Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tsanyi-- nem tagadom: serult vagyok marmint agyilag( marmint a motorozas es a motorok szerelmese vagyok)!
Most mindenki írjon 1 bocs szót szerintem !
fiveurban-- most megint ram utalsz a KEPMUTATAS-sal vagy az apadra vagy az ocsedre?
Orulok hogy sok baratod van !
juj de jo amerikai bunko-nak lenni! Csak azert mert nem akarom elviselni a Magyarorszagon elo hasonlo motor rajongok redegradalasat,megveteset hogy en elhagytam az oshazankat most mar bunko vagyok mi? Egyszer a furcsa akcentusomba,egyszer a motoromba vagy a motoromra felrakott alkatreszekbe kot bele valaki! Es nekem nincs semmi bajoim azzal ha valaki viccel de a viccelesnek is van hatara!
ez egyre jobb most meg arra kaptam utalast mintha buzi lennek!
nem semmi! nem kell coming-out-oznom mert hazas vagyok!
errol ennyitt.
Az az igazság, hogy túlzásnak éreztem maci parasztozását, én pedig tényszerűen és nem rosszindulatúan - köszönöm sanyinak, ő értette - jegyeztem meg, hogy amerikába szakadt illetőről van szó, azért, mert arra gondoltam, hogy csak a furcsa akcentus miatt furcsa a megnyilvánulásod.
de - és ebben köszönöm segítséged - rá kellett jönnöm, hogy te tényleg egy paraszt vagy.
és nem őstermelő, nem, hanem a szó pejoratív értelmében vett paraszt, tehát bunkó.
ugyanakkor jól szórakozom a beírásaidon, kérlek, ne hagyd el a fórumot!
Hogy megváltozott a stílus mióta utoljára itt jártam...
A hozzászólásaid felében f@sszopózás van...
Szerintem itt az ideje egy coming-out-nak... Ne kűzdj tovább, nem érdemes
zsoltibolti
1985 óta apám és az öcsém kint él, de én rohadtul utálom a képmutatást és itthon maradtam.
Ja és így van pár száz barátom!
sérült lehetsz picit...... .....de persze leszarom.....
ezt csak azert mondod mert TE OTTHON MARADTAL! ha kijottel volna hasonloan gondolkoznal!
te is egy nagy irigykedos fasszopo vagy! hogy ez nem volt itt ezen a szuper forumon divat? akkor olvasd el a sok velemenyt amelyet nem csak nekem hagytak!
Szerintem sokkal nagyobb bátorság itthon maradni!
Megmérem holnap, de szerintem ez van itthon és küldöm ebünknek...
üdv, lemértem a porvédőt amire szükségem lenne :

az az átmérő amelyik része becsúszik a teleszkópba kb 54,48 ~
a perem magassága ami becsúszik kb 6,16 ~
a teleszkóp krómszár vastagsága 41es.

kutya meg mondta hogy a szimering meg az olaj már meg van
Ez a stílus eddig nem volt itt divat....erre van külön topic......amúgy senki nem irigykedik rád csak Peti megjegyezte a tényt......
Nem Amerikaba SZAKADT hanem kivandorolt! ja es tudom minden Amerikaban elo magyar az egy szemet hazaarulo mi?...mert nekunk volt annyi batorsagunk es merszunk hogy egy masik orszagban kezdjunk uj eletet!
A Fasszopo Kurva Anyad az a paraszt te Kocsog!
amerikába szakadt...
nekem tetszene, csak kék leddel
Azért remélem nem a tulaj ekkora paraszt mint ahogy a videón hallatszik.....
Giccsparádé.
Na ja!
Nálunk biztos leszedetnék.
kettő.....
1 vagy 2 év a garancia a békára?