Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telefont csak simán nem tennék a kormányra, főleg nem ilyen kis műanyag pöcköset.

Jó árban sajna nem lehet ilyeneket kapni.
talán a legjobb az egy kis GPS tartó lenne, de azok bizony már 10 ropinál indulnak.

Próbálj meg csinálni egyet.

Én némi lemezből, meg műanyagból raktam egyet össze.
Kifejezetten szarul néz ki , de ugye csak akkor van fent - ha várok valamit, vagy nézek valamit...

Szivargyújtónál meg nehogy megvedd a drága motorosboltost.
Bármelyik autós boltban lehet kapni gumikupakos aljzatot.
Némi vízhatlanítással (FBS szilikon ragasztó) Te is megtudod csinálni max 1000ft-ból.
Én utoljára a Homasitánál vettem ilyen aljzatot.
Még a szivargyújtó is müxik :-))

http://www.akmt.hu/sufnituning...
Köszönöm a segítséget,nagyjából tudom az árát hiszen kb egyidőben vettük és az enyém nagyon bevált nem rángatja a fejemet 150 felettr sem.
Elmentettem a linket és továbbítom az illetékesnek aztán majd eldönti a továbbiakat. Köszi még egyszer. !Jó hétvégét !
Köszi szépen!
Szintén! legközelebb megmutatom Lepencét :) amúgy motorral voltam :)
tökegyformák, a doboztartók cikkszáma is egyezik
Már itthon vagyok, csak épp az indulás napján kaptam az emiled, mikor már nem maradt rá időm, utána meg kiment a fejemből!
Az euromotor árlistáján, most ennyi:

SUZUKI
GSF 650 Bandit / Bandit S / Bandit ABS (05 - 06)
KD262S
Plexi, füstszínű 45,7 x 36,5 cm (Mag. x Szél.) 11,7 cm-rel magasabb, mint az eredeti/semi fejidomos verzióra
23 000 Ft
Szia Erik !

Köszi a segítséget.igazából egy haveromnak kell a cím,mert plexit akar cserélni a mociján (Yamaha FZ6).Kössz még egyszer és további jó nyaralást !
Megkerestem a számlát. Én a Suzuki kereskedésen keresztül vettem, és 15400Ft volt 2009. márc 3.-án!
Hú vazzeg, elfelejtettem a nagy nyaralásban, de holnapra kiderítem!
sziasztok cross kormányra kéne nekem szivargyújtó meg valami telefontartó nemtudtok valami 5let és természetesen jó árat! telefonhoz néztem ilyen biciklitartót nemtum mennyire lenne jó erről beszélnék http://mobil-telefon.vatera.hu...
köszi a taácsokat előre is!
Sziasztok
A segítségetekre van szükségem! Egy havernak csináltam doboztartót és nyeregtáskatartót az 1200 es Banditjára (2002 es évjárat) és most egy 600 asra kéne! Az lenne a kérdésem hogy a motor hátulja kisebb e,vagy valamibe különbözik mint a nagy testvéré? Mert így képeken ugyan az szerintem!
Előre is köszi!
Hali!
Tegnap szerencsésen eláztunk vagy kétszer!
De a lényeg, hogy prímán működnek a termékek a gépjárműben!
Örülök, hogy összefutottunk! Remélem legközelebb motorrol leszel!
Szerencsére nem dadog.Csak ez aggaszt, hogy a jobb szélső kicsit lassabban melegszik be ,mint a másik 3. De aztán megy szépen.
Szevasztok Banditák!Szolva az előzőekhez teljesen igaza van Zöldinek és Zolinak.Nekem a 450-es Honda után belpiacos 750-es Banditom volt.A szükséges szervizelés és karbiszinkron kivételével semmi problémám nem volt /kivéve hosszabb állás után bün nehezen indult/.Egyébként Édesanyámnak és nekem is olasz autóm van sőt robogóm is az.Kapom is a müsort az Audis és más német autós kollegáimtól most is az egyik ráköltött az autójára vagy negyed millát,hát csak dumáljanak én igy állok hozzá a bandit kérdéshez is.Nekem nagyon megfelel,talán az a probléma ,hogy normális szakemberhez kellene elvinni a motort.Az erő legyen veletek!
El is adhatod, én a helyedben elvinném szakemberhez. Mondjak? Tudok többet is, itt a fórumon is találsz. Épp pár hete mentem ugyanolyan géppel, mint a tied. Mint minden rendes sornégy, sehol nem dadog, húz alapról bármelyik fokozaban.
Igazából azt nem nagyon értem hogy ha egy konkrét darab kehes mért kell az egész márkát a földig lehúzni.Ez nekem nagyon magyaros felfogásnak tűnik.
Speciel minden 2000 utáni honda gép ami a digó sorról jön le nagy eséllyel zabálja az olajat a yamaháknak meg horror az alkatrészára.
Tehát csak úgy egy kisebb hiba miatt azt mondani hogy nincs motor csak honda meg yamaha érdekes hozzállás.
Szia Erik !
Írtam neked mailt nem olyan régen csak nem válaszoltál. Nincs veled baj remélem?!
Lécci írd meg hol található a címe vagy elérhetősége annak akitől vettük anno a Banditra a magasított (12 cm-el hosszabb) plexit fontos lenne.Köszi és bocs a zavarásért !
Üdv....
szombaton otthon vagy?,ha igen megbeszélhetünk egy személyes talit
OK!
Beszámitott motor volt 2005-ös.
jut eszembe, garancia?vagy mi,nincs?,még csak 3 hónap

vagy csak kapu garis volt?
Rossz motorban lehet csalódni. Sajnos! Nekem sem egy kifinomult műszer a Bandim de mégis szerelem motor. Az SV-m ezerszer jobb műszaki állapotban volt, és mellesleg egy kifinomultabb konstrukció is.
De nem cserélném vissza!
Ha tehetném FJR lenne.
Talán a Suzuki nem a legjobb de ár érték arányban a legkifizethetőbb darab.
Tudod...az öreg Henri megmondta! "A jó autó az új autó" :-)