En szerintem szamit valamit mert az elso Bekamon nem volt plexi es sokkal jobban vert a szel mint most a masodikon amelyen van!Meg egy kicsit jobban is nez ki a motor vele( valahogy komolyabb pofaja lett)!
Motorrad?........a gyári plexi kb 10-15km/ó-val javítja a komfortérzetet, van annál nagyobb is és az többet ér viszont nem túl szép....legalábbis nekem...
Icewolf Teljes mertekben megertelek! En is igy voltam az elso Bekam-mal. Mar evek ota vartam hogy a Suzuki kijojjon egy motorral amelyben a Hayabusa motor legyen! Elso latasra SZERELEM tortent! Sok szerencset a probaval es remelem ugy dontesz hogy megveszed!
Én ezt azért nem igy látom... Első gátló 350e... Nem olcsó ha elromlik! De nem igazán jellemző... Csak ajánlani tudom, ár-érték arányban verhetetlen! Semmi pénzért nem cserélném le! Nekem a gyári gumi kb eddig birta, (9500km, első 6000-et nem én tettem bele) hátsó gumi közepéről elfogyott a minta.. viszont nem kocka.. egyszerűen ennyit tudott! "A"-"B" módnak meg köze sincs a motorozásodhoz! Ha óvatos duhaj vagy lehet azt "A"-ba is használni, sokkal barátságosabb szerintem! Nem kell pörgetni, nem kell váltogatni, alacsony fordulaton is ott az erő bármikor! De ha nem ész nélkül rángatod semmi bajod nem lesz tőle! Várjuk a képeket!
Őszinte részvétem Sanyi a barátodért.Erre nem nagyon lehet igazán mit mondani csak annyit,hogy mindenki 3* is gondolja átt mindig a manővereket mielött belekezd.Még mindig nem figyelnek ránk eléggé.Ez minden motorosnak nagy törés.
Köszi Sólyom a gyors választ.Olyan mocit szeretnék amit az asszony is bír.Megnéztem a kis drágát.Hát gyönyörű egy szerkentyű.A tank egy kicsit nekem brutál.A gumikról jut eszembe,hogy nálunk Június 4.-én 17 órától használt és új gumi vásár lesz akciókkal. hirek-aktualitások alatt találjátok majd.
Este felrakom a mociról a képeket.Nagyon szépen ki van festve a tank.
Ha megnéztétek a honlapot arról is várom a véleményeket.2 hete nyitottunk.Nem volt egy rendes motorosokra kiélezett szórakozó hely,hát csináltunk.
ja, annyi még, hogy a seggem szokott elzsibbadni, meg a térdem, de ezekre már meg van a megoldás (rárakom a lábaimat a gombára, nagyon pihentető! ). Utassal 200 km-t mentünk, de fájlalta a hátsóját. a motor szinte meg sem érzi a két embert...
Én most jöttem haza egy 2000 km-es túráról. Kb. 8 körül volt a fogyasztás, bár elég sokszor téptem neki, de 50%-ban "normál" tempóban közlekedtem és 100 kiló + doboz mindig volt rajta. Most viszem 6000-es szervízre, a gumik sztem még kb. 1500 km-t bírnak. nekem az első ramatyabb állapotban van, mint a hátsó alkatrész pofaleszakítóan drága, a bal oldali idom a kis szarokkal + index-szel 120k HUF volt. nekem 150-160 felett már elég fárasztó a tempó, bár a sisakomat nem erre találták ki.
Plexi nélkül mennyivel lehet menni vele még élvezhetően?Ja és még a 2 személlyel való túrázás mennyire élvezhető elöl és hátul az utasnak.68 kg a párom és 176 cm
Hát szerelmes vagyok gyerekek.Csütörtökön próbálhatom ki.
max. 15-ben gondolkozok (szerelve)
25-ért tudok újjat is, DE....
link a használt gumikhoz
hirek-aktualitások alatt találjátok majd.
Este felrakom a mociról a képeket.Nagyon szépen ki van festve a tank.
Ha megnéztétek a honlapot arról is várom a véleményeket.2 hete nyitottunk.Nem volt egy rendes motorosokra kiélezett szórakozó hely,hát csináltunk.
Üdv ICE
Van valami fejlemény az ügyben?
Hajdi
A Bt 10 nem a tartósságáról volt híres.