Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de akkor meg fölborulsz kanyarban...bár nem lyukad ki a dekli
Lehet hülyeség, de deknigomba helyett nem jó vagy jobb megoldás a bukógomba mellé és merev lábtartó? Az már eltartja annyira, ha nem a járdaszegély jön szembe... hülyeség?
akkor úgy tűnik kint találkozunk!
Én ott leszek, ha jó az idő!
holnap ki jön merszre?
Szerintem az! Bnőm azt kérdezte te ültél már hátul? (ő már közel 3000km-t lenyomott hátul) Egyébként azzal ha lejjebb rakod nem lesz kényelmesebb mert az idom nyomni fogja a combját... Akkor szélesebbre is kéne építeni.. de nem tudom.. Én nem tartom túl jó ötletnek...
az jutott az eszembe, hogy az utas számára talán kényelmesebb lenne hátul, ha a lábtartója lejjebb kerülne vagy 10-15 centit. arra gondoltam, hogy a lábtartó konzolja és a lábtartó közé lehetne csináltatni egy közdarabot. hülyeség?
Igazán nincs mit!
Tsándor Úr! Köszönöm a mai ellenörző szervizt!
A tárgyalt témában a Yamaha Virago topikban keresse Blackiex-et.
A Kakucson még pont nem voltam, de a közelében az Euroringen 3X és szerintem az is jó nem túl gyors de elég kanyargós és általában ott nincsenek sokan pl. H ringhez képest és van oktatás is amit Chrobák J tart és jól elmagyarázza bemutatja hogy menj ill. egyénileg is követ és elmondja a hibáidat. Infó az Euror. honlapján
AMEN
Hát akkor ott találkozunk... Jóccakát!
Nem hangzott volna rosszul, de így beszéltük meg....
Maglód, XVII., Tarcsa, Gyöngyös útvonal és
Viszont Neked Kakucsra egyenes út visz át Üllőn....
Én Tápiószecsőről.. De 0-ásról miért nem jöttök be váci úton? 10 perc! Mi is a 3mason megyünk... Azt hittem egyedül jössz, mert akkor talizhattunk volna valahol!
Szóval méég nincs csi-csi....ű
Igaz, méég onnan is megyek, de összeszedem a brigádot (5 kobak-4motor) és együtt megyünk.
Nem megyünk a 0-n Pestre aztán vissz. 3-s, hanem 3-s együtt hajrá Gyöngyös city és várunk Rátok.
Te honnan indulsz?
de te miért gyöngyöstől jössz? Nem üllőről jössz? (adatlapodon olvastam)
Én is oda akartam menni, nekem közelebb lenne mint pest (kettő között lakom, igy reggel a másik irányba kezdek) de igy legalább mehetek drága kgb barátommal... Szerintem minket is ki fogsz szúrni a tömegből...
Kár... Én viszont asszem lépek.. Rágyúrok a holnap reggelre... Aztán majd beszélünk pálya ügybe...
Én ott leszek (Gyöngyösi csomóponttól)
Fekete-bordó ER6 (meghallod melyik az enyém )
Beszéljünk holnap
mert a bükki buli előzménye is Te vagy..... .....de nem érek rá holnap....
Miért?
magadat győzködöd itt a fórumon?.......ritkán beszéltek mi?
Azért mondom... Ha ott elérem a 250et akkor már vannak gondok..
Inkább gyere te is holnap Bükki bulira!
nem ott....addig....kakucson jó ha a 130-at eléred, de egy ideig még azt sem, talán 100-110...