Hello én Bridgestone Racing Battlaxot használok,a gyári után ez a negyedik garnitúra rajta,ég és föld a különbség a gyárihoz képest,csak gondolni kell a kanyarra és lazán,bármilyen szűk a kanyar.Durva ledöntéskor a hátulja kezd finoman sodródni,nagyon jól érezhetően.Sajnos keveset bír 3,5-4e km.
ja, az elősben nekem is lehet, hogy lenne még 1-2 ezer, de ledobtam, ugyanis a quali rossz tulajdonsága, hogy ha a minta 1,5 körül jár kimehet az eleje. Majdnem zakóztam vele eggy óriásit, na akkor azonnal ment fel a Michelin helyette. Ég és föld...na meg a 200-as gyári hátsó, pffffffffffff.
ha érdekel használt gumi, akkor nekem van hátra egy BT21-em, alig kopott, elölre egy Metzeler M1, szintén 5mm. Vettem helyettük újjat, ez tartalékba volt. A kettőt viheted 30-ba.
Amúgy ezek szerint tuti a gumi hibás, nekem 8-nál cserés volt a quali.
- Suzuki FI Tuner Pro készülék
- Beszereléssel
- Komplett fékpadi beállítással (11 gázálláson 500 fordulatonként)
- A végén egy teljesítmény-mérésselt
Akciós ár: 60.000HUF
Suzuki FI Tuner Pro:
- Injektor hangoló
- 11 gázálláson
- 500 fordulatonként
- 3 térkép kezelése (MAP1, MAP2, Zero Map)
- összes injektor vezérlés
- majdnem az összes injektoros suzukiba kompatibilis
- egyszerű beszerelés
- kicsi, kompakt méret
- legjobb ár/érték a piacon
- 5 év garancia a készülékre
Szevasztok!
Mellék hobbi ként, szoktam horgászgatni kb évente 3x-4x és a legutóbb vettem horgokat, és nagyon jól megy, sok halat fogtam vele. Hogy miért? Mert
Szeretem ezt a kiput, szerintem nagyon dögössé teszi a hátsóját, és a hangja is nagyon el lett találva, se nem durva, tolakodó, de nem is halk, kislányos.
Érdekelne a kipufogó, légyszi küldj róla nekem képet a bkingpeti@gmail.com e-mail címre.
Köszi