Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz István

Aki nem ismer vessen magára
Aki nem halgat rád, esetleg kételkeig a szakami hozzáértésedhez vessen magára
Aki ezek után megszívja ..........................
Igen, a 70000 is csak számítógép hiba lehet.

Ma regisztrált be a barátom, azt hiszem a Bandit 1250 lesz 11-kor, a GSR 750 pedig 12-kor.
Nekem a puckos Bandit lesz.

Azt mondta a Flórika, hogy az akadémiások fognak felvezetni, lesznek elől és hátul is.
húú,akkor van még remény
vita vita vita,,,,,wáááá
de Te most beleszoltál abba,hogy én miért szólok bele,hogy Te beleszóltál?
Összetöröm én azt addig! Életembe nem motoroztam szerintem előbbi időpontra gyertek ha még ki akarod próbálni!
11:00 és 12:00 a két időpontom, remélem addig vigyáztok rájuk!
Mindenkinek más a véleménye ezért jó a fórum! Füldugó az kel ha rossz a bukó! Bár nekem egy barátom egy bilivel nyomul a fején, még sem panaszkodik a szél zajra! Ja és tavaly 10-fokba is azzal jött velünk! Szó szerint amikor felnyitottam a plexit kicsordult a könny a szememből olyan mintha tűvel szurkáltak volna. Mondtam is neki, hogy ha így motoroznék mint te akkor arcüreg gyulladása szállítanának a kórházba. Erre a válasz csak ennyi volt. Selyem fiuk vagytok! Nagyon függ az egyéntől illetve a motortól, sisaktól egyaránt. Csak halkan megjegyzem egy VZ800-as Suzuki idom nélküli amivel jött velünk, és mindig így motorozik.
Nekem xxl-es a bukóm
Na, te is bele szólsz amit Datynak írtam.
Akkor most mi van?
Joga van hozzá,ne szólj bele!
Abba ne hagyjátok különben is nekem nagyobb arcom van na ....az xl-es bukó szorítja a fejem
Daty.
Minek vitázol? Az a véleménye ami, isten éltesse.
reméljük jó lesz,,,bízom benne
Mindeképpen ird meg, hogy mi lett a végeredmény. Én remélem sikerült!
Nahújra itt!

Elméletileg meg van oldva a probléma, gyakorlatilag még nincs felrakva...

Házilag van megcsinálva és lehet nem a legszebb, de mégse 40 ezer mint a bontott.

Vélemény? :)
Én is sajnálom, hogy ide jutottunk, annál is inkább, mert a fotóidon egész jó fejnek látszol!
Írom ezt azért, mert ami írásodat csak fel lehetett lelni a neten - helyesbítek: amelyeket én fel tudtam lelni - azt mindet elolvastam, és tetszettek!

Egyébként utoljára akkor láttam olyan nagy arcot, mint a tiéd, amikor az előbb belenéztem a tükörbe!

Lehet ezért nem egyezünk!
...minden szo igaz...vallalom nem esik nehezemre.
Azt hogy mit tartanak rolam mint szemelyiseg teszek ra, mint sokan masok is. Nem csak ezen a forumon olvastak hasonlokat a fejemre, mashol is...
En tovabbra is azert kardoskodom ezeken a forumokon, hogy a segitsegkeröket ne vezessek felre, es ne fogjanak olyan dologba aminek NEM biztos a kimenetele. Azt hogy ez milyen megvilagitasban van, es hogy nem teszek tiszeteletköröket az a sajat szemelyemböl fakad.
De nem hiszem el hogy egy szakmai vita mindig ide torkollik...
rimen!

A googléban szerintem találsz ilyet,úgy keresd,hogy 26 ledes lámpa!
Köszi, hogy így "kivesézted" írásaimat!

Úgy gondolom, nem igazán óhajtok veled a továbbiakban eszmecserét folytatni.
1-2 hónapja írta valaki rólad, hogy te kioktató, nagy arc stb...vagy, és mindenkinél jobban tudsz mindent, és csak akkor alszol jól, ha tiéd az utolsó szó.
Felőlem legyen, nem venném a szívemre, ha nem tudnál aludni!

KIEMELEM EZT NEM ÉN ÍRTAM, AKI KÍVÁNCSI RÁ KI ÍRTA, AZ KERESSE VISSZA!

Akkor nem értettem vele egyet, úgy gondoltam, egy egyéniség vagy, biztos azért nem tudja elfogadni a stílusodat.

Már nem biztos, hogy ez a véleményem.

Inkább azon gondolkodok el mélyebben, hogy te anno biztos imádtál hetes lenni az általános iskolában.
Hisz akkor te voltál az osztályban a csaszi!
Par apro mozzanat töled mostanabol:
Ne menjünk messzire, csak a füldugoig. Volt megfelelö motoros füldugo a füledben mieleött velemyenyt alkottal rola?
(Bele tudod kepzelni magad masok helyzetebe, ugy hogy nem ugy es annyit mennek mint te, mikor leirod a velemenyed?

Azt hiszem senki nem felejti a rövid storit" a gumiabroncs vasarlasrol". Azert 76-ota gyüjtött tapasztalatokkal szerintebb egy kicsit talpraesetebbnek kene lenni. Mas kerdes hogy bizonyos tapasztalatok mar semmit nem erenek mert regen elevültek, ezert lenne fontos a folyamatos szinten tartasa, ha valaki "ilyen"dolgokban jeleskedni akara.( En szoktam mondani, hogy baromira nem erdekel ki mennyit gurigazott össze, es miota kergetik a rendörök, valaki rövid alkalom alatt fel tud nöni a helyzethez, valakinek egy elet is keves hozza.)
Vicces volt aztan szamomra a töled olvasgatott Serviz DATUAL amit elsökerek kiszereleshez keritettel, bar elötte csavaronkent kerted a közönseg segitseget, mert nem hasonlitot a Jawadra. Pedig nekem ugy remlik hogy a bandit elsökereke is kötöelemekkel van rögzitve, es nagyon szep abrakon mutogatjak be a robbantott kepeket.
Ha ezeket ugy gondolod hogy valoban segitenek sokaknak, akkor legyen. Olvassuk tovabb töled meg több ilyet . Ne erts felre nem akarlak megfosztani ezen elvetektöl...
Na látod, az lehet, hogy a hűtő mögé "bújik" be a térdem!
Ha legközelebb felülök, megnézem!
A teljesen csupasz motornál jön elő a jelenség.
A megoldás a hűtőben van. A "vizes" bandit térdnél egy kicsit szélesebb.
Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a combszétnyomást.
Én gizda vagyok, 170/65 és ilyet tényleg nem tapasztaltam még viszonylag nagy sebességnél sem!
A fej idom miatt lenne, hogy nem érzem?
Sajnálom, hogy felszívtad a vizet, nem állt szándékomban piszkálni téged!

1-halláskárosodásom még nincs.
2-tuti, hogy kevesebbet megyek mint ti, havonta átlag 1.000-1500 km-t.