Lehet hülyeség, de deknigomba helyett nem jó vagy jobb megoldás a bukógomba mellé és merev lábtartó? Az már eltartja annyira, ha nem a járdaszegély jön szembe... hülyeség?
Szerintem az! Bnőm azt kérdezte te ültél már hátul? (ő már közel 3000km-t lenyomott hátul) Egyébként azzal ha lejjebb rakod nem lesz kényelmesebb mert az idom nyomni fogja a combját... Akkor szélesebbre is kéne építeni.. de nem tudom.. Én nem tartom túl jó ötletnek...
az jutott az eszembe, hogy az utas számára talán kényelmesebb lenne hátul, ha a lábtartója lejjebb kerülne vagy 10-15 centit. arra gondoltam, hogy a lábtartó konzolja és a lábtartó közé lehetne csináltatni egy közdarabot. hülyeség?
A Kakucson még pont nem voltam, de a közelében az Euroringen 3X és szerintem az is jó nem túl gyors de elég kanyargós és általában ott nincsenek sokan pl. H ringhez képest és van oktatás is amit Chrobák J tart és jól elmagyarázza bemutatja hogy menj ill. egyénileg is követ és elmondja a hibáidat. Infó az Euror. honlapján
Én Tápiószecsőről.. De 0-ásról miért nem jöttök be váci úton? 10 perc! Mi is a 3mason megyünk... Azt hittem egyedül jössz, mert akkor talizhattunk volna valahol!
Szóval méég nincs csi-csi....ű
Igaz, méég onnan is megyek, de összeszedem a brigádot (5 kobak-4motor) és együtt megyünk.
Nem megyünk a 0-n Pestre aztán vissz. 3-s, hanem 3-s együtt hajrá Gyöngyös city és várunk Rátok.
Te honnan indulsz?
Én is oda akartam menni, nekem közelebb lenne mint pest (kettő között lakom, igy reggel a másik irányba kezdek) de igy legalább mehetek drága kgb barátommal... Szerintem minket is ki fogsz szúrni a tömegből...
A tárgyalt témában a Yamaha Virago topikban keresse Blackiex-et.
Maglód, XVII., Tarcsa, Gyöngyös útvonal és
Viszont Neked Kakucsra egyenes út visz át Üllőn....
Igaz, méég onnan is megyek, de összeszedem a brigádot (5 kobak-4motor) és együtt megyünk.
Nem megyünk a 0-n Pestre aztán vissz. 3-s, hanem 3-s együtt hajrá Gyöngyös city és várunk Rátok.
Te honnan indulsz?
Fekete-bordó ER6 (meghallod melyik az enyém )
Beszéljünk holnap