élőben nagyon szépek az anyagok...talán a forma kicsit szokatlan, de nem ez volt a fő szempont, hanem hogy közelebb legyen a hátsó ülés + extra kényelmes legyen + az utasülésen legyen egy előrebukást akadályozó kis púp, s hátul is tartson valamit az utason :) - de így is szépek az arányok és az ívek, alkalmazkodik a motorhoz, a régi ülés vonalvezetéséhez, nekem bejön, s főleg hogy rendkívül igényes munka...ha meg egyedül szaladgálok, akkor úgyis üléspúp... most már csak az ülésnyitók átbowdenezését kell megcserélni valahogy :), ha valaki tud ehhez szakit, akkor please
Sziasztok
Icewolf : Gratulálok a mocidhoz .A szelet meg lehet szokni. Beszéltem egy társunkkal akinek van plekója,azt mondta országúton
+20-30 km/ órát számít hogy van vagy nincs.
na pont az a vázgomba védő érdekelne, de sehol se találtam eddig...másnak van ötlete? elképzelésem szerint az a gomba védené a generátorfedelet és kuplungfedelet dőléskor...
hááát először is gratulálok, tuti nem fogod megbánni
másodsorban pedig a ementszelet meg lehet szokni, nem olyan vészes szerintem, de tény, hogy lehet kapni hozzá plexit - ha nagyon tartasz a menetszéltől, akkor ne a gyárit vedd, az elég kicsi :)
Hat igen van egy nehany negatve tulajdonsaga a B-king-nek is: elsodlegesen hogy nincsen beboritva plasztikkal ami sokat jelent mar 100 folott is( de ilyenek az utcai sztandard gepek nem?..nincsen boritas), masodszor az uzemanyag tartaly kicsi ,en nem tudok tobbett elmenni vele tobbet mint 220-230km, az utas ules kenyelmetlen es a lab pozicio fakiroknak valo aki birja a fajdalmat( de en raktam be tavtartokat a hatso labtarto bak es a hatso vaz koze szoval egy kicsiket kenyelmesebb az asszonynak).De ezektol fuggetlenul egy iszonyatos gep!
Hát én nem tudom minek hívnám,de egy biztos ez egy király.Ami viszont nagyon zavar az a menetszél.130 felet már szaggat lefele a mociról.Ehhez nekem kell egy túra plexi ami legalább 180km/h sebességig élvezhetővé teszi a motorozást.Én nagyon szeretek lassan is menni,de ha gyorsan kell akkor azt ne úgy hogy elfáradok a küzdelemtől.
eszpeti szia oh most mar tudom mire kerdeztel ra: az egy vazvedo vagy lehet hivni bukocso-nek is amelyet mindket oldalra fel kell szerelni es megvedi a vazat meg a plexit abban a sajnalatos esetben ha elcsusznal es a motor az oldalara esik! Itt rendeltem meg de Nemetorszagbol kuldtek 2 honapot vartam ra Te biztos megkapnad egy ket heten belul. Nez korul az interneten mert most nem tudom a company nevet ki gyartja.!~
Várunk beneteket sok szeretettel.Most készülünk egy ügyességi versenyt össze hozni itt nálunk ahol a az első helyezett egy Kalaschnikow&Bikers motoros ruhát kap.Ha minden jól megy akkor 3 hét múlva tartjuk.Tegnap nem tudtam elaludni amikor megálmodtam ébren.Ja és tervbe van még egy motor szépségverseny is,de attól tartok azt én nyerném
nem rakják egybe, nem műanyagoznak, meg mondom a nyitás bonyolít.... előre felé növelik kicsit szélesedve, zselét raknak a szivacsba, plusz kicsi púpot, hogy az utas ne essen a nyakadba, s legyen kis tartása, majd újra bőrözik...ha érdekel majd küldök képet, illetve rakok fel
a puding próbája pedig az evés, megyünk s le is teszteljük :)
Icewolf : Gratulálok a mocidhoz .A szelet meg lehet szokni. Beszéltem egy társunkkal akinek van plekója,azt mondta országúton
+20-30 km/ órát számít hogy van vagy nincs.
Itt is érdemes körülnézni kiegészítők után ha még valaki nem ismeri
http://www.b-king-shop.de/inde...
megnéztem, 146 eur nem kevés..
de hasznosnak tűnik nagyon..
esetleg egy link hozzá?
aztán ne a cojkat nézd menet közben!legalábbis ne a tankon!
szelet megszokod.
másodsorban pedig a ementszelet meg lehet szokni, nem olyan vészes szerintem, de tény, hogy lehet kapni hozzá plexit - ha nagyon tartasz a menetszéltől, akkor ne a gyárit vedd, az elég kicsi :)
teszek fel, legkésőbb jöv hét elején
így aztán ha együtt megyünk a púp nélküliit viszem...
majd kiv leszek milyen lesz, lőjj képet fel!
tegnap ültem rajta még bőr nélkül, sokkal jobb, főleg nekünk, mert amúgy volt köztünk vagy 20 centi