http://www.shox.hu/?q=taxonomy...
ilyet raktam rá, szerintem nagyon jól mutat rajta, és jól is tart a táska. egy bajom van vele, hogy elég szűk a lik a tetején, nem könnyű bele pakolni.
én is tudok szerezni jó áron AP racsingot és mást is jó áron sőt még jobb áron adni is........viszont amit már próbáltam azt jó szívvel is teszem........pl. EBC-t nem....nekem hervadt volt...
A fólia jó választás.....nekem az útfújás ötlete egy túra után kezdődött mikor lehozta a fényt teljesen a farok és kipuff idomokról.....utána vagy fóliával vagy maszkolószalaggal védtem mikor feltettem a táskákat...
fólia - én is ezt tervezem, korábban a Banditomra nem tettem...hááát eléggé meg is látszott.
Milyen tatyót választottál?
Egyszer valahol láttam egy olyan oldaldobozt és tartót, ami csak az egyik oldalon volt, nekem az pont elég is lenne...de azóta nem találom, akárhol is keresem. Valaki ismeri ezt?
Ha már teljesen összekarcolódik, lefényeztetem . Nekem az a tapasztalatom, hogy fólia ide fólia oda igyis ugyis sérül a fényezés. A gyári festék meg amugy is egy rakás fos . 5-6 év alatt a nap is kiszivja. Szóval én nem fóliázgatok
vettem oldaltáskákat a paripára. mit lehet tenni, hogy ne egye le a fényezést? jelenleg egy frottírthörülközőt terítek rá, de ez hipergagyi megoldás....
ilyet raktam rá, szerintem nagyon jól mutat rajta, és jól is tart a táska. egy bajom van vele, hogy elég szűk a lik a tetején, nem könnyű bele pakolni.