nem biztos, hogy 2x jobb a Banditnàl
Mindenesetre, legalàbb az Fjr-ben egyetèrtünk
Sziasztok !
Mindenkinek kellemes ünnepeket és jó locsolkodást kívánok !
Szeretnék tőletek segítséget kérni. Honda
cbf250-es motoron van e lehetőség az un. "Kutyacsont" cseréjével az ülés magasságot állítani ill, van e rajta ilyen?A barátnőm most vizsgázik és ezt a típust néztük ki neki kezdő motornak,volt is egy próba már, de sajnos egy kicsit magas és instabil neki nem ér le rendesen a lába és fél hogy elborul. A motor megtekintése során elfelejtettem megnézni hogy van e erre lehetőség ezért kérek mindenkit aki tud segítsen nekem ebben és ha lehetne egy képet mellékelni róla .Előre is köszönöm a segítségeteket !Esetleg ha valakinek van eladó ilyen típusa az jelezze,elsősorban Pest-megye jöhet szóba.Várom megtisztelő válaszotokat !
Egyébként az első levelem sztem kifogástalan volt mint esztétikailag mind helyesírásilag. Szóval légyszi kíméljetek h vegyek 1000-t meg hasonlók. Olvasd el az első levelem. Keret: 500.000Ft Mindennapi használatra kellene, nem vagánykodni a haverok előtt. Abból már kinőttem.. PEACE:)
Végül: Látom csomy írtál közben de ezt azért beszúrom.