Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 2x voltam.
először olyan 160 -nál elém kanyarodott egy fasz(pályamotorral) úgy, hogy a hátsó gumija az első sárvédőm oldalára kenődött...
beszitált a gép, de pont aszfaltozott bukótérnél esett meg az eset(Mansell) így sikerült megfognom a gépet és tovább gurulnom. talán emiatt is nem igazán élveztem. (jól besz..tam..:) )
aztán elteltek a hetek, és a kanyarok jártak a fejemben, hol hogyan kéne menni és kimentem megint. semmi atrocitás nem történt,. és rettentően élveztem!

én is féltem elsőnek, aztán ez persze be is igazolódott, de most már remélem mindig kaffa lesz. sokaknak soincs ilyen bajuk..., és az is lehet, hogy tök amatőrként én mentem kiszámíthatatlanul, de akkor meg lassítson, és kerüljön ki máshol szerintem...
Oké, erre lettem volna kiváncsi! Istennek nem találom meg azt az alkalmat ami megfelelne annak hogy életembe először felmerészkedjek egy pályára...
nem az 50 fő a sok, az a baj, hogy sokan eleve pályamotorral mennek fel, amiket nem sajnálnak. Nekem több olyan szitum volt, amikor centikkel hibáztak el, kanyarban előztek alattam. Sok ilyen baleset is volt már. Ha itt töröd a motort akkor nem érvényes a cascó, és nem fizet az ellenfél kötelezője, minden a saját rizikód. Én többet nem megyek ki.
"Általában 40-50 fővel lehet számolni a pályán egy időben" ? Huhh nem sok az egy kicsit?
mersz.hu
Ja, mármint a Mersz-es buliról!
Őőő ez mit is takar? Tudnál valami bővebbet irni róla?
én jelentkeztem de úgy tűnik 10-12 fok lesz nappal..
este meg 6 szal lehet nem a legtutibb pályázó idő...
talán hétfőre kiderül....
Jó út! Tavaly 2x is mentem ezen az úton, de nem szeretem a tömeges menést. Más! 21.-én Mersz pályaest vki lesz? Ha jó az idő én ott leszek.
Én megyek
Szombaton valaki Karasna túra?
Pont ekkor döbbentem rá, hogy ebben a kis tyúkszaros életemben mégiscsak elérhető lehet a legnagyobb álom...
ER6 elad + malacpersely és remélem hamarosan a garázsban kell aludnom
most van pár olcsó és jó béka eladó.....1.7, 1.8 körül párezer km-rel már vannak....
Aki tudja kihasználja a "válságot"
használná...
De nem önszántamból .....nem véletlenül írtam így....
Ha jól emlékszem Te is megválnál Tőle.....
Vagy talán tévedek?

De, ha valaki inkább "kisebbre" cserélnéééé, akkor PONT
egy ilyen cserét fontolgatok ER6-n-ről

Várom azok jelentkezését, akik fordítva gondolkoznak
nem hiszem, hogy megválna tőle csak én voltam akkora barom, hogy nem mentettem el a számát.......túl jó az a gép ahhoz, hogy megváljon tőle valaki önszántából....
Ha nehezen adja a számát én könnyen adok érte HUF-t
már én is kértem, de nem adja....
Én-én-én.Elviszem ha lehetne.
továbbra is keresem a nálam letett béka gazdáját........jelkezz-jelkezz!.......nincs meg a telszámod...
de legalább jól néz ki...lényeg hogy fent marad...
ülés alatt át lehet vezetni a tartó hevedert?
Jóvan
viszont annál nagyobb öröm mikor már végre bent van..