Végletek embere vagyok Egyelőre kiéltem magam a gixeren. Mint ahogy írtam majd veszek egy pályamotort is állatkodni. Az utcán már nem akarok, viszont nagyokat túrázni asszonnyal kényelemben annál inkább. A másik fontos, hogy 1-1.2-ben megáll egy ilyen DL, többet nem is akarok most motorra költeni. Sajnos a gixeren közel 4kilót buktam, az egy kicsit fáj...
Hát ezres gixxer után .........................nemazé de én nem esnék ennyire át a ló túlsó oldalára.
Én megnéznék egy 1050-es tigert mielőtt döntenék..............nem megvenni csak kipróbálni.
Most hogy lenyomtam a kis 3 hengeressel egy 500-ast.......................szerintem bejönne a több kakaó.
Csak a magasság nem.
Persze, ha az asszonykád ült rajta, akkor nem szóltam :-)
Nekem az ezre blokk olyan volt a 650-hez képest, mintha olaj helyett vasreszelék lenne benne :-)
Ha van vele tapasztalatod akkor nem szóltam :-) Ha nincs, akkor próbáld ki, ha lehet. Én 650-est próbáltam. Lehet, hogy most meg fogtok kövezni de nem találtam megfelelőnek a szélvédelmét. Rángatta a bukómat 100 fölött, és a hátsó üléspad dőlése miatt az asszony is panaszkodott, hogy rám csúszik. Persze lehet, hogy engem utál csak nem mondta meg :-)
A 650-es moci nagyon bevált! És nagyon könnyed a gép.
Szept 23-25.