Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nagy a szélzaj.Azé nem hallod.Elnyom mindent.
én nem használok füldugót és így nem hallok semmit
Hűűű...de pocsék színi van nékije!
Ez is egy vélemény de legalább tárgyilagos!
Thx, nem árt az ember lelkének ha nem csak fikázzák, hanem van olyan is aki egyetért vele, sőt ezt le is meri írni!
Szándékában áll.
veszprémben a nívóban most leárazás van NZI bukókra,,,,12.000.- egy ilyen
Daty.
Én is használok füldugót,......az erőműben... Motoron nem...,igaz Shoei Qwest sisakom van,(nekem jóval halkabb mint a C3 schubi)vettem hozzá extra zajszűrőt és nekem tényleg nem kell motorra füldugó,akárki akármit mond.Egyszerűen nem érzékelem,hogy nagy zaj lenne,viszont ez erőműben érzékelem,mellesleg fél évente kötelező hallásvizsgálaton esem át....,ja tökéletes a hallásom 30éve motorozom min.... ennyi akárki akármit mond
Hi! Szép estét Bandták!
A füdugóhoz Én is hozzászólnék. Még a motorkiállításon vettem meg a Moto-Safe füldugóját és akkor írtam is róla, hogy nekem egy kicsit csalódás volt. Lehet, hogy bennem van a hiba és Én vártam túl sokat tőle. Ennek ellenére el kell, hogy ismerjem azt, hogy azóta csak ebben motorozom és ha elfeletem betenni nagyon zavar a szélzaj. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy felnyitható Lidl- gazadaságos sisakom van, ami már kezd nyúlni. Lassan szeretnék sisakot váltani, de a legfontossab szempont a vásárlásnál a zaj lesz. Ezért csak olyat fogok megvenni, amiben mehetek egy kört. Az új sisakban majd eldöntöm, hogy kell-e füldugó, de addig használni fogom az biztos.
Komolyan vizsgázik az asszony Karesz?
Ja, megyek.
Má' írtad wazze, hogy minden oké, keress vicca!
Még szép. hogy szép, hisz zsír új!
Na mégeccer!
Gyössz tés?
Én is megkaptam a meghívót a Carmotól Nyíregyről!
Találkozunk?
Egyetértünk, nagyon sokat nyom a latban az egyéni érzékenység is!
Csak a hátsó lánckereket változtattad? A 2 fog minus mennyivel csökkentette a motorfordulatot? A fogyasztás mennyiben módosult?
Hello Zolee!

Hogy szuperal a olajzosystem? Nem olvastam rola talan semmit azota hogy megvetted. Vannak gyerekbetegsegei, kellemetlen tulajdonsagai? Vagy nem mersz rola panaszkodni,mert olyan draga volt? :)))
A fönököm ( aki igen csak zseni kategoriaba sorolhato, mindenfele nyalas nelkül) a regi scotti rendszert "hasznalja". Multkor elhivott egy környekbeli kanyargasra, egy kicsit belecsiptünk ausztriaba is, de fökent a tavak körül motorztunk masodrendü utakon. Tudtam hogy örült, de a 650-es bömössel olyan tempot ment hogy a majd duplatömegü zselekockammal ez egyenesbe volt eselyem hogy befogjam. Csak ketszer volt halalközeli elmenyem, igy mondhatni megusztam az elsö beavatast, de neztem alig 250 km utan a motorja olajzotartalyat es bizony az üres volt, bar a gumiabroncs oladalan mind meg volt! ;) Mondta hogy nem egyszerü vele, meg nincs hozzaszokva a sok kardanos bömös utan. Vagy nem ollajoz vagy döl belöle, eddig meg nem nagyon talalta el a dozist. En megrantottam a vallam, mondtam a Mccoi tudja a dolgat...

Es hogy duruzsol a bandit?

Üdv

Istvan
Igazán még nem is szeretnék megválni tőle, de egy Kawa Zephyr, és egy Honda Varadero azért ismertebb dolgok.
Mint lát6od, abbafejeztem!
Te, már kérdeztem, a ricnis csodáért megkaptad a lét? Ma vettem át, szíííp
Azért meg lehet próbálni...A kawáman 68 ezerrel hirdettem, de minden érdeklődőnek elmontam, hogy a fél évvel korábban elvégzett generál alapján kb 120-130 lehet benne. Mégis elvitték, elég gyorsan. A varát 43 ezerrel tettem ki hétfőn, ha minden jól megy, holnap jönnek érte. kopp kopp
Neeem! Mondjuk egy DL-t el bírnék viselni, de abból is a kifutó szériát, most, hogy már láttam az újat.
De BMW-re gyűjtök, már van egy ezresem.

A husáng szerintem megmarad, 51000km-el valószínűleg azt sem kérdeznék, hogy miért hirdetem. Mondjuk nem baj, a BMW mellett jól mutatna a garázsban, az asszony pedig a jövő hónapban akar menni korlátlan "A"-ra.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ azt szerintem el írtam 70000-ezer? örülnék még 70-nek is! Akkor legalább személyesen találkozunk. Gondolom te is Suzukit akarsz venni a husángot meg próba után eladod.