Üdv Urak!
2 hete vettem egy 1.2-es Banditot.Remélem nem lesz gond vele.Bár olyan 2000-es fordulatig furcsa hang jön a generátor felől.Ez normális
vagy valami típusbetegség?Köszi a választ előre is!
Na akkor én is mesélek!:)
nekem is volt már, tipikus le húzos féle, kapu mögül, esélyem sem volt észre venni. és a legszebb az egészben, hogy 1km/h -val lassabban megyek, akkor megúsztam volna.......LifeSucks!
Tavaly nyáron 7 motorral verettünk a Pécsvárad-Somberek útvonalon.
Amikor a 6-os autópálya alatt haladtunk el 200 km/h körüli tempóval haladtunk. Én voltam a második motorral. Az előttem haladó (CBR900R) éppen a pályáról lehajtó rendőrautó előtt húzott el.
A rendőr rögtön leállt az út szélére (velem szemben) és a jobb oldalról már ugrott is ki a sün.
Na mondom barátom, ezt elb@szt@d, mert akkor sem tudnék megállni, ha akarnék, de nem is volt ideje leinteni.
Az utánam jövők mondták, hogy azért ugrott ki, hogy ránk fordítsa a kamerát, de nem volt ideje rá.
Ha sikerült volna, tuti előléptetik, mert 2.700.000 Ft. bírságot kiosztani 10 másodperc alatt az nem kis teljesítmény.
Látom azért mindenkinek van élménye a témával kapcsolatban!Szerény "fatornyos"kisvárosomban szaladtam alá,ez a hely nem tartozik a trafis helyek közé.Non-stopp kis ABC,mindig állnak ott kocsik.Nem gondoltam,hogy az egyik éppen vadászik!Egyébként nem szoktam városban száguldani,ekkor is éppen megelőztem egy szuttyogó fatert aki előttem cammogott.De az a szörnyű,hogy a barátom aki pár perccel utánam kocsival arra ment,szintén beleszaladt.Felvette az anyukáját,és visszafele 6 perccel később szemből újra beledurrantott.Ezt csak ő is tegnap tudta meg!A zsernyákok spóroltak egy postát borítékkal,mert egybe belefért a 2x30000.Na ez a durva!
de tudnak amikor elhaladsz mellette rádforditja..megvan a rendszám ..ennyi..
szemből mér képsorozatokon keresztűl másodpercekre lebontva,tehát nem magyarázod ki ,hogy nem te voltál..
Tapasztalat sajnos
Én tavaly a névnapomra, lézerblokkolót (két fejes KIYO) kaptam ajándékba, a barátaimtól. Most lesz egy éve, hogy beszereltem az autónkba, azóta még nem hibázott. Egy év alatt aszem 6-szor mentett meg a bírságtól, meg legalább ennyiszer jelzett amikor tudtam, hogy ott a trafi, mert jeleztek.
Soha nem volt kamu riasztás.
Előző évben 150.000 Ft.-ot fizettem ki, gyorshajtásért, a blokkoló 32.000 Ft. volt (nagyker áron)
Nyilván beújítok egyet a motorra is. Hozzáteszem, hogy autóval nem szoktam száguldozni, csak megpróbálok gazdaságosan lendületesen haladni. Az összes regisztrált gyorshajtás olyan helyen volt, ahol nem a közlekedés biztonsága, hanem kizárólag a lehúzás volt a cél.
A mozgó trafi a legjobb.. Házi buliba menet két autóra kaptunk 30e-res csekket, miután megelőztük a trafit, ami 80-nal ment. Egyik autóra valami 109, a másikra meg valami 117-es sebesség érték lett megörökítve. 90 volt a megengedett.. előzd meg a 80-nal haladót 90-nel
Az akció közben persze nem tudtuk hogy mérőautó cammog előttünk
2 hete vettem egy 1.2-es Banditot.Remélem nem lesz gond vele.Bár olyan 2000-es fordulatig furcsa hang jön a generátor felől.Ez normális
vagy valami típusbetegség?Köszi a választ előre is!
nekem is volt már, tipikus le húzos féle, kapu mögül, esélyem sem volt észre venni. és a legszebb az egészben, hogy 1km/h -val lassabban megyek, akkor megúsztam volna.......LifeSucks!
Ezért lehet nem is léptették volna elő.
Amikor a 6-os autópálya alatt haladtunk el 200 km/h körüli tempóval haladtunk. Én voltam a második motorral. Az előttem haladó (CBR900R) éppen a pályáról lehajtó rendőrautó előtt húzott el.
A rendőr rögtön leállt az út szélére (velem szemben) és a jobb oldalról már ugrott is ki a sün.
Na mondom barátom, ezt elb@szt@d, mert akkor sem tudnék megállni, ha akarnék, de nem is volt ideje leinteni.
Az utánam jövők mondták, hogy azért ugrott ki, hogy ránk fordítsa a kamerát, de nem volt ideje rá.
Ha sikerült volna, tuti előléptetik, mert 2.700.000 Ft. bírságot kiosztani 10 másodperc alatt az nem kis teljesítmény.
szemből mér képsorozatokon keresztűl másodpercekre lebontva,tehát nem magyarázod ki ,hogy nem te voltál..
Tapasztalat sajnos
brutális féked lehetett ha ennyit tudtál lassítani.
Soha nem volt kamu riasztás.
Előző évben 150.000 Ft.-ot fizettem ki, gyorshajtásért, a blokkoló 32.000 Ft. volt (nagyker áron)
Nyilván beújítok egyet a motorra is. Hozzáteszem, hogy autóval nem szoktam száguldozni, csak megpróbálok gazdaságosan lendületesen haladni. Az összes regisztrált gyorshajtás olyan helyen volt, ahol nem a közlekedés biztonsága, hanem kizárólag a lehúzás volt a cél.
75
Kicsit sántít a km/h
Amikot tavaly megjelent.Az tuti mozgó volt.
Mondjuk szerintem abból a H Astrából mérhettek be minket, ami a környékünkön úton útfélen szokott mérni. KMY a rendszáma, és szürkés színű
Az akció közben persze nem tudtuk hogy mérőautó cammog előttünk
Hála égnek nem én vezettem