Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.shox.hu/?q=taxonomy...
ilyet raktam rá, szerintem nagyon jól mutat rajta, és jól is tart a táska. egy bajom van vele, hogy elég szűk a lik a tetején, nem könnyű bele pakolni.
én is tudok szerezni jó áron AP racsingot és mást is jó áron sőt még jobb áron adni is........viszont amit már próbáltam azt jó szívvel is teszem........pl. EBC-t nem....nekem hervadt volt...
Én AP Racinget használok teljes megelégedéssel. Keresd zöldit a Bandit topikban, ő tud szerezni jó áron.
A gyári is elment/megy 14-15000-et. Brembot honnan, mennyiért, pontosan milyet, szinterezettet?
Brembo.....kicsit gyorsan kopik, de a legjobb.....Ferodo.....tovább tart és még jól is fog.....árban párszázzal olcsóbb a Ferodo....
Szasztok! Lassan elfogynak az első , első fékbetéteim, max még 1000-1500 km van nekik hátra. Milyet vegyek? Mit ajánlotok?
akkor diktálnám.....
el is tudnád hozni házhoz?
még mindig keresem a számot, de nem lelem.....brékó-brékó....jelkezz!
Eltűnt a száma annak a kollégának akinek a békája nálam van(nem blueye) légyszíves hívjál fel....
Ahogy gondolod.

Legfeljebb itt bomlik atomjaira a garázsban
nem vicc Kíváncsi leszek, kapsz-e rá egyáltalán ajánlatot.Aki egyszer kipróbálta 190-es hátsóval nem tesz fel többet 200-at, főleg nem a qualit.
imperiálkapitalista!
A fólia jó választás.....nekem az útfújás ötlete egy túra után kezdődött mikor lehozta a fényt teljesen a farok és kipuff idomokról.....utána vagy fóliával vagy maszkolószalaggal védtem mikor feltettem a táskákat...
fólia - én is ezt tervezem, korábban a Banditomra nem tettem...hááát eléggé meg is látszott.
Milyen tatyót választottál?
Egyszer valahol láttam egy olyan oldaldobozt és tartót, ami csak az egyik oldalon volt, nekem az pont elég is lenne...de azóta nem találom, akárhol is keresem. Valaki ismeri ezt?
Azt hittem viccelsz. Még most is azt hiszem.

45-ért vettem és a új hátsót amit a szög miatt kellett megvennem talán 52-ért.
max 25-öt ér meg nekem. Feltettem a Michlein Power 2ct-ket és nagyon bejöttek, 190-es, úgy fordul mint egy álom.
Ha már teljesen összekarcolódik, lefényeztetem . Nekem az a tapasztalatom, hogy fólia ide fólia oda igyis ugyis sérül a fényezés. A gyári festék meg amugy is egy rakás fos . 5-6 év alatt a nap is kiszivja. Szóval én nem fóliázgatok

Jól kivártad.
De azért többet várok érte. De ezt tudtad.
blue, én adok a párért 20-at
nekem papír festőszalag volt aláragasztva, de inkább lefóliáztattam az egész hátsó idomot.
tehát akkor valamilyen átlátszó fóliával bevonom a kérdéses részt és ennyi? kell valamire figyelni?
Írjad be a keresőbe hogy "fólia".
vettem oldaltáskákat a paripára. mit lehet tenni, hogy ne egye le a fényezést? jelenleg egy frottírthörülközőt terítek rá, de ez hipergagyi megoldás....
Még semmi.
Várom a határozatot, amiben benne lesz a biztosító kárfelmérése is.
szia blue, mi a helyzet a békával? mit tudtál intézni?