Ez a másik váltóhiba, de ezzel nem kéne keverni, mert javarészt ez állatkodásból ered, mikor a kapcsolókörmök legömbölyödnek, és ez miatt kidobálja a fokozatot.
Ez az a kérdés amivel a bontókat kéne ostromolni. Mik a keresett tipusok, amik persze nem a fokozat kidobálás miatt lesznek cserések.
Meg a szervizeket, akik a legtöbb cseret csinálják.
1400-nel nem hallott még.
Szamomra az nem tiszta, hogy ez csak Bandit betegseg vagy mas Suzuki tipusok is erintettek? Az 1200-as erintett, az 1250 is lehet akar erintett.
A tobbi nagy(obb) nyomateku Suzukival mi a helyzet? GSX, DL1000, GSX-R1000, Hayabusa, B-King? Ezekbol (ha nem is mindbol) van mar boven nagy futasu, ahol ezek a hibak elojonnenek.
Zöldi, nyugi... nem szabadultok tőlem, csak télen szüneteltetem, a hirdetést, mert még alszik!
Habár nemrég keresett egy vevő miatta röffentenem kellett a 2 fokba! 3 Hónap állás után meglepően szépen indult és muzsikált, annak ellenére h én csak 15 fokan használom!
1. ha simán postázza könnyen lehet, hogy már nem is ér hozzám működőképesen.
2. ha törékenyként postázza akkor már drága
3. ha elmegyek érte akkor már megint csak drága
tavaly kb. 5000,.-ért adtak 2-őt
Sima H4 izzó: 1360 Lux
Osram: 2300 Lux
Hát van különbség, ha nem is 90% mint a felirat hirdeti, de mindenképp jelentős!
Köszi!
megosztaná a tapasztalatokat ,ellene - mellette ?
http://onroad.hu/hir/eletmento-kacat.html
előre is köszi!
Meg a szervizeket, akik a legtöbb cseret csinálják.
1400-nel nem hallott még.
Azon kivul nem sok mozgas van.
A tobbi nagy(obb) nyomateku Suzukival mi a helyzet? GSX, DL1000, GSX-R1000, Hayabusa, B-King? Ezekbol (ha nem is mindbol) van mar boven nagy futasu, ahol ezek a hibak elojonnenek.
Bandit 400 VC
Zöldi, nyugi... nem szabadultok tőlem, csak télen szüneteltetem, a hirdetést, mert még alszik!
Habár nemrég keresett egy vevő miatta röffentenem kellett a 2 fokba! 3 Hónap állás után meglepően szépen indult és muzsikált, annak ellenére h én csak 15 fokan használom!
Eladnám a képen látható (NEM a VASAT) fekete BAGSTER tankbőrt.
Pár éve 34000.- volt, jelenleg 31.500.- kérnek érte.
ÉN FIX: 20.000.- kérek érte (hibátlan) !
BP.
Csak 06302215963