nekem a kuplungcsavaros dolgot nem akarták megcsinálni a Hosubánál. azt mondták, h a Busánál ismerik a problémát, de BKingnél nem.. és ha leszedik a kuplungfedelet és elszakad a tömítés, akkor b@szhatom, ezért inkább nem kértem....
Nem lehet véletlenül az utánfutós szállítástól? hogy idézőjelbe sokáig volt nyomás alatt a gátló? Majdnem fullra le volt húzva (kb 1-1,5 cm volt még a krómból ha jól rémlik)
Körbe mind a 2! Ha jól emléxem! Pedig nem volt vele soha 1kerekezve (előző tulaj se volt egy versenyző tipus) ... Szóval nem igazán értem mitől lehet...
Sziasztok
Valószinűleg beszálok én is a B-kingesek táborába.
Tanács kellene hogy használt B-king-nél mit kell megnézni,arra gondolok van e esetleg valamilyen tipus hiba,vagy valami amit feltétlenül nézzek át?
A motorba 9000Km van.
Normális dolog az első villán (króm részen) barna elszineződés? Most vettem észre mosásnál, lehet eddig nem tünt fel, vagy csak most jelent meg? nem nagyon akart lejönni autósamponnal, mással nem próbáltam!
attól függ melyik motort nézed. A Hondáknál is a sportosabb, nagyobb igénybevételnek kitett modellek 6000km szervíz-intervallumosak.
De pl. a Ducatik 3000.....
Én a budai alsó ralparton szoktam látni egy szürkét Bodis dobbal...
Tegnap f4kor meg egy feketét láttam gyári csővel a Petőfi hídon Budáról Pest felé ment ezerrel
Visegrádnál is láttam egyet 2hete, meg egyet a 24es úton is...
Szóval elég sok van már
Azt magyarázzátok meg hogy miért 6000 km a Suzukik szervizintervalluma. A Hondáknak 12000, a Yamaháknak 10000. Azon kívül, hogy fizess a szervízért.
Valószinűleg beszálok én is a B-kingesek táborába.
Tanács kellene hogy használt B-king-nél mit kell megnézni,arra gondolok van e esetleg valamilyen tipus hiba,vagy valami amit feltétlenül nézzek át?
A motorba 9000Km van.
De pl. a Ducatik 3000.....
Tegnap f4kor meg egy feketét láttam gyári csővel a Petőfi hídon Budáról Pest felé ment ezerrel
Visegrádnál is láttam egyet 2hete, meg egyet a 24es úton is...
Szóval elég sok van már
Azt magyarázzátok meg hogy miért 6000 km a Suzukik szervizintervalluma. A Hondáknak 12000, a Yamaháknak 10000. Azon kívül, hogy fizess a szervízért.