Nekem csak 1. MEgvettem a használt pr2 szettet, városozgattam meg autópályáztam vele, mentem egy lepencét, épp kezdtem áradozni, milyen atomzsír gumi. Aztán hazafele az egyik ismerős lámpánál megpróbáltam, felveszi-e a hátulját, kb feles fékerőnél sikítva elengedett. Aztán még próbálgattam, a gyári betonkemény fékbetétekkel állóra fékeztem két ujjal, úgyhogy ahogy találtam használt powert, tettem is fel. Meg hátul vízen simán megtekertettem kettőben, azt kb bármikor. Után vettem egy sima új roadot hátra, azt nem tudom elforgatni vizen, a múltkor 2 fokban próbálgattam....
Hátul jó,az oldala csontrakopik mire látsz kopást a közepén.Előre mostmár nem tenném.Hajlamos egyenes helyzetben keményen fékezve kivágni a motor elejét.Érdekes hogy lapon sosem.Ezt hátra power előre tuti kombó.
Nem vagyok tök hülye, havon nem megyek. Itt majdnem szárazak voltak a főutak Mondjuk reggel egy üres telek miatt rászaladtam egy 10 méteres hósávra, szépen rágurultam 40 körül behúzott kuplunggal, mikor leértem róla, kuplung 3-ban rá, finom gáz, már kereszben is voltam, a hátsó még a havon volt
"Érdekes hogy lapon sosem." - Ezt hogy érted?
Amúgy erről a gumiról van szó?
http://www.r17.hu/index.php?pa...
Üdv!
Daty
Ez a Michelin Pilot Road 2 mennyire tartós?
Árban hogy fog kinézni?
Bukócső mellé is fel lehet lesz tenni?