Ez igaz a gyári normál plekó tényleg szinte semmit nem ér...,de lehet kapni 20cm-rel magasabbat is ám... plussz erre még állítható magasítót és semmi szél.
Ja, az hogy idomos, az ott kezdődik, hogy FJR, deauville, pan, stb. Azokon tényleg "benn" ülsz az idomban, de egy ilyen odabiggyesztett bikini fejidomtól(mint a bandité) ugyanúgy letép a szél, engem. Pl Attól, hogy a cicimre irányítja a szelet, még ugyanúgy elhagyom a sisakom hátrafele 170 felett. A szélvédelem az, amikor nem kell kapaszkodni a bőven illegális tartományban. Pl sosem felejtem el, ahogy a K1600gt-vel kiintettem a szembejövő motorosnak, és úgy elkapta a kezem a szél, hogy komolyan meglepődtem. MEg amikor 160-nal fél kézzel kanyarodtam, egy hosszú kanyarban, mert semmi erőre nem volt szükség a nyeregben maradáshoz.
Szal nem vagyunk egyformák.
sz.tem megbüntiznek a zsernyák bácsik ha nincs...
mondjuk olyat nem hallottam hogy a szavidőt nézegették volna. de ha igen nem nagy kiadás pár évente venni 1újat.
Ezt már többször olvastam tőled, de nagyon nem értek vele egyet.
Nekem is volt naked, igaz csak 500-as, de ez most nem számít, és nem egyszer kétszer mentem vele vagy csak kipróbáltam. Hatalmas a különbség az idomos javára szélvédelem szempontjából. De ezt úgy látom mások is igazolják az utóbbi pár hsz.ban
Szóval mindenki döntse el maga.
Az pedig, hogy melyik tetszik,... még szerencse, hogy különböző az emberek ízlése. Hogy nézne ki, ha mindenki ugyan olyan motorral, autóval ruhában stb. járna. Dög unalom lenne
autó-motorba elsősegély csomag szavatosságot nézik? megbüntetnek, ha lejárt? vagy ez csak régebben volt cirkusz? valaki, aki jól informált, friss infóval szolgálhat, írjon!
Nakedre plexit rakni semmi értelme. Ha nem ér legalább a szemedig, csak rosszabb, mint a sima bubogásmentes szél. Még a legkisebb is csak turbulenciát csinál. K6os bandittal mentem idomossal nagyobb tempót, az ugyanolyan huzatos, mint a kopasz, meg nem is tetszik, szóval....
kiabálok, hogy összehozzuk majd...
Ha nem csípem hogy d..nak nem megyek kurvának.
Beülök egy kocsiba.
Ott 300-nál sincs szél.
Szal nem vagyunk egyformák.
Pár hete ezzel volt tele a BAZ megyei média!
mondjuk olyat nem hallottam hogy a szavidőt nézegették volna. de ha igen nem nagy kiadás pár évente venni 1újat.
Nekem is volt naked, igaz csak 500-as, de ez most nem számít, és nem egyszer kétszer mentem vele vagy csak kipróbáltam. Hatalmas a különbség az idomos javára szélvédelem szempontjából. De ezt úgy látom mások is igazolják az utóbbi pár hsz.ban
Szóval mindenki döntse el maga.
Az pedig, hogy melyik tetszik,... még szerencse, hogy különböző az emberek ízlése. Hogy nézne ki, ha mindenki ugyan olyan motorral, autóval ruhában stb. járna. Dög unalom lenne
Jól néz ki?
Soha többé nem lesz csupasz gépem.
Pláne mióta láttam fejidomos banditot.
http://hungarokamion.hu/hirek1...
illetve egy friss cikk:
http://www.hegylakok.hu/2012/0...
Ment vissza a gyári termosz.
Hát van Nektek szépérzéketek? Hát az a projektoros kis fejecskéje :-)
autó-motorba elsősegély csomag szavatosságot nézik? megbüntetnek, ha lejárt? vagy ez csak régebben volt cirkusz? valaki, aki jól informált, friss infóval szolgálhat, írjon!
köszönöm!:)