Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rohadt drága a teleszkóp hozzá.Valami horror árat mondott egy ember a minap.
De legalább yamaha.
Keveset eszik.
Szerinted a Denso jobb?
Legyen szerencséd!...
Baze há nem a shoxnál? Nem ismered azt a bótót?
Megszületett a döntés, sok vivódás után a Suzuki ment, Yamaha jött remélem kárpótol az elmult 3 hónapért.
Nekem van itthon 3 nem használt scala, igaz csak az egyszemélyes és sokat használtam, tényleg nagyon jól érthető nagyobb sebességnél is(sisakfüggő), de nekem a bajom az volt, hogy ha eső ért akkor pár esős használat kinyírta az alaplapot amire a mikrofon volt rögzítve....abból van itthon 5 is...amíg lehetett itthon kapni addig nem volt gond, de amióta a dovera kft nem forgalmazza az alkatrészeket azóta nem használom.....így van 3 tök jó fejegység amihez van talán 1 jó alaplap és 4 rossz....
Abszolút ajánlom. 120-130 tempónál az érthetőség kifogástalan, a zajszűrés és automata hangosítás remek.
Nehogymá' Neked kelljen elmagyaráznom, hogy olcsón kell vadászni alig használtat. Az enyém assz'em postával volt 22k-ban. Isten tudja mennyi idős az akku, de még mindig tudja a 6-7 óra használatot. A folyamatos BT mondjuk jobban meríti, de teljesen rendben van az is.
Úgy látom tavalyi ajánlat. A lap alján lidl 2010.
Vedd meg innen....és bízz abban, hogy nem kamu......én nem tudok ennyire olcsón, nekem többe van, igaz én nem veszek netről semmit csak magyar nagykerből darabonként lehúzott vonalkóddal....amúgy én nem postázok.....
Te, nem találok vissza erre a lapra. Ezt most lehet megvenni? Az akciók közül nem tudom előtúrni, ha kintről megyek a lidli oldalra....
Hol árulnak olyat? Soha életemben nem is hallottam róla.
Dane......
"Ibén karcolja az 50 ropit a teamset."
Annyiért itthon is van.
Mondjuk nekem simán megmakkant.3 másodpercenként dobja el bluputty kapcsolatot.
Ibén karcolja az 50 ropit a teamset. ...ilyenem se lesz mostanéban. Egy ismerősöm a hasonlló F4 nevű BT egységet dícséri, mondván 160-ig tiszta a beszédhang, de én saccper sosem adok ennyit ilyesmire, az tuti. Akkor inkább átvezetékelem a 15 eurósat....
ez a scala milyen áron megy?
Köszi!

Mi -ahogy számolom- 7. éve használjuk az IC993 dobokás drótos, lujziban vett beszélgetőt, most lett a második szett füles is kontaktos. Amíg szélcsend van és nyugis max 110-es tempó, addig használható, fölötte már nem.
Zöldi!
Szerintem a Scala nagyon jó! kb. 20-at adtam már el, és egyikkel sem volt sosem garanciális nyűgöm.
A hang tiszta, a készenléti- használati idő pedig több mint elég.

(Nincs eladóm. Mielőtt valaki azt gondolná hogy ezért kampányolok! )
Még a kordura témához: Tavasszal beszéltem egy a sarkkör mellett élő svéd emberrel, aki minden évben március környékén nyom 1500-2500 kilométeres hószán túrát egy barátjával. Ekkor ott a napi max ilyen -10 fok, de akár 0-ig is felmehet Kérdeztem, van-e fűtés a szánon, mondta, hogy csak a markolat Aztán kikérdeztem a ruháról. Direkt ehhez fejlesztett ruhát hordanak, ami valóban lélegző, mivel állítása szerint, ha izzadsz benne, akkor kb meg is fagysz. Árban nem mondott olyan húdenagyot, 150k körül van egy ruha+kesztyű. CSak kérdezem, melyik motorosruha kompatibilis ezzel bármilyen szinten?
Egyet mondjál nekem Szaki, a Scala hogy válik be utas-vezető között? Jövőre már nem drótoznék, ha van rá mód.
Denso nem jó? Az 8 körül kijönne postával. Az 1950-es ár teljesen jó.
Nemhinném.
Ja! Akkor nem egészen ugyan olyan okból gondolkodunk hasonlóan
Őőőő izééééééé mint minden gps navi ezt is fenntartásokkal kell kezelni.
Motoron korlátozott a hely.Nem mindíg van 4-5 zsebem navinak,telefonnak,töltőnek,lakáskulcsnak,és még a jó ég tudja minek.Így ha nálam a mobil kellemes funkció a navi rész.De nem erre támaszkodok csak mert annak ha azt böngészem tuti valami platóban csattanás lenne a vége.
Így hasznos kiegészítő.Nem kell annyit bogarászni a térképet.
A legjobb funkció az mikor a néni susogja városban hogy újratervezés.
Néha jó mikor keresni kell a BP.Lábatlan utca 12/b-t nagyhirtelen a postai csekkbefizetés mellett,bár valenciába tervezett 10 napos látványutakkal tüzdelt monstre túrámat tuti nem ennek alapján járnám be.