Egyenesben engem sem vonz a 200+, mert csak hasalok a lovon és azt lesem, hogy mikor jön keresztben egy őz vagy kutya, vagy egy lovaskocsi, de a szép hosszú kanyarokban tudom élvezni. Ezért nem vettem Hayabusát.
Jónak elvileg jó......................csak nem keverhető a rendszerben lévő maradék 4-essel.
Nem bántja a fényezést kisebb a hőtűrő képessége az 5,1-hez képest.
Leszedtem a csipeszeket róla, és egy kettes csatlakozót (mini-fit junior) tettem helyére. A párja az aksin van, így nem kell csiptetgetni, meg akksi kibontani a töltéshez, csak összedugni az ülés alatt.
" kanyarok többségét 200+al lehet abszolválni, közepes tudású pilótának)"
Nekem biztos nem sikerülne, egyszer mentem kétszázzal, akkor is azért, hogy megtudjam, mennyit megy 7 ezres fordulaton. Aztán kb 30 másodperc után meguntam.
Bajáról, ha 3-4 órás délutáni motorozásra megyünk, akkor többnyire Pécs-Mánfa-Orfű-Abaliget környékére megyünk, mert viszonylag jó az útburkolat és jókat lehet döntögetni.
Többnyire így megyünk:
Baja-Pörböly-Bátaszék-Dunaszekcső-Bár (átlagos forgalom, elég jó az út minőség, tempós szakasz, a kanyarok többségét 200+al lehet abszolválni, közepes tudású pilótának)
Bár után jobbra, Somberek felé, a 6-os főútig (gyér, majdnem nulla forgalom, főleg technikás, néhol tempós részekkel, 34 km.-er a hatosig. az útburkolat néhol gyengébb, de a Bandikának nem okoz gondot) na ez a kedvencem.
Amikor kiérünk a 6-osra, Pécs felé már rengeteg lehetőség van, ezeket nem írnám le.
Nem bántja a fényezést kisebb a hőtűrő képessége az 5,1-hez képest.
Hallottam valamikor Banditos találkozóról,közös gurulásról,ezekről lehet tudni valamit?!Szép napot mindenkinek!
Nekem biztos nem sikerülne, egyszer mentem kétszázzal, akkor is azért, hogy megtudjam, mennyit megy 7 ezres fordulaton. Aztán kb 30 másodperc után meguntam.
Többnyire így megyünk:
Baja-Pörböly-Bátaszék-Dunaszekcső-Bár (átlagos forgalom, elég jó az út minőség, tempós szakasz, a kanyarok többségét 200+al lehet abszolválni, közepes tudású pilótának)
Bár után jobbra, Somberek felé, a 6-os főútig (gyér, majdnem nulla forgalom, főleg technikás, néhol tempós részekkel, 34 km.-er a hatosig. az útburkolat néhol gyengébb, de a Bandikának nem okoz gondot) na ez a kedvencem.
Amikor kiérünk a 6-osra, Pécs felé már rengeteg lehetőség van, ezeket nem írnám le.
Hepco-becker