Szia Karika, Üdv Mindenkinek!
Szerencsére valóban azért tűntem el, mert nyaralni voltunk.
Berekfürdőn.
Asszony autóval, én motorral mentem.
Aztán egy hét alatt bemotoroztuk a környéket, pl. Hajdúszoboszló, Gyula stb...
Király volt.
A vasban immáron 9.500 km van!
Jelentem, óra szerinti 200-nál 6.5000-at fordul a Nagy Bandi.
Sajna 220-nál elfelejtettem megnézni.
Ment volna még de a forgalmi helyzet nem engedte tovább.
Ez is csak 1-2 km-n keresztül volt.
Mindez 2 személlyel full hátsó dobozzal.
A 4-es úton.
És természetesen "robi" sisakban.
És nem fekve, hanem mindketten ültünk még.
az elsőm ilyen volt,ugy rázta már a kormányt,azt hittem a futómű probléma,de szerencsére nem ,a hátsó meg ,ha hátulról néztem a bal oldala elnyalódott nullára ,egyenlő egy kalap xarral,többett ilyet soha
Szevasz Bandiúr! Egy jobb állapotú elsőre befizetnék, ha volna ilyened Postán . Meg lehetne oldani? az enyém sajna elég gyatra... szarul is fogja az utat, meg öreg már.. Ezek a macadámok milyenek amúgy? mi a tapasztalat?
van egy pár gyalázatos állapotban lévő de még 1.7 feletti gumim
macadám jeligére, banditosoknak ingyen
na jó nem ingyen a postát kell állni vagy eljönni érte
képek a nick alatt
Nekem és Karikának is rendben van. Ez sztem a kínai cipő tipikus esete: ugyanolyan mint az eredeti nike csak épp 1 hét alatt szétesik. Az, hogy másnak milyen problémái voltak hasonlóval, nem jelent semmit.
...neten olvastam, hogy volt olyan, akinek "race use" módban deformálódtak az ehhez hasonló tárcsái. Hát nem tudom, majd kiderül, hogy utcán mennyire jók. Kinézetre / fogásra mindenesetre rendben van
Vmelyik barom állat nekem is megszakította. Most csak a St. Lélek tartja. A köv cserét már nem éli túl. Tudtok valami okosságot? Esetleg máshol leengedni, vagy új karter, vagy bontott?
Én akkor se engedem az ügyfélnek hogy hozzányuljon a motorjához ha ragaszkodik hozzá. Azért vagyok ott, mert nekem ez a szakmám. Azért csinálom én, hogy ne legyen elbaszva. Ha szerelni akar, szereljen otthon Bassza el otthon
Meg nem nevezett ismerősömnek cseréltem olajat. Nézegeti a nyomatékkulcsot, fogdossa, mondom:
-Szeretnéd meghúzni Te?
-Ja!
-Betekertem a leeresztőt, rátette, majd elkezdte húzni. A kulcs szépen hangosan lekattant, ő meg úgyanúgy húzta tovább. Még időben elkaptam a kezét
találkoztam olyan taggal akinek menet közben ki rázkódott a megszaggatott leeresztő csavar és 3 liter olajat kapott a hátsó kerék... Nem kell fakezű alpári tajniggernek lenni hogy hiba csússzon a systembe
Szerencsére valóban azért tűntem el, mert nyaralni voltunk.
Berekfürdőn.
Asszony autóval, én motorral mentem.
Aztán egy hét alatt bemotoroztuk a környéket, pl. Hajdúszoboszló, Gyula stb...
Király volt.
A vasban immáron 9.500 km van!
Jelentem, óra szerinti 200-nál 6.5000-at fordul a Nagy Bandi.
Sajna 220-nál elfelejtettem megnézni.
Ment volna még de a forgalmi helyzet nem engedte tovább.
Ez is csak 1-2 km-n keresztül volt.
Mindez 2 személlyel full hátsó dobozzal.
A 4-es úton.
És természetesen "robi" sisakban.
És nem fekve, hanem mindketten ültünk még.
Szóval ennyi!