volt ez már 2 éve is az a pda-m darabokban van és veszett minden.
Egy Torrent oldalon volt egy irtó nagy csomag programokkal valami 16 gb-os méretű abban volt benne. és csak rakosgattam fel a dolgokat.
Konkrétat nem tudok de ha ráakadok szólok körülnézek.
Tegnap megjöttek a HEL fék/kuplung csövek Angliából. 5-én rendeltem, paypallal fizettem. Minden simán ment. 5 cső 33e Ft. Szép feketék.
Csavarok tömítések included.
Hali!
189 vagyok, nagyon kényelmes, egész nap el lehet vele gurulni. Természetesen nem idomos :D Az idomos szép ezekből, szerintem nem ér semmit, mások szerint igen Váltóra figyelj, hogy nem búgjon feltűnően egyik fokozatban sem.
Sziasztok!
Olvasgatom már egy ideje ezt a topikot is, mert nagyBandit beszerzésébe szeretnék belevágni. Jelenleg egy cb500as gépnek vagyok boldog tulajdonosa, de sajnos a 196cm es magasságomhoz alacsony és gyorsan beköszönt a derékfájás :( (ilyen magas pilótának van hosszabbtávú kényelmi tapasztalata esetleg?)
Valamerre van esetleg kivesézve, hogy mire kell figyelni vásárlásnál? A keresőben nemigazán tudtam ilyen találatokat szűrni, inkább csak a kisebb gépekről találtam infót (400).
Rengeteg tesztet/véleményt ovlasgattam, miszerint megbízható gépek az 1.2esek (a "kicsi" is természetesen). 2002-2004 es évjáratokat nézegettem olyan 800e-1000e közötti áron szerezhetők be, természetesen évjárattól függetlenül "15-30e" km el
Ha már itt vagy - hivatkozva legutóbbi telefonos beszélgetésünkre, angoloknál találtam neked egy B-King munkahengert kis pénzért. Ha érdekel, küldd el a mailcímedet sms-ben.
Miután mostanában a motor két évvel ezelőtti vételárának egyharmadát elköltöttem fékmotyóra, egész tűrhető a fékhatás. Még nem teszteltem "élesben" (szerpentines szakasz, ilyesmi), csak "vidéki" módban, eddig tetszik. Ha mégse lesz jó, megélezem kisflexszel a peremét, oszt' lesz belőle ninja dobócsillag
Egy Torrent oldalon volt egy irtó nagy csomag programokkal valami 16 gb-os méretű abban volt benne. és csak rakosgattam fel a dolgokat.
Konkrétat nem tudok de ha ráakadok szólok körülnézek.