A Nolan elit márkája,de ez nem felnyitható,amúgy láttam,tényleg nem rossz ,legalábbis kézben,mert felvenni nem tudtam.(xxl-es a sisakom) ez a férfi méret..
Élménybeszámoló. Az XR-1100 arcpárnái eléggé nyomtak a vásárlást követő hetekben. Már azon gondolkoztam, hogy rendelek egy számmal kisebb szettet, mert úgy néztem ki, mint egy hörcsög. A használat során azonban idővel megengedtek, idomultak az arcomhoz.
Hamarosan a magyarországi SHOEI forgalmazónál is lesz NEOTEC. Az ára "mindössze" valami ötszázakárhány EUR lesz. Lehet örvendezni Szerintem a japók mostanában eltanulták az árképzést a Schuberth-éktől
Jó lesz a pár hét ráérek nem kergetnek.L-es.Olyan foroma golyófejre.Nem csúcsosra.59/60-as.
Fekete,szürke,jobbára sötét de nem vagyok mintafanatikus.Így lehet a sima fekete.
Motorkiállításon belepróbálom a tököt a nyakamon egybe az lesz a biztos.
Előre is köszi.
Ha mondasz egy színt, meg egy méretet, akkor pár hét múlva reflektálok (azért nem hamarabb, mert bürokratikus okokból kifolyólag átmenetileg korlátozott a mozgásom)
Szoktam olvasni (na jó, elsősorban a képeket nézegetem meg ) külföldi motoros magazinokat (pl. CycleWorld, Fast Bikes, Sport Rider) A "Motorcyclist" valamelyik számában láttam az ARAI egyik modelljének hírdetését, speciálisan hosszúkás fejű fószereknek ajánlják a formája miatt. Ha valakit érdekel, megkeresem a hírdetést.
SHOEI XR-1100 sityakot használok 2010 ősze óta. Füldugó nélkül, naked motoron, hosszútávon (pl. autópálya) nem bírom a zajszintet. Az is lehet, hogy túl érzékeny a fülem Cserébe nagyon jó a szellőzése, meg nagyon szép a formája. Szerintem zajosabb, mint az elődje, az XR-1000 (olyanom is volt) Van most egy Multitec-em is, az még zajosabb, cserébe tankoláskor, határátkelés / útlevélvizsgálat során nem kell állandóan lecibálni a fejemről. A zajt meg leszarom, mivel Alpine füldugót használok
Fekete,szürke,jobbára sötét de nem vagyok mintafanatikus.Így lehet a sima fekete.
Motorkiállításon belepróbálom a tököt a nyakamon egybe az lesz a biztos.
Előre is köszi.
Kéne valami lassacskán.