Esetleg nem lesz szabadnapod valamikor? Kimehetnénk együtt valamelyik délelőtt! Bár én azt se tudom merre induljak Kakucs felé De utána nézek mindjárt.. Az a baj, hogy k..vára féltem a gépet... ezért nem szeretnék első alkalommal délután menni... De aztán még akármi is lehet ebből.. Lehet előbb elmegyek valami fejtágításra...
Hasonló cipőben járok mint Te.... Nagyon kipróbálnám magam, de...
Kakucs hozzám elég közel lészen, hát kimentem csakúgyba
Oltári rendes faszi volt az őr, aki azt mondotta volt, hogy:
- Bármikor lehet jönni a pályára (6-ig el kell hagyni), és időarányosan kell fizetni (szerény számításaim szerint 500 pénz/óra).
Akár munka után ha van kedvem menjek Bátran....
Akkor nem tudtam ugyan felmenni mert már késő volt, de biztos nem hagyom ki a lehetőséget....
Én is ma kiváncsiságból levettem a takaró kupakot a tükörtartó csavarról... hát meglepődtem elég rendesen... Nektek is szét van ütve a csavar feje X - be? (gondolom hogy ne tudjon lelazulni.. de akkor is.. ez lenne a gyári megoldás? Nem inkább egy önzáró anya vagy valami hasonló?
Azt inkább ne.....ott még a lassú is nagyon gyors......inkább olyasfélére menj mint a mersz, de egy kakucs is jó kezdésnek.....kicsi a sebesség, sok kanyar.... ....oda én is elnézek remélem párszor....
Áhá értem... Bár mosd nézegettem, elvileg lesz május 6.án nyiltnap, ahol délelőtt van egy közúti lassabb és külön egy gyorsabb csoport... lehet megpróbálom belőni célnak... hátha összejön...:
Tavaly volt az erste-nek egy délelőtti mazsola pályázása ugyanannyiért mint a mersz csak kevesebben voltak a pályán....ott pályázós oktatással volt egybekötve.......a merszen meg vannak elegen és ha svéd is ott lesz akkor szokott tartani szintén oktatást a kezdetekhez.....a tükör lejön 1 perc alatt és vissza is megy.....azzal idén már talán fel sem engednek a pályára még merszen sem......jobb ha nincs fent mert akkor nem nézegetsz folyton a hátad mögé és nem teszel váratlan kiszámíthatatlan manővereket......csak magaddal törődj és akit megelőzől....
Ja, ezt olvastam én is, de miért kell levenni a tükröket? Békán nem is tudom hogy jön le.. Semmiképp nem szeretném kihagyni az életemből, csak várok egy megfelelő alkalmat... Nem tudom, hétköznap nem szoktak napok lenni? Esetleg délelőtt? Mondom nem tudom hogy megy még életembe nem voltam... Arról nem is beszélve hogy azért se haragudnék ha jönne valaki olyan is aki már volt ilyenen.. Jó persze tudom úgyis lesznek ott... de akkor is..
Mondjuk nem 50-en vannak a pályán hanem egy jobb napon 70-en is... .......viszont ez eloszlik és egyszerre az első pár körön kívül legfeljebb a fele.....Aki ott felmegy és gyors az vigyáz a lassabbra, nem hallottam még olyat, hogy egy gyors elütött volna egy lassút....nagy élmény, kár kihagyni......a tükröket úgyis leszereled és nem kell foglalkozni egy fikarcnyit sem a mögötted jövővel, az majd vigyáz rád hisz úgyis jobban megy.....akit meg te előzöl arra meg te vigyázol......
Persze, ezzel én is igy vagyok, inkább ott szeretném egy kicsit megtapasztalni mi is az amit még bőven elbír a motor! Utcán azért nem igazán szoktam nem hogy határon, de még a közelébe se motorozni, igy szerintem azért sokat számit az ilyen téren szerzett tapasztalat! Csak épp emiatt is félek az ilyen pályanapoktól, mivel oda azért a népek nem gurgulászni mennek és azért szerintem az első alkalommal nem árt ha nem 50en vagyunk egyszerre a pályán.. Épp elég lenne magamra és a motorra figyelni, nem pedig arra hogy épp kivel hogy kerülgessük egymást...
Én már elég sok pályanapon voltam a H. ringen és másütt is. Nekem fantasztikus élmény mény még most is. Lehet hogy szerencsém volt, de egy túl gázos helyzetem sem volt. A másik hogy itt tényleg próbálgathatja az ember a motor és saját határait. Bár általában az emberi tényező a gyengébb láncszem. Persze van akinek a pályázás nem jön be, nem vagyunk egyformák.
Nekem a bürokrácia üzent: kedves hölgy telefonon mondta hogy: "elbírálás alatt van az ügye"
Kakucs hozzám elég közel lészen, hát kimentem csakúgyba
Oltári rendes faszi volt az őr, aki azt mondotta volt, hogy:
- Bármikor lehet jönni a pályára (6-ig el kell hagyni), és időarányosan kell fizetni (szerény számításaim szerint 500 pénz/óra).
Akár munka után ha van kedvem menjek Bátran....
Akkor nem tudtam ugyan felmenni mert már késő volt, de biztos nem hagyom ki a lehetőséget....