Ilyenkor ősszel az újakra mindig kitalálnak valami jó akciót, mert ugye szezon végén már nehezebb eladni a listaárakon. Olyat is olvastam, hogy ha most veszel új 1250-est robogót kapsz ajándékba. Vagy bőrruhát, vagy kipufogót, én spec. jó áron számoltattam be. Tavasszal már nem kaptam volna ennyit érte, hiszen egy évvel öregebb. Az újból pedig legalább már fél év ki lesz fizetve.
Szaisztok!
Ehhez az ár témához annyit szólnék hozzá, hogy pont ma kísértem el egy ismerősömet motort venni mert megkért, hogy nézzem meg én is a motort . Szóval elmentünk egy "93-as 400-as változós banditot néztünk, nagyon szép állapotban volt, szinte hibátlan, pöccre indult (ami ebben a nyálkás, hűvös időben nem jellemző a banditokra) és a srác 460-ért odaadja! Amúgy szerintem is egy ilyen gépnek kb.480-520 között van az ára de ennél jóval többért is el lehet adni mert népszerű, kedvelt, népmotor és nagy rá a kereslet.
Akkor én elég jól kijöttem tavasszal az eladásból,2004-es,1,25-ért ment el,igaz kabáttal,emelővel...bár abszolút szalonállapotban volt,még ki sem akakrták próbálni.....nekem kellett győzködni a vevőt.
Nézd meg a képeimnél a GS-t......
Nekem ez tetszet - és jópár embernek bejött még (amugy az egyik oka volt hogy elvitték!)
A fejidomot az ebay-en vettem
A plexije egy Z1000-res túraplexije volt
A tükrök meg Fazer 1000-resé voltak.....
Amugy ha beütöd az ebay.de oldalon a Streetfighter szót akkor olyan idomok jönnek le hogy anyál összefut a számban:-) Igaz vannak áraik is:-) http://cgi.ebay.de/Geile-Stree...
A büdös életbe nem adja el annyiért amit írt - max egy lúzernek (és abból sok van?)