Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mièrt van valaki, aki ilyesmire specializálódott?
Keresd meg a suzukit közvetlenül vagy egy másik márkakereskedőt...
véleményem szerint is, nem igazán fogom annyiban hagyni, bár nem tudom ilyen esetben hol èrdemes indulni! illetve folytatni...
Nagyon markentingelsz!
(pedig az az én szakmám )
Köszönöm, ez esetben nyomulok tovább
Nekem az járt a műszerhez, nem tudom honnan szerzi be a gyártó...
Ha kopik a króm akkor pont a kemény réteg tűnik el róla és alatta már a puhább réteg könnyebben sérül és ha vasi kopik oxidálódik is......legalábbis szerintem....egyértelműen garis dolog....szerintem...
kell egy jó ügyvéd?
Sándor Úr! Honnét lehet szerezni olyan adaptert, ami a Ramm karburátorába is lett csavarva karburátor szinkronhoz? CBR600 F3 a delikvens
Sanyi, te mit tudsz mondani erre? Későbbiekben mit okozhat a króm kopás? Azt mondják, hogy valamelyik gsxr szériánál ez hiba volt de nem javította a suzuki azt se garanciába pedig sokat visszavittek vele! Mit lehet tenni? Írassak velük valami papírt ez ügybe? Azt mondják mivel egyelőre ellátja a feladatát, nem folyik az olaj stb, igy nincs miről beszélni?!
most már egy szép K4-es gixxert tudnék fel ajánlani beszámításnak
Ezért vettem mindig használtat......ennyit azok is elmentek és 15 rugó körül voltak...
Aztaaaa, nem olvasok két napig és tessék. Már pont mondani akartam, hogy a sz@r idő miatt még írni sincs kedve senkinek, nem hogy motorozni. De tévedtem, elég csak egy szikra és mekkora erdőtűz lett belőle.
Szvsz itt csak az adott típusról, a motorozásról kéne eszmecserét folytatnunk, nem másról...
Például a Metzeler Racetec K3 kétezer kilométer után kopottnak tűnik... szerintem négyezernél többet nem fog bírni. Van valakinek hasonló papucsa?
Nos, bevittem a gépet a Full Gas-hoz megnézték,(előzmény röviden: első villaszár króm része a használt részen(tehát ahol rugózik) bebarnult) elsőre azt mondták semmi baja, majd körbe telefon, kiderült hogy sanyinak igaza volt már látatlanba is, a króm felület szar, 3 lehetőség van ami miatt bekövetkezhetett: 1. hogy gyárilag szar, 2. valami csúszó(?) csapágy vagy mi van benne ami ha szar akkor tudja ezt okozni (állítólag volt egy rossz gsxr széria aminél ez tipus hiba volt) illetve a 3. hogy túlságosan össze lett húzva a villa, szerelésnél (de ebbe az esetbe csak egy irányból kopna, nem körkörösen, meg ehhez szét kellett volna szedni is...). Igazából egyik se adódhat külső kezüségből, nem rendeltetés szerü használatból, stb... Nagyon rendesek voltak, rögtön telefon a suzuki garanciáért felelős emberének, ám a suzuki álláspontja, az hogy esztétikai hiba, amiért nem fogják kicserélni a gátlót... Mivel még nem folyik az olaj, nem kotyog, stb... Ennek ellenére fénykép, szakvélemény stb készült amit hivatalosan is beküldtek a suzukinak, igy most várunk... hogy mi a reakció! Csere úgy működik hogy a csúszószár(króm) 150e ft/db, de mivel valószinű hogy a csapágy is szar, ami a külső részbe van integrálva szintén ha jól emlékszem 180e/db.. magyarul a komplett első futómű.
mint láthattad, javítottam, elgépeltem a sötétben, de nagyjából ebbe tudtál belekötni.
Ha nem vagy cigány akkor ne viselkedj úgy. Nem tudom, miért engem találtál meg, hiszen én voltam az egyetlen akinek tetszett a kütyü, a parasztot a stílusodra írtam. De szerintem be is fejezhetjük, értelmetlen. Ez a fórum nem ilyen stílusú, ha szeretnéd gyakorolni kishazánk csúnyább nyelvi vonulatait akkor menj az LFP-be, ott megkapod amit keresel. Itt meg maradjunk a motoroknál. Személy szerint örülnék, ha feltennél pár képet a motorról, a módosításokról, ahol több a fény, és látható a blokk i rendesen.
És nálunk is szakad egy hete, sajnos.
igen lehet olyat itt kapni amit DISCO lampanak hivnak de csak osszevissza porok korbe, sajnos kozel 500.00 dollar
Ha már mindenáron LED-et tennék akkor nem fix színűt, hanem 3 színű LED-eket abból bármilyen színt ki lehet keverni, és akkor megunás esetén át lehet kapcsolni más színűre. Vagy mégjobb, ha automatikusan vált, mint a kaméleon. Pl. a fordulatszám függvényében változik a szín.

http://youtu.be/IYgqZUbuPRk
eszpeti-- todod te nagyon jol hogy nem szo szerint ertettem azt a szot hogy OSHAZA... hanem Magyarorszag.Azzal hogy felraktam az alkatreszeket a motoromra nem azt akartam elerni hogy "MINDENKI NYAL BE CSONTIG" nekem hanem hogy egy piciket buszke vagyok a gepemre ennyi az egesz! Es miert nem szereted a piros lampat?..kek jobb lenne?..vagy lila talan?
Oh sajnos az elmult 3 napban nem tudtam hasznalni a motort mert zuhog az eso itt! Remelem te tudtad a tiedet!
Es csak egymas kozott elmondom: nem vagyok cigany!
Igen valoban itt elek az USA-ban. Es mi nem vagyunk baratok! Az angol szo "ord" nem letezik.Itt nalunk az "word". Es tudod mit: mar regen rajta vagyok az amcsi csicska forumon ahol nem kaptan ennyi izlestelen,irigy es negative velemenyt! Ha te is itt elnel mar 21 eve as csak amerikaiakkal lennel korbeveve akikkel angolul kell beszelni te is keresned a szavakat sokszor! Honnan vetted hogy egy BORSODI SUTTYO CIGANY VAGYOK? Mar van beepitett embered itt? Rossz informaciot kaptal: Budapest XIII. Ker. a gyokereim helye.
ja es tudod mit: ALDOM A NAPOT AMIKOR ELHAGYTAM MAGYARORSZAGOT (most itt szenvedek) ,de ha itt egy amerikai megkerdezi hogy "RUSSIA"-BOL JOTTEM?(Oroszorszag) buszken valaszolom hogy NEM hanem from HUNGARY!
ja ok
ord- word
nnnnna. Szóval, my friend, if you really live in the USA listen and learn. First of all, the ord dicksucker is for your kind. Second, by leaving this country that you mention gives you the possibility tio deny your origins, so get the fuck off to the USA forums, and don't get back. Don't be proud of leaving the country, if you are doing this in the US than you ruin the hungarian name.
Ha meg nem tetszik amit írunk húzz el az amcsi csicska fórunokra, ahol nyugodtan fasszopózhatsz. Ha itthon vagy szívesen feltörlöm veled Ferihegy betonját.
És tanulj meg magyarul beszélni, ha már videóra mondod, te borsodi suttyó cigány, mert a paraszt szó itthon már dícséret, te segédmunkásnak is alkalmatlan.
Legközelebb úgy szólj be, ha az arcod is fel mered vállalni, te gyökértelen köcsög.
aztarohadt, mindig megtalálom a hülyéket
az őshazát már minden magyar elhagyta...jó régen.
kb 1100 éve a kárpát medencébe jöttünk.-
amúgy szerintem ez itt nem magyar kérdés, hanem emberi.

te pedig frusztrált és sértődött vagy, hiszen a szépen felcsicsázott motorod miatt nem mindenki nyal be csontig...
de mivel a szépség ízlések dolga, ezen megsértődni megint csak nem vall cizellált elmére.
örülj neki, hogy van neked, hidd el senki sem irigy rád, itt mindannyiunknak van ilyesmi mocija...
a piros nélkül tényleg jó lenne egyébként, bár ez errefelé1000 eur körül van ha nem tévedek és nem 200 dodó, szal annyit megért az ügy!
szóval ha a mociról akarsz beszélgetni, kérdezni tőlünk, akik használják is, kérdezz bátran.

a faszozásnak nem látom értelmét..