A Lidlis tárcsazáron egy kb 2mm átmérőjű spirálban csavart műanyag szál volt, ami úgy nézett ki mint a vezetékes telefonok zsinórja. Végén hurok volt, amit a kuplung karra kellett ráhúzni. De szerintem tökmindegy, milyen madzagot teszel rá. Emlékeztet egy darab spárga is, ha arról van szó.
Pali még egyszer köszi, hogy eljöttél (eljöttetek) megnézni a motort, nem tudok elég hálás lenni. Ha bármikor lenne kedvetek Győr felé gurulni egyet, csak szólj és a BAMBI behűtve vár.
Üdv: Zoli
van egy tárcsazáram, de nem akarok úgy járni, hogy rajta hagyom, láttam vannak olyanok, ami egy hosszú madzaggal van kötve a kormányhoz, ehhez nincs,...vmi ötlet, barkácsoljak egy egyszerű spárgát? miből van az a madzag? akinek van...
Ha megnézed, az összes Slip-on dob, mint ez is itt, pl a louis katalógusban, más cikkszámon fut a k1-k5, mint a K6. A k7 megint más, az vizes is, más blokk. Van leo vince hozzáférésem, ott is 3 cikkszámon megy a játék, de ott pl abba is hagyták a K6-ra gyártást tavaly.
Lehet, hogy fel lehet tenni, de más a váz kialakítás, lehet , hogy kell vele erőszakoskodni, én K1-K5-tel csak úgy mernék ilyet venni, ha rápróbálhatom.
Szia!
Nekem van egy felesleges fesz.szabályzóm,tavaly rendeltem (de mire megkaptam kiderült mégesm ez volt a hiba forrása ) egy sráctól aki mindenféle elektronikákat,műszereket készít, azóta itt pihen a szekrényben.Ha érdekel küldök róla képet.
Innen annak tűnik, de biztosan vannak benne gravírozott jelek, műbizonylat meg stb. Viszont ez elméletlileg kizárólag a 2006-os átmeneti 1200-es bandira jó, a K1-K5, K6, és a K7-K9 tök más cikkszémon futnak ugyanabból a kéményből.(leo vince konkrétan)
Na, miután jól kibosszankodtam magam, és mindenkitől, aki él és mozog, megpróbáltam segítséget kérni a töltő ügyében, a műszerész barátom 5 másodperc alatt rámutatott a problémára!
Szégyen, nem szégyen, én ugye csak az elejét qkkoltam, hogy mi világít, mi nem a hátulját viszont nem!
Pedig kellett volna!
Egy jól eldugott kis pirinyó kapcsolóval kellett volna beállítani az éppen töltendő akku fezsültségét, vagyis, hogy 2-6 vagy 12 voltos akkut akarok tölteni.
Természetesen alapból 2V-ra volt állítva, így világos, hogy még a lemerült 12V-osra sem gyulladt ki a sárga lámpa, vagyis azt jelezte, hoyg az akku fel van töltve!
Na, miután erre barátom felhívta a figyelmemet, és átkapcsoltam 12 V-ra, és utána tetem rá a robogómra, mindjárt kis is gyulladt a sárga, hogy töltés folyamatban!
Na, szóval ilyen b@lf@sz voltam!
Elnézést kérek tőletek, hogy figyelmetlenségem miatt háborgattalak benneteket nem is létező problémámmal!
Úgy gondoltam, ez a minimum, hogy ezt leírjam nektek, hogy legalább hadd röhögjetek egy jót rajtam!
Megérdemlem!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv: Zoli
Ezt onnét tudom, hogy elaludt a sárga, amelyik a töltés alatt végig világított!
a cikkszámokat néztem de attól nem lettem okosabb
majd még olvasgatok hátha kiderül konkrétan mi a problem
Lehet, hogy fel lehet tenni, de más a váz kialakítás, lehet , hogy kell vele erőszakoskodni, én K1-K5-tel csak úgy mernék ilyet venni, ha rápróbálhatom.
Nekem van egy felesleges fesz.szabályzóm,tavaly rendeltem (de mire megkaptam kiderült mégesm ez volt a hiba forrása ) egy sráctól aki mindenféle elektronikákat,műszereket készít, azóta itt pihen a szekrényben.Ha érdekel küldök róla képet.
ÜDV!
Mert ha rákérdezel, biztos megtaláltam volna!
mivel tele a net kókány akrákkal és yoshikkal
ezért adott a kérdés ez eredeti?
Szégyen, nem szégyen, én ugye csak az elejét qkkoltam, hogy mi világít, mi nem a hátulját viszont nem!
Pedig kellett volna!
Egy jól eldugott kis pirinyó kapcsolóval kellett volna beállítani az éppen töltendő akku fezsültségét, vagyis, hogy 2-6 vagy 12 voltos akkut akarok tölteni.
Természetesen alapból 2V-ra volt állítva, így világos, hogy még a lemerült 12V-osra sem gyulladt ki a sárga lámpa, vagyis azt jelezte, hoyg az akku fel van töltve!
Na, miután erre barátom felhívta a figyelmemet, és átkapcsoltam 12 V-ra, és utána tetem rá a robogómra, mindjárt kis is gyulladt a sárga, hogy töltés folyamatban!
Na, szóval ilyen b@lf@sz voltam!
Elnézést kérek tőletek, hogy figyelmetlenségem miatt háborgattalak benneteket nem is létező problémámmal!
Úgy gondoltam, ez a minimum, hogy ezt leírjam nektek, hogy legalább hadd röhögjetek egy jót rajtam!
Megérdemlem!