nem tudom mennyit lehet elgurulni egy gyári láncszettel de 2000-es évjáratú a gép.szerintem annyit nem mehet el vele
hát nem olcsó ahogy körbe néztem a neten mert 848e az ára náluk.
Van ellenpélda is igaz nem a Redből . Szomszédommal vettünk 2002 dec. 1200s-t 710-ért 26e van benne friss műszakival DE.. Gyári láncal szarrányúlva, eredeti gyertyával ,vasatagon dzsuvás légszűrővel ,simára kopott gumikkal. De a hangja pöpec ,kívülröl is, szép váltója zsír, jobb mint az enyém és majd fél literrel kevesebbet eszik. Igaz a végére a 900-at fogja karcolni de , minden ki van rajta cserélve szinte új. Tehát tényleg ki kell fogni senkinek se rosszabbat.
A red baronnal az a baj, hogy drága. Ha meg olcsón adják akkor madarat keresnek rá. A 32ekm futás lehet, hogy óracsavarás...
Ha szép állapotú a gép akkor simán felére, harmadára is visszatekerik a kereskedők. Ha nem a gyári láncszett van rajta, akkor jó eséllyel visszatekerték és nem is lehet tudni mennyit.
Nem akarlak semmirőlsem lebeszélni, de én inkább vennék magánszemélytől, mint kereskedőtől.
hali!
én a Red Baronba szemeltem ki egyet.nem tudom mennyire jó lenne ott vásárolni?
k2-es 32e km benne egy finster dobbal.jó állapotúnak néz ki, a hangját még nem hallottam mert le van merülve az akksija és nem lehetett beindítani.igazán nem tudom, hogy ha nincs gáz hangja mit kellene megnézni komolyabban rajta?
Szia! Egy bajuk lehet: a gazdájuk. Nagyon sok a széthajtott, nem karbantartott, nem megfelelően üzemeltetett példány, ezek általában olcsón meg is kaphatóak. Ne kapkodd el a vásárlást, van belőlük sok!
A legjobban arra figyelj, akit elviszel magaddal.
Jó motor a Bandita de bele lehet szaladni komoly hibákba. Nehéz így tanácsot adni. Látni és hallani kell.
sziasztok!
tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tudni a 2000 évjáratú 600-as Banditáról mert épp egy ilyen vásárlásán töröm a fejem?előnyök ,hátrányok, típushibák, stb.
kezdő mocis vagyok.
kösz a segítséget előre is!
Így legyen
Ezek szerint holnap mégsem családi napozol? Jössz velem a Szlovák határhoz? Reggel 9 kor indulok. Csak megyek, jövök. Kísérek egy női motorosokból álló delegációt
Honnan szereztél festő mágnesszelepet, itt a cégnél olyan töketlen mindenki, ( dav szerelmes, csaba meg elfoglalt) hogy lehetetlen beszerezni nekem és most szívok a csap a csapban kombóval.
hát nem olcsó ahogy körbe néztem a neten mert 848e az ára náluk.