Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon él a B-kinges társadalom.. Csak én raktam el a motort télire? Kedden láttam valakit a Dózsa- Váci sarkon a Vízműnél, tegnap a Hegyalján csapatott valaki fölfelé.. Már már kiváncsi vagyok hogy ma hol futok össze egy békával...
Ja a mai már megvolt... Lent voltam a garázsba...
Sziasztok!

Ma valahol az M7-n elhagytam a bal oldalról a kis műanyag elemet, amelyik a szerszámost takarja. Fogalmam sincs, hogy hogy csináltam de mire hazaértem már csak a hűlt helye volt...
Tudnátok a pótlásában seggíteni?
(bontott pici-pézes jöhetne)
helyesbítek 2 mm van ott még...
120/70 es qualifier gyári első gumma eladó. van még 4 mm a kopójelzésig, 9 e km van benne.
ára 7 pénz.
Ezért kell megsérülni egyből azután, hogy elhagyta a helyszínt. Nyakrándulás=mentő, rendőr, tűzoltók stb.
cserbenhagyás és segítségnyújtás elmulasztása akkor lenne, ha nem állt volna meg, ill. nem győződött meg arról, hogy megsérült-e valaki. Úgyhogy ez nem egészen...
köszi a segítségeket, én is így gondoltam, de ki tudja..

valami szinésznőcske a csaj, majd beszámolok mire jutottam...
remélem megjön az esze és nem kell feljelenteni...
Barátom ez a legjobb helyzet. Elhagyta a helyszínt innentől ő a hibás plusz cserbenhagyás stb. Azonnal fel kellett volna jelenteni. Persze így utólag bukó az egész.
ha az asszony állt és a csaj nekiment akkor ő hibázott. Gondolom a rendszám megvan, jelentsétek fel.
Maci, offolnék egy kicsit:
asszonyka ütközött kocsival, úgy hogy ő állt!, a jobbkezes utcából jövő kocsi balra kanyarodott, és a kocsink bal elejét megtörte(kicsit), úgy, hogy a dísztárcsák is össze akadtak. a csajszi aki jobbról jött azzal védekezett először, hogy ő azt nézte jönnek-e jobbról, de közben balra kanyarodott, aztán később ezt tagadta és arra hivatkoztt, hogy jobbról jött, ővé az elsőbbség én asszonykám a hibás..
senki sem ismerte el a hibát, a csajszi nem volt hajlandó megvárni a rendőröket, sőt a kocsikkal is odébb álltak( nagypofájú picsa megzavarta az én kis asszonykámat)..így fotó sincs...rendőr meg végképp, hiszen eliszkolt a gádzsi...

szerinted kinek van igaza jelen esetben, ki volt a hibás?
Szia, nekem van egy gyári plexim a B-king-hez, amit egy sérült motorról vettem meg. Nekem nem jött be ezért szedtem le. A Suzuki oldalán meg tudod nézni,a cikkszáma:990D0-23H50.
Teljesen sérülésmentes, ha gondolod és tetszik meg tudunk egyezni az árban. Kérdés esetén a bkingpeti@gmail.com-on tudunk kommunikálni. Minden jót.
megköszönném ha tudna valaki egy címet ahol magas plexit vehetnék a b-king-hez,sokat kerestem de nem találtam csak amiket a suzuki oldala hoz de azok mind kicsik(alacsonyak)
itthon az ago motors árulja a pipercrosst, de én egy törött motorból vettem meg. Kb. 3-szor nagyobb a szívó felülete mint a gyárinak, ráadásul mosható, ezért visszajön az ára az első 12.000-es cserénél.
A hátránya, hogy 3000-nél mosni kell, különben nem szűr rendesen, ezért károsodik a blokk.
Nekem a légszűr+PC levitte a fogyasztásomat nyelezéskor sem megy 7 fölé, addig belement a 10.
Sziasztok

Mennyibe kerül egy sport légszűrő a B-Kingre,illetve hol lehet venni,valamint jobb-e, mint a gyári szűrő?
Köszi
Nem feltétlen látható amikor már nem szűr.....a 3000 normál használatnál még nem rossz..
sportszűrő van benne, pipercross. 3500 után most volt pucolva, de az alapján ami kijött belőle még ráért volna. Ettől függetlenül ki lesz takarítva minden 3000-nél.
ott homok van erőst....Debrecen, Tápióság és ilyen helyeken van por bőven....Bp.-n más a por összetétele, de ahogy mondod az is rossz...
alföld poros hely?
bp is igen első helyen végez porban
A sportszűrőt max 2500-anként, de alföldön vagy hasonló poros helyen igen jó, hogy 1000km-ként takarítva és fújva van.....sok sportszűrős motoron mértem végnyomást és az eredmény azokon amiket 4-5000-nél takarítottak siralmas ráadásul sokszor rosszul tisztítják ami szintén gondot okozhat....
Nekem K&N légszűrő van benne, és 5e km-ként tisztítom. De sosem retkes oly nagyon, simán elmenne még. De 1000 km?
1000 kilométerenként? Az jó meló. Egy szezonban tízszer szeded szét azt a sok műanyagot?
Kérdés mekkora a levegő benzin arányod!
Egyébként én már 47 ezernél járok a gyári gyertyával és semmi nem látszik rajta, pedig nekem is álligatva van minden.
A szervízkönyv meg például az első olajszűrő cserét 1000 km-re írja, a másodikat meg 18 ezernél, na ez is igen vicces!
A levegő szűrő sem bír ki 18000 kilométert, legalábbis itt az alföldön, én 1000 kilométerenként tisztítom is.
ok
kicsit kormosnak tűntek, valszeg sokat kap a pC miatt
Még 38000 van benne
ok.
Remélem ezt vártad.