Hát nagyon sajnálom hogy ezt mondod, a boncteremben is agyon vannak dicsérve, illetve máshonnan is egész jó dolgokat olvastam.
Vagy esetleg neked volt rossz tapasztalatod velük hogy ennyire "gyűlölöd" őket?
Ne érts félre nem vitatkozni szeretnék, csupán érdeklődök, próbálom a lehető legjobb típust megtalálni magamnak.
ETZ-t azért nem akarok mert mostanság aránytalanul magasak lettek az árak (szerintem).
meg egy Bandit már régi álmom, és ezen a nyáron összejöhetne:)
Huhh.
10-15 éves japo belpiacos gépek amik stampóspohár méretű 14-ezret pörgő dugókkal préselnek ki magukból 35-40 lóerőt?
Mindezt úgy hogy KB a 3.-4. ifjú titán tanult meg esni kelni és menzapénzből egy csavarhúzó,szigszalag,telefondrót meg imádság közreműködésével próbálja életben tartani.
Remélem elég plasztikusan festettem le a helyzetet.
Sziasztok, a nyáron be szeretnék újítani egy 250-es banditot, tanulómotornak, és érdeklődnék, hogy sok bandit van 300-350 ezer forintért eladók, véleményetek és tapasztalatotok alapján ennyiért már jó motorikus állapotúakat találni? :)
A külseje nem a legfontosabb, kipofozgatom én, csak motorikusan lenne fontos hogy megbízható legyen, Szerintetek? :)
Vagy esetleg neked volt rossz tapasztalatod velük hogy ennyire "gyűlölöd" őket?
Ne érts félre nem vitatkozni szeretnék, csupán érdeklődök, próbálom a lehető legjobb típust megtalálni magamnak.
ETZ-t azért nem akarok mert mostanság aránytalanul magasak lettek az árak (szerintem).
meg egy Bandit már régi álmom, és ezen a nyáron összejöhetne:)