Én nem.....
a kukából halásztam ki a cégnél:-)
Sima műszerlevegő cső.
Ha kell akkor Adonyban van még emlékeim szerint, és mivel pár napon belül megyek le akkor el hozom és postázom neked.
Egy hossz kellene, mert ha nincs már annyi akkor ugye nem postázok fölöslegesen. VAGY....kukázok megint, csak nem biztos hogy lesz fekete.....lehet hogy csak kék van
Úgy úgy, még nekem is módosítanom kell, mert túl kevés csővől oldottam meg, nagy a lejtése és kicsppen egy kicsi mindig. Persze csak későn olcsavatam el, hogy a gyártó kimondottan írja, hogy NE adj neki nagy lejtést :)
Erik, Blue, Pali Ti hol vettétek azt az olajálló csövet?
Száraz időben azért megjegyzendő, hogy érdemes mauálba nyitni pár percre, hiszen egy része kicsöpög állásba, és ugye mig a 70sec-es cseppek feltöltik a vezetéket addigra beértem a melóba (24km)
Miben is?
Mi a téma? Kicsit kimaradtam mert költözés volt Adonyról Százhalombattára, és most kezdem utolérni magamat.
Szóval mi a minimálmegfigyelés?
Láncolajzás?
Nekem jelenleg már egy elég komoly elektronikám van.
4-127 másodperc közt lehet állítani a cseppszámot, esőkapcsolóval, visszajelzéssel (hála Nano cimbinek)
Az anyagi része?
Mágnescsap vaterán 3200ft (meg egyet elromlott)
Elektronika 2000ft volt számomra
Tömlő, tartály van/volt....
Tehát 2-3 flakon láncspray árában vagyok eddig, de a lánc már 6000-rel többet elment mint a gyári, és most tart a középállásba, vagyis lesz ez több is.....
orvosolt mar valaha valaki feknyereg lotyoges hibat?
nem a ket rogzito csavar lotyog, hanem az a persely lehet kikopva, amin csuszkal. esetleg nem tudja ennek a perselynek valaki az anyagat, mereteit es hogy hogyan csereljem? vagy bonyolult?
Mint írom fekete, nem átlátszó!
Az átlátszó cső nekem sima akvárium cső volt, de az bekeményedik (nem olajálló)