Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahhoz a gombához ami a váltó előtt van tudnál linket adni? sehol se találok olyat...
Ez volt nekem is.....jobb lett vele és még jól is néz ki...
bocsanat rossz kep lett feltoltve!
En szerintem szamit valamit mert az elso Bekamon nem volt plexi es sokkal jobban vert a szel mint most a masodikon amelyen van!Meg egy kicsit jobban is nez ki a motor vele( valahogy komolyabb pofaja lett)!
Motorrad?........a gyári plexi kb 10-15km/ó-val javítja a komfortérzetet, van annál nagyobb is és az többet ér viszont nem túl szép....legalábbis nekem...
Icewolf Teljes mertekben megertelek! En is igy voltam az elso Bekam-mal. Mar evek ota vartam hogy a Suzuki kijojjon egy motorral amelyben a Hayabusa motor legyen! Elso latasra SZERELEM tortent! Sok szerencset a probaval es remelem ugy dontesz hogy megveszed!
Ha van valakinek plexi a királyon mondja el légyszi a tapasztalatokat.Nagyon érdekelne.
Nagyon szép,de amire kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz a kezem alatt a próbán.Kicsit tartok még tőle,de ha már megültem biztos más lesz.
Megvallom őszintén: irigykedek.

Hát szerelmes vagyok gyerekek.Csütörtökön próbálhatom ki.

Köszi!
max. 15-ben gondolkozok (szerelve)
25-ért tudok újjat is, DE....
kölcsönért is elhozhatom?
Én ezt azért nem igy látom... Első gátló 350e... Nem olcsó ha elromlik! De nem igazán jellemző... Csak ajánlani tudom, ár-érték arányban verhetetlen! Semmi pénzért nem cserélném le! Nekem a gyári gumi kb eddig birta, (9500km, első 6000-et nem én tettem bele) hátsó gumi közepéről elfogyott a minta.. viszont nem kocka.. egyszerűen ennyit tudott! "A"-"B" módnak meg köze sincs a motorozásodhoz! Ha óvatos duhaj vagy lehet azt "A"-ba is használni, sokkal barátságosabb szerintem! Nem kell pörgetni, nem kell váltogatni, alacsony fordulaton is ott az erő bármikor! De ha nem ész nélkül rángatod semmi bajod nem lesz tőle! Várjuk a képeket!
Őszinte részvétem Sanyi a barátodért.Erre nem nagyon lehet igazán mit mondani csak annyit,hogy mindenki 3* is gondolja átt mindig a manővereket mielött belekezd.Még mindig nem figyelnek ránk eléggé.Ez minden motorosnak nagy törés.
Valamit elbénáztam.Próbálkozok újra.
link a használt gumikhoz
Köszi Sólyom a gyors választ.Olyan mocit szeretnék amit az asszony is bír.Megnéztem a kis drágát.Hát gyönyörű egy szerkentyű.A tank egy kicsit nekem brutál.A gumikról jut eszembe,hogy nálunk Június 4.-én 17 órától használt és új gumi vásár lesz akciókkal.
hirek-aktualitások alatt találjátok majd.
Este felrakom a mociról a képeket.Nagyon szépen ki van festve a tank.
Ha megnéztétek a honlapot arról is várom a véleményeket.2 hete nyitottunk.Nem volt egy rendes motorosokra kiélezett szórakozó hely,hát csináltunk.

Üdv ICE
visszakapom a kölcsönt
engem 10ért érdekelne!
ja, annyi még, hogy a seggem szokott elzsibbadni, meg a térdem, de ezekre már meg van a megoldás (rárakom a lábaimat a gombára, nagyon pihentető! ). Utassal 200 km-t mentünk, de fájlalta a hátsóját. a motor szinte meg sem érzi a két embert...
Én most jöttem haza egy 2000 km-es túráról. Kb. 8 körül volt a fogyasztás, bár elég sokszor téptem neki, de 50%-ban "normál" tempóban közlekedtem és 100 kiló + doboz mindig volt rajta. Most viszem 6000-es szervízre, a gumik sztem még kb. 1500 km-t bírnak. nekem az első ramatyabb állapotban van, mint a hátsó alkatrész pofaleszakítóan drága, a bal oldali idom a kis szarokkal + index-szel 120k HUF volt. nekem 150-160 felett már elég fárasztó a tempó, bár a sisakomat nem erre találták ki.
Szia Sanyi!
Van valami fejlemény az ügyben?
Bocsi hajdi,tényleg te vontattál! csak még most se hiszem el!
XJ 600 S volt a votatód !
Hajdi
Mlado, van egy BT21-em használtban 190/50-es, 5 mm mintával, 25-ért ha érdekel.
A Bt 10 nem a tartósságáról volt híres.
Plexi nélkül mennyivel lehet menni vele még élvezhetően?Ja és még a 2 személlyel való túrázás mennyire élvezhető elöl és hátul az utasnak.68 kg a párom és 176 cm